επικαιρότητα

Η εταιρία «Μένι Καμινάκη» αναδείχθηκε προσωρινή ανάδοχος για το «Ιαλύσιον» με 6.000 μηνιαίο μίσθωμα


Η εταιρεία «Μένι Καμινάκη» αναδείχθηκε η προσωρινή ανάδοχος εκμίσθωσης του δημοτικού ακινήτου Ιαλύσιον προσφέροντας μηνιαίο μίσθωμα 6.000 ευρώ κατά την διάρκεια της σημερινής δημοπρασίας που διεξήχθη στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου.

Στον διαγωνισμό πήραν μέρος τέσσερις εταιρίες εκ των οποίων η μία ήταν Ροδίτικη. Συγκεκριμένα συμμετείχαν οι εταιρίες «Ρόδος Παλλάς», «Αρτοπηγή Ε.Π.Ε», «ΒΑΚΕRY ZAXAΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ» η ανάδοχος του Ακταίον και, η «Μένι Καμινάκη».

Καθ’ όλη την διάρκεια του διαγωνισμού που διήρκησε μία ώρα τα «κονταροχτυπήματα» έδιναν και έπαιρναν με αποτέλεσμα το μηνιαίο μίσθωμα του δημοτικού ακινήτου να εκτοξευτεί στο ποσό των 6.000 ευρώ, αν και η τιμή εκκίνησης ήταν 3.600 ευρώ. Το μεγάλο ενδιαφέρον που υπήρξε για το «Ιαλύσιον» δείχνει πώς πρόκειται για ένα ακίνητο «φιλέτο» το οποίο πρόκειται να λειτουργήσει ως κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, μαζικής εστίασης, αναψυκτηρίου και κέντρο διασκέδασης.

Όπως δήλωσε ο αντιδήμαρχος και πρόεδρος της επιτροπής διεξαγωγής του διαγωνισμού Σάββας Διακοσταματίου , στην επόμενη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής θα γίνει η κατοχύρωση του διαγωνισμού στην εταιρεία «Μένι Καμινάκη» η οποία δραστηριοποιείται στην Αθήνα στον χώρο της εστίασης.

Πάντως λόγω και του μεγάλου ενδιαφέροντος που υπήρξε για την εκμίσθωση του δημοτικού ακινήτου δεν αποκλείεται να κατατεθούν και εντάσεις.

http://notosnews.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

S M S

Αντιδήμαρχο ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ θα έχουμε;
Αρε που είσαι Χατζή... με τον Γιαννακάκη ;;;

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης