ροή ειδήσεων

«Φαρμάκι» Αλαβάνου κατά Τσίπρα: Μόνο πιωμένος τα λες διπλά (για το Λέσβος-Μυτιλήνη)

Φαρμάκι έσταξε ο Αλέκος Αλαβάνος για τον Αλέξη Τσίπρα και την ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο επικεφαλής του κόμματος «Σχέδιο Β'» μερικά χρόνια μετά την παράδοση της ηγεσίας του κόμματος στον σημερινό Πρωθυπουργό ήταν αποκαλυπτικός.

Σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του Alpha ρωτήθηκε αν περίμενε την σημερινή εξέλιξη του κόμματος στο ο οποίο προήδρευε.

«Θα πρέπει να αναρωτηθεί ο κόσμος γιατί έφυγα τότε» είπε και πρόσθεσε: «Τους Παππάδες ας πούμε και τους άλλους τύπους και όσους είναι δίπλα σήμερα στον Πρωθυπουργό τους είδα όταν έφυγα από την προεδρία του ΣΥΝ, όταν είχε πέσει προσωπείο ηθικής και συνείδησης μέσα από ίντριγκες σατανικές τις οποίες δεν μπορούσα να φανταστώ. Είχαν αρχίσει από τότε αμέσως τα παιχνίδια εξουσίας, το πώς θα ελέγξουν τον τόπο, πώς θα με θέσουν εμένα στο περιθώριο».

Ο Αλέκος Αλαβάνος συνέχισε σε ακόμη υψηλότερους τόνους: «Αυτό που νιώθει τώρα η πλειοψηφία του κόσμου για τον Τσίπρα, τον Παππά, τον Φλαμπουράρη, τον Βούτση, εγώ το είδα μπροστά μου -με μεγάλη έκπληξη- το 2009-2010. Κανείς δεν μπορεί να φανταστεί τι θα μπορούσαν να κάνουν αυτοί οι άνθρωποι. Εγώ ήξερα ότι είναι ικανοί για όλα. Δεν κυβερνούν τώρα αυτοί, είναι νομάρχες της Μέρκελ, του Γιούνκερ».

Μόνο πιωμένος κάνεις λάθος το Λέσβος-Μυτιλήνη


Ο Αλέκος Αλαβάνος σχολίασε καυστικά το σαρδάμ Τσίπρα-Μαξίμου με την Λέσβο και την Μυτιλήνη.

«Να μάθει και ποια είναι τα νησιά του Αιγαίου, να μην τα λέει διπλά, μόνο πιωμένος μπορεί να είναι για να τα λέει διπλά (Μυτιλήνη-Λέσβος). Η χειρότερη υποτίμηση για έναν άνθρωπο είναι να τον λες με άλλο όνομα ή να μην τον ξέρεις».

Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε ζημιά στην Αριστερά

Ο Αλ. Αλαβάνος παραδέχθηκε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ κάνει ζημιά στην Αριστερά. «Αν ήμουν στη θέση των νέων σήμερα θα έλεγα <Θεέ μου, μακριά από αυτούς. Ολοι έχουν την ίδια πολιτική, αλλά αυτοί λένε και ψέματα>» είπε χαρακτηριστικά για να προσθέσει: «Ο Σαμαράς είπε ότι θα εφαρμόσει τα μνημόνια. Ο ΣΥΡΙΖΑ βγήκε με δημοψηφίσματα και μαγκιές. Και φτάσαμε σ' αυτό το σημείο».

Οι... καινοτομίες

Με άκρως ειρωνικό τρόπο αναφέρθηκε σε «καινοτομίες». «Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει καινοτομίες. Κάνει ενέργειες που πολύ συντηρητικές κυβερνήσεις δεν τόλμησαν να κάνουν. Για παράδειγμα το ότι θα έδινε σε ένα Ταμείο που ελέγχεται από ξένους το σύνολο σχεδόν των περιουσιακών στοιχείων της χώρας δεν το περίμενε κανείς. Ή με τα δακρυγόνα στην Καισαριανή, που ο Τσίπρας ήθελε να κάνει την φιγούρα του και φτάσαμε σε χημικά. Πολύ λυπηρό».

Οπως είπε στον ΣΥΡΙΖΑ «δεν θέλουν να αφήσουν με τίποτα τις καρέκλες». «Πρέπει να βγούμε από τον φαύλο κύκλο του εξευτελισμού των Ελλήνων της τρίτης ηλικίας. Στον ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλουν να αφήσουν με τίποτα τις καρέκλες και αυτές τις μέρες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ακόμα και πτώση του ΣΥΡΙΖΑ. Πρέπει να είμαστε περήφανος λαός. Δεν ζητιανεύουμε το χαρτζιλίκι του Τσίπρα» τόνισε.





Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *