ροή ειδήσεων

Μεγάλη έκρηξη σε κατάστημα των Everest - Μια νεκρή -Πέντε τραυματίες, ένας αγνοούμενος


Μεγάλη έκρηξη σημειώθηκε στις 9:30 το πρωί στην πλατεία Βικτωρίας, σε κατάστημα της εταιρίας Everest, στη συμβολή της Χέυδεν με την 3η Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από που δεν έχουν επιβεβαιωθεί, η έκρηξη προκλήθηκε από φιάλες υγραερίου που ήταν τοποθετημένες στο υπογείο του καταστήματος.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία, νεκρή γυναίκα εντοπίστηκε και ανασύρθηκε από υπόγειο χώρο καταστήματος στη συμβολή των οδών Χέυδεν & 3ης Σεπτεμβρίου στην Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες πέντε άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά από την έκρηξη που σημειώθηκε νωρίτερα σε κατάστημα εστίασης κοντά στην πλατεία Βικτωρίας. Και οι πέντε έχουν προληπτικά στο νοσοκομείο .

Οι 20 πυροσβέστες που επιχείρησαν στο σημείο κατόρθωσαν να σβήσουν τη φωτιά, ενώ προσπαθούν να εντοπίσουν εγκλωβισμένο άτομο στο υπόγειο του καταστήματος. Η αστυνομία έχει αποκλείσει όλη την περιοχή, ενώ από την ισχυρή έκρηξη έχουν προκληθεί ζημιές σε διπλανά καταστήματα και σπίτια που βρίσκονται στην περιοχή, καθώς και σε σταθμευμένα αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες.

Μάρτυρας που περνούσε έξω από από το κατάστημα τη στιγμή της έκρηξης μιλώντας στο ΣΚΑΪ, είπε:

«Είδα ανθρώπους να τρέχουν ανθρώπους έξω από το μαγαζί και ταυτόχρονα έγινε η έκρηξη όπως βλέπουμε στις ταινίες

Το πρώτο αυτοκίνητο που βρισκόταν μπροστά στο φανάρι ακινητοποιήθηκε από το ωστικό κύμα και οι υπόλοιποι μετά οπισθοχωρήσαμε».






Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *