ροή ειδήσεων

Με Σαλούστρο στην εκπνοή ο Κολοσσός «απέδρασε» από το Λαύριο

Με τον Σαλούστρο να ευστοχεί σε δίποντο στην εκπνοή της αναμέτρησης ο Κολοσσός Ρόδου πέρασε νικηφόρα από το Λαύριο και πανηγύρισε το πρώτο του φετινό «διπλό» στην Α1 Ανδρών. Οι «θαλασσί» επικράτησαν με 67-65 της ομάδας του Χρήστου Σερέλη, για την 11η αγωνιστική, υποχρεώνοντας το Λαύριο στην όγδοη ήττα του. Κορυφαίοι των νικητών οι Ρέντικ (24π.) και Χολ (17π.), ενώ από τους γηπεδούχους ξεχώρισε ο Πάντερ με 16 πόντους και 4 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 13-18, 31-36, 47-55, 65-67

Με καλύτερα ποσοστά ευστοχίας και έμφαση στο κομμάτι της δημιουργίας ο Κολοσσός Ρόδου είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης από το πρώτο τζάμπολ της. Οι «Θαλασσί», μάλιστα, κατάφεραν τέσσερα λεπτά πριν από τη λήξη του αγώνα να ξεφύγουν ακόμη και με +12 πόντους (65-53), δείχνοντας ότι θα έφταναν με άνεση στο πρώτο τους φετινό «διπλό».

Ωστόσο, οι γηπεδούχοι με τον Πάντερ να παίρνει... φωτιά πίσω από τα 6.75 κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τον Κολοσσό και με ένα εντυπωσιακό σερί 12-0 ισοφάρισαν στα 24΄΄ σε 65-65. Η αντεπίθεση του Λαυρίου, πάντως, «κόπηκε» απότομα από τον Σαλούστρο, ο οποίος ευστόχησε στην εκπνοή της αναμέτρησης και χάρισε στον Κολοσσό την 6η εφετινή νίκη του.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Καρακατσούνης-Τσαρούχα-Γεωργιάδης

ΛΑΥΡΙΟ (Χρήστος Σερέλης): Χάμιλτον 10(1), Πάντερ 16(3), Αθανασούλας 10, Κοκ 5, Μπολντς 8, Σέλτον 7, Τσίρος, Γκρέι 4, Στεφανίδης 3, Περάκης, Κακλαμανάκης 2, Αναγωνστάκης

ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ (Άρης Λυκογιάννης): Ρέντικ 24, Τσούκου 5(1), Ρέλεφορντ 2, Βασιλόπουλος, Χολ 17(2), Λιάπης, Γεωργαλλής, Σαλούστρος 4, Αγγελάκος, Άχονεν 15(3), Ουάτσον.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *