ροή ειδήσεων

Δύο νεαροί πήγαν να "ψωνίσουν" ρούχα χωρίς να τα πληρώσουν! Και φυσικά κατέληξαν στα κρατητήρια!..

Δύο πιτσιρικάδες, (γύρω στα 15), συνελήφθησαν σήμερα το βράδυ, και οδηγήθηκαν στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου, όταν διαπιστώθηκε πως πήγαν σ΄ ένα κατάστημα με σκοπό να "ψωνίσουν" ρούχα που τους «γυάλισαν», χωρίς να τα πληρώσουν!..


Σύμφωνα με πληροφορίες μας, οι δύο νεαροί, μπήκαν στο κατάστημα, που, σημειωτέον, βρίσκεται στο Μανδράκι, κι αφού διάλεξαν τα ρούχα που, προφανώς, τους άρεσαν, πέρασαν στο δοκιμαστήριο όπου άρχισαν να τα δοκιμάζουν! Στη συνέχεια, όμως, ...ξέχασαν να τα βγάλουν. Έβαλαν πάνω απ΄ αυτά τα δικά τους κι ετοιμάστηκαν για να φύγουν.




Όμως, "αγαπά ο θεός τον κλέφτη, αγαπά και τον νοικοκύρη". Η προσπάθειά τους αυτή έγινε αντιληπτή από υπαλλήλους του καταστήματος, οι οποίοι αφού ειδοποίησαν την Αστυνομία, άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ πήγαν στο κατάστημα συνέλαβαν τους νεαρούς και τους οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα της Ρόδου για τα περαιτέρω.




Αξίζει, πάντως, με την ευκαιρία ν΄ αναφερθεί ότι, ο συγκεκριμένος τρόπος είναι «δημοφιλής» για κάποιους που θέλουν να... «ψωνίσουν» ρούχα της αρεσκείας τους, και ιδιαίτερα εσώρουχα, χωρίς φυσικά να τα πληρώσουν. Πολλές φορές, βέβαια, γίνονται αντιληπτοί και συλλαμβάνονται. Σ΄ άλλες περιπτώσεις στέκονται πιο τυχεροί και τα καταφέρνουν!..

http://topika-nea.gr


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *