ροή ειδήσεων

ΚΡΕΜΑΣΤΗ: Ετοιμόρροπα σπίτια, άκρως επικίνδυνα - Δεν τα βλέπουν οι αρμόδιοι;


Το έχουμε αναφέρει αρκετές φορές: Ότι, στην Κρεμαστή, υπάρχουν αρκετά παλιά, εγκαταλελειμμένα σπίτια, τα οποία θα έπρεπε κάποιοι αρμόδιοι να είχαν ήδη μεριμνήσει να κατεδαφιστούν! Άλλωστε, το καμπανάκι έχει αρχίσει να χτυπά ακόμη πιο έντονα, καθώς ορισμένα απ΄αυτά τα ετοιμόρροπα σπίτια έχουν καταστεί πλέον άκρως επικίνδυνα.

Δυστυχώς, όμως, παρά τις συνεχείς επισημάνσεις, ισχύει το γνωστότατο: "στου κουφού την πόρτα, όσο θέλεις χτύπα"! Κανείς δεν δείχνει να ενδιαφέρεται. Και τα ετοιμόρροπα αυτά σπίτια άρχισαν ήδη να κατεδαφίζονται από... μόνα τους! Μόνο που αυτό το γεγονός εγκυμονεί σοβαρότατους κινδύνους για να προκληθεί κάποιο ατύχημα με απρόβλεπτες εξελίξεις. Και τούτο γιατί, μπορεί μερικά κάποια απ΄ αυτά να μην γειτνιάζουν με άλλα κατοικήσιμα σπίτια αλλά υπάρχουν κι άλλα τα οποία κυριολεκτικά επικρέμονται πάνω από αυτοκίνητα και πεζούς!

"Ας ελπίσουμε ότι δεν θα πέσουν πρώτα τα παλιά σπίτια και μετά να πάνε να μαζέψουν τα μπάζα", μας είπε ένας κάτοικος της Κρεμαστής, ο οποίος μάλιστα, σαν παράδειγμα, μας υπέδειξε το ετοιμόρροπο σπίτι που βρίσκεται στην "στενωπό" της Κρεμαστής, κοντά στα δεύτερα φανάρια, όπου οι πέτρες άρχισαν να φεύγουν από το σπίτι και δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να το δούμε να σωριάζεται στον δρόμο και να κλείνει την λεωφόρο Κρεμαστής!





http://topika-nea.gr



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *