ροή ειδήσεων

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ Γ. ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΥ!


«ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΑ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΣ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ. Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΒΟΗΘΕΙΑ
ΑΠΟ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΟΥΣΑΝ» - ΗΧΗΤΙΚΟ

Ο τραγουδιστής μιλώντας στο protothema.gr, έκανε λόγο για μια μεγάλη παρεξήγηση - «Είναι μια υπόθεση που δεν έχει καμία σχέση με το χαρακτήρα του γιου μου», λέει μεταξύ άλλων

Στον ανακριτή, οδηγήθηκε το πρωί ο γιος του Γιώργου Γερολυμάτου, ο οποίος συνελήφθη μαζί με δυο ακόμα άτομα για συμμετοχή σε κύκλωμα εκβιαστών.

Ο Γιώργος Γερολυμάτος, μίλησε στο protothema.gr και υποστήριξε πως είναι όλα μια παρεξήγηση, καθώς μέσω του γυμναστηρίου που διατηρεί ο γιος του, ο πεθερός του γνώρισε έναν μπράβο και του ζήτησε να μεσολαβήσει προκειμένου να πάρει κάποια χρωστούμενα.

Ο Γιώργος Γερολυμάτος στο protothema.gr





«Αυτή τη στιγμή ο γιος μου είναι ήδη στον ανακριτή και πιστεύω ότι είναι άδικα μπλεγμένος και θα ξεκαθαριστεί το τοπίο. Έχω εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη. Είναι μια υπόθεση που δεν έχει καμία σχέση με το χαρακτήρα του γιου μου. Ο γιος μου είναι παντρεμένος και έχει γυμναστήριο όπου εκεί μέσα πηγαίνουν διάφοροι και γυμνάζονται ακόμα και μπράβοι». Είπε στο protothema.gr και συνέχισε:

«Στον πεθερό του γιου μου χρωστούσαν κάποια χρήματα και εκείνος γνώρισε έναν μπράβο μέσα από το γυμναστήριο του παιδιού μου και του είπε:"επειδή είναι κάποιος που μου χρωστάει λεφτά δεν πας να τον εκφοβίσεις να μας δώσει κανένα χιλιάρικο ".Κάτι τέτοιο έγινε και έχει γίνει ολόκληρο φούσκωμα. Και αυτός ο μπράβος αντί να πάει να του πει δώσε κανένα χιλιάρικο στον άνθρωπο που τα χρωστάς , πήγε και του έκαψε το αυτοκίνητο .Και έγινε χαμός. Έτσι έχουν γίνει τα πράγματα. Εγώ είμαι 45χρόνια τραγουδιστής και το μοναδικό πράγμα που κράτησα είναι η αξιοπρέπειά μου και το όνομά μου να είναι καθαρό το οποίο είναι πολύ σημαντικό για μένα αυτό.Τον ξέρω πολύ καλά το γιο μου γιατί εγώ μεγάλωσα μέσα στις πουτάνες, στους ναρκομανείς, τους δολοφόνους και πέρασα αλώβητος από όλα αυτά και δεν είναι δυνατόν να μην ξέρω το γιο μου που είναι από το πρώτο μου γάμο. Είναι μια υπόθεση που θα ξεκαθαριστεί γρήγορα».

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *