επικαιρότητα

Deloitte: Μειωμένος ο χριστουγεννιάτικος προϋπολογισμός των Ελλήνων


«Σφιχτοί» θα είναι οι Έλληνες στις χριστουγεννιάτικες αγορές του σύμφωνα με έρευνα της Deloitte.

Όπως αναφέρει η έρευνα οι φετινές χριστουγεννιάτικες δαπάνες των Ελλήνων καταναλωτών θα είναι μειωμένες κατά 4,2%, δαπανώντας 439 ευρώ, έναντι 457 ευρώ την περσινή περίοδο.

Μειωμένος εμφανίζεται ο προϋπολογισμός και των υπόλοιπων Ευρωπαίων καταναλωτών κατά 1% έναντι του 2015, με κάθε νοικοκυριό να υπολογίζει να ξοδέψει 517 ευρώ ενώ τις υψηλότερες δαπάνες φαίνεται πως σκοπεύουν να κάνουν οι Δανοί, οι Ισπανοί και οι Ιταλοί.

Η έρευνα της Deloitte αποκαλύπτει ακόμα πως το 52% των Ευρωπαίων θεωρεί ότι η οικονομική κατάσταση στη χώρα του παρέμεινε σταθερή ή βελτιώθηκε κατά τη διάρκεια του 2016, ενώ το 49% ότι εκτιμά ότι θα βελτιωθεί περαιτέρω το 2017.

Περισσότερο απαισιόδοξοι παρουσιάζονται οι με την συντριπτική πλειοψηφία να εκτιμά ότι το τρέχον έτος, η οικονομική κατάσταση της χώρας επιδεινώθηκε ενώ το 73% θεωρεί ότι οι αρνητικές τάσεις θα συνεχιστούν και το επόμενο έτος.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Ο καθηγητής που μιλησε στην εκπομπη " Επιλογες" της ΕΡΤ 1 για την δολοφονία της Ελενης, είναι το λιγότερο που μπορώ να πω αχάριστος. Η Κοινωνία της Ρόδου ποναει και το βλέπουμε καθημερινά σε συζητήσεις μεταξυ μας αλλά και στα ΜΚΔ. Τα λόγια του προσβάλουν τον Ροδιακη λαό.

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά