ροή ειδήσεων

Άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πόλη της Ρόδου


Ο δήμαρχος Ρόδου, Φώτης Χατζηδιάκος, από την Πλατεία Δημαρχείου, όπου και φέτος λειτουργεί το Χριστουγεννιάτικο χωριό, έδωσε το σύνθημα για την επίσημη φωταγώγηση της πόλης και του Χριστουγεννιάτικου δέντρου εν όψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Το εορταστικό πρόγραμμα και διάκοσμο, επιμελήθηκε ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ρόδου και την εορταστική ατμόσφαιρα πλαισίωσαν με χριστουγεννιάτικες μελωδίες η Φιλαρμονική του Δήμου Ρόδου, υπό την διεύθυνση του Αρχιμουσικού, Ηλία Χαλκιά και η Μικτή Χορωδία του Δήμου Ρόδου, υπό την διεύθυνση του Αρχιμουσικού, Μιχάλη Καλαέντζη. Στην συνέχεια ακολούθησε πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, στην οποία συμμετείχε πλήθος κόσμου, μικροί και μεγάλοι.

Κατά την έναρξη του εορταστικού προγράμματος του Δήμου Ρόδου, το οποίο είναι πλούσιο και ενισχυμένο καθώς περιλαμβάνει διάφορες εκδηλώσεις με επίκεντρο τα παιδιά, παρευρέθηκαν ο εκπρόσωπος της ελληνικής Κυβέρνησης Υφυπουργός Ναυτιλίας κος Νεκτάριος Σαντορινιός, ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, Αντιπεριφερειάρχες, ο Πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Α.Ρ, Αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ρόδου, ο Αστυνομικός Διευθυντής Δωδεκανήσου και πολλοί ξένοι επισκέπτες της πόλης μας.
Ακολούθησε το μήνυμα του Δημάρχου , Φώτη Χατζηδιάκου, για την έναρξη των γιορτινών ημερών: “ Το μήνυμα της Γέννησης του Θεανθρώπου είναι αποκαλυπτικό και διαχρονικό για όλη την ανθρωπότητα. Αποτελεί το ύψιστο μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης , μια αχτίδα ελπίδας , χαράς και αισιοδοξίας. Η επαναπροσέγγιση των αληθινών μηνυμάτων των Χριστουγεννιάτικων ημερών, μέσα από το πνεύμα της αγάπης , της αλληλεγγύης, του αλληλοσεβασμού, της προσφοράς και της κοινωνικής ευθύνης, μας φέρνουν σήμερα όλους εδώ μικρούς και μεγάλους , να ενώσουμε τις ευχές μας για καλύτερες ημέρες.
Η δημοτική αρχή ξεπερνώντας δύσκολες συγκυρίες με συλλογικές προσπάθειες υπηρετεί το Δήμο μας με δράσεις και έργα που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας , στέκεται με κάθε μέσο δίπλα στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη και θα συνεχίσει να εργάζεται συλλογικά προκειμένου να κάνουμε την αλληλεγγύη, τη δύναμη της κοινωνίας μας.
Με αισιοδοξία και ελπίδα
Με γνώση και αυτοπεποίθηση.
Με αγάπη για τον τόπο μας.
Μαζί ενωμένοι θα ξεπεράσουμε τα δύσκολα.
Απόψε θέλοντας να δώσoυμε χαρά, ψυχαγωγία αλλά πάνω από όλα , το αισιόδοξο μήνυμα των γιορτινών ημερών , στολίζοντας γιορτινά την πόλη της Ρόδου και τα πανέμορφα χωριά μας , o Δήμος Ρόδου ξεκινά για 3η συνεχόμενη χρονιά τις εορταστικές εκδηλώσεις από το Χριστουγεννιάτικο Χωριό στην πλατεία Δημαρχείου.
Καλές Γιορτές
Καλά Χριστούγεννα.
Ο Δήμαρχος Ρόδου
Φώτης Χατζηδιάκος




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος17/12/16 20:03

    ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ Κ ΠΑΛΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΜΕΧΡΙ Κ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος17/12/16 20:04

    ΤΑ ΙΔΙΑ Κ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΡΗΞΑΤΕ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος17/12/16 23:40

    Μαζέψτε τα σκουπίδια που βρώμισαν τη πόλη, ας πάνε οι υπάλληλοι του Δήμου για αξιολόγηση κι όσοι δεν αξίζουν έχει άλλες δουλειές να κάνουν όπως εργασία σε SUPER MARKET να δείτε τι εστί εργασία. ΔΟΠΑΡ ο πιο "καθαρός" Οργανισμός με τους πιο "αξιόλογους" προέδρους. Πηγαίνετε να ασχοληθείτε με το facebook εν ώρα εργασίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος18/12/16 14:50

    Πάρτε τα ταμπλετ και πεξτε κάνα καντι κρας και άστε τα δέντρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *