ροή ειδήσεων

Χριστούγεννα στην Παραμυθοχώρα στις Πηγές Καλλιθέας


Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι Πηγές Καλλιθέας υποδέχονται τις γιορτές των Χριστουγέννων
σε ένα παραμυθένιο σκηνικό όπου έχουν προγραμματιστεί πολλές εορταστικές εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους, από τις 23 Δεκεμβρίου 2016 έως τις 2 Ιανουαρίου 2017.

Κεντρικό σύνθημα της φετινής χρονιάς, «Μαζί ζωντανεύουμε τα παραμύθια!», σε ένα παραμυθένιο σκηνικό που έχει διαμορφωθεί στους χώρους της Καλλιθέας, όπου το διάστημα των εορταστικών εκδηλώσεων θα ονομάζεται «παραμυθοχώρα».

Με πλήθος πολιτιστικών εκδηλώσεων, με την συμμετοχή πολλών και εκλεκτών Ροδιτών καλλιτεχνών και με πολλές παράλληλες εκδηλώσεις όλες τις μέρες, τα Χριστούγεννα στην παραμυθοχώρα έχουν σκοπό να προσφέρουν σε μικρούς και μεγάλους, συναρπαστικές στιγμές συντροφιά με τον Αι Βασίλη και τους ήρωες των αγαπημένων μας παραμυθιών.

Οι εκδηλώσεις έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου στις 14:00 ενώ η τελετή έναρξης θα γίνει την ίδια μέρα από τις 17:30 -19:00 «με μικρούς και μεγάλους μαγεμένους», που θα περάσουν από μια σειρά εκπλήξεων, παίζοντας και γνωρίζοντας όλους τους πρωταγωνιστές των Χριστουγέννων, με την επιμέλεια της αγαπημένης των παιδιών Ρένας Ορφανού! Η γνωστή σε όλους βιρτουόζος του βιολιού Leida Tahiraj, θα μας ταξιδέψει με το μαγικό βιολί της "Over the rainbow" πέρα από τα σύννεφα, σε ένα μουσικό- εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Οι παράλληλες εκδηλώσεις όλων των ημερών, περιλαμβάνουν τον Αϊ Βασίλη συντροφιά με τους ήρωες γνωστών παραμυθιών, χριστουγεννιάτικη κουζίνα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο όπου οι μικροί ζαχαροπλάστες θα ετοιμάσουν και θα γευτούν τις νόστιμες δημιουργίες τους, ενώ, σχέδια, χρώματα, αστερόσκονες είναι έτοιμα με πολύ φαντασία να στολίσουν τα μικρά προσωπάκια! Τα παιδιά θα έχουν την δυνατότητα να ζωγραφίσουν και να κατασκευάσουν πρωτότυπες δημιουργίες με απλά υλικά και να ταξιδέψουν μελωδικά με τη Δέσπω Μανιά.

Τις δράσεις της παραμυθοχώρας στις Πηγές Καλλιθέας στηρίζουν με την συμμετοχή τους: ΣΩΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΣΑΜΑΡΕΙΤΩΝ ΔΙΑΣΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΩΝ ΡΟΔΟΥ, ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ, ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ Α.Σ. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ, ΟΜΑΔΑ ΑΡΓΕΝΤΙΝΙΚΟΥ TANGO ΡΟΔΟΥ «RODOS TANGO»

Με στόχο την αγορά αμαξιδίου για τον Σύλλογο Γ.Σ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ μπάσκετ με αμαξίδιο, κυπελλούχος Ελλάδος, «Στολίζουμε το δέντρο της αγάπης με την ΕΥΘΥΤΑ!» με τον Δήμο Ρόδου, ΚΑΕ Κολοσσός, Γ.Σ Δωδεκάνησος και την ΕΥΘΥΤΑ Ρόδου! Τα παιδιά ζωγραφίζουν τα σκίτσα του Μιχάλη Κουντούρη και του Educartoon για να τα χαρίσουν στους γονείς τους, από την ΕΥΘΥΤΑ Ρόδου με την δράση «Αύριο εγώ θα οδηγώ!»! Και η πανέμορφη Κλεοπάτρα με τον κύριο Ασπρούλη μας περιμένουν να καλπάσουμε μαζί τους! Από το ράντζο αλόγων «ο Δίας» (Εφόσον το επιτρέπει ο καιρός βέβαια! Αυτή η δράση είναι με ειδική χρέωση).

Η γενική είσοδος στις εκδηλώσεις στους χώρους των Πηγών Καλλιθέας είναι 3 ευρώ για ενήλικες και παιδιά άνω των 6 ετών, ενώ, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης η εταιρία ΔΕΡΜ.ΑΕ του Δήμου Ρόδου, όπως κάθε χρόνο, στηρίζει με δράσεις και χριστουγεννιάτικα δώρα τα Ιδρύματα «ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ» το Ορφανοτροφείο και τον Σύλλογο Ελπίδα.

Χρυσοί Χορηγοί των εορταστικών εκδηλώσεων στις Πηγές Καλλιθέας οι εταιρίες SENTIDO APOLLO BLUE, ALDEMAR RESORTS, PANE DI CAPO. Χορηγός επικοινωνίας PALMOS MEDIA

Η παρουσίαση όλου του προγράμματος των εορταστικών εκδηλώσεων στις Πηγές Καλλιθέας με τίτλο «Χριστούγεννα στην παραμυθοχώρα: Μαζί ζωντανεύουμε τα παραμύθια», θα γίνει σε ειδική Συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου στις 12:00, στο Δημαρχιακό Μέγαρο, από τον Πρόεδρο της εταιρίας Γιάννη Κούρτη.

Στην fan page https://www.facebook.com/KallitheaSprings/ της εταιρίας, καθημερινά, μπορείτε να ενημερώνεστε για όλες τις δράσεις της «παραμυθοχώρας» με πληροφορίες, φωτογραφικό υλικό, video, live video και backstage. Επίσημο hashtag των εκδηλώσεων #παραμυθοχώρα.

Το ταξίδι στην «παραμυθοχώρα» ξεκινάει την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου στις 14:00! Σας περιμένουμε όλους, να ζήσουμε την μαγεία των Χριστουγέννων στις Πηγές Καλλιθέας!



Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος της ΔΕΡΜ.ΑΕ




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *