ροή ειδήσεων

"Αετονύχηδες" μαζεύουν χρήματα για λογαριασμό, δήθεν, της Ιεράς Μονής Πανορμίτη!

Θύματα "αετονύχηδων" πέφτουν το τελευταίο διάστημα πολλοί Ροδίτες, κάτι που σημαίνει πως θα πρέπει να επιδείξουν μεγαλύτερη προσοχή για να μην υποστούν "ζημιά" που "θα το φυσάνε και δεν θα κρυώνει"! Συγκεκριμένα, κάποια άγνωστα άτομα γυρίζουν σε σπίτια τόσο στην πόλη όσο και στα χωριά του νησιού μας,και ζητιανεύουν επικαλούμενα διάφορες προφάσεις.

Ανάμεσα, λοιπόν, σ΄ αυτούς είναι και ορισμένοι που, εκμεταλλευόμενοι το θρησκευτικό συναίσθημα των Ροδιτών, και ιδιαίτερα την αγάπη τους προς τον Αρχάγγελο Μιχαήλ, επικαλούνται ότι είναι.... εκπρόσωποι από την Ιερά Μονή του Πανορμίτη και πουλάνε ημερολόγια, (σίγουρα από τα πιο "ευτελή" και "φθηνιάρικα"), πάνω στα οποία εικονίζεται ο Αρχάγγελος Μιχαήλ!


Βέβαια, όλοι γνωρίζουν πως πρόκειται για κάποιους «αετονύχηδες», οι οποίοι συνηθίζουν κάθε τέτοια εποχή να κάνουν αυτή τη δουλειά προκειμένου να τα οικονομήσουν.

Όμως, αυτό υποκρύπτει κινδύνους, αφού κανείς δεν γνωρίζει από πού έρχονται τα άγνωστα αυτά άτομα τα οποία, - όπως προαναφέραμε, - δεν αποκλείεται, εκμεταλλευόμενα το θρησκευτικό συναίσθημα αλλά και την έλλειψη πονηριάς πολλών συντοπιτών μας, να μπαίνουν στα σπίτια και να βουτάνε ό,τι τους είναι πιο βολικό!

Εν πάση περιπτώσει, εκείνο που θα πρέπει να επισημανθεί είναι το γεγονός ότι, όλοι αυτοί δεν έχουν καμία εντολή κι από κανέναν, για να συγκεντρώνουν χρήματα τα οποία, - όπως επικαλούνται, - σκοπεύουν στη συνέχεια να τα δώσουν στην Ιερά Μονή! άλλωστε είναι κάτι που το επιβεβαιώνουν και άνθρωποι από την Μονή του Πανορμίτη που ρωτήθηκαν γι΄ αυτούς τους "καλοθελητές"!

http://topika-nea.gr


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Αν τα άτομα αυτά που πουλάνε ημερολόγια με την εικόνα του Αρχάγγελου Μιχαήλ ήταν εξουσιοδοτημένα από την Μονή του Πανορμίτη, τότε θα ήταν σοβαρά άτομα και όχι ζητιάνοι; Τότε δεν θα γινόταν εκμετάλλευση του θρησκευτικού συναισθήματος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *