ροή ειδήσεων

ΡΟΔΟΣ - Σε ιδιωτική εταιρεία αναθέτουν την φύλαξη της Κρεμαστής οι κάτοικοι της


Ανάστατοι είναι πλέον οι κάτοικοι της Κρεμαστής μετά το μπαράζ ληστειών που σημειώνονται σε σπίτια από κουκουλοφόρους που έγιναν ο φόβος και ο τρόμος τους. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας το «Βήμα της Δωδεκανήσου» οι Κρεμαστινοί είναι ανήσυχοι ,προβληματισμένοι αλλά και αποφασισμένοι να πάρουν στα χέρια τις τύχες τους.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι, τις τελευταίες ημέρες γίνεται μια κίνηση από μερίδα κατοίκων της Κρεμαστής προκειμένου να αναθέσουν την φύλαξη της δημοτικής κοινότητας σε ιδιωτική εταιρεία ασφάλειας καθώς το ποτήρι της ανοχής έχει ξεχειλίσει. Η έλλειψη επαρκούς αστυνόμευσης της περιοχής προκαλεί ανησυχία στους κατοίκους της Κρεμαστής οι οποίοι έχουν στην κυριολεξία χάσει τον ύπνο τους μετά και «μαφιόζικες» ληστείες που σημειώθηκαν κατά της νυχτερινές ώρες.

Από τον περασμένο Νοέμβριο οι κάτοικοι της Κρεμαστής ζουν με τον τρόμο …των κουκουλοφόρων εξαιτίας της ληστειών που σημειώνονται στα σπίτια. Από τύχη όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας βρίσκεται ακόμη στην ζωή η 92χρονή γυναίκα την οποία φίμωσαν οι κουκουλοφόροι ληστές και απείλησαν την ζωή της όταν εισέβαλαν στο σπίτι της πριν από δύο μήνες. Από τότε μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί και άλλα περιστατικά με κουκουλοφόρους ληστές που χρησιμοποιούν «μαφιόζικες» τακτικές για να αρπάξουν από τα θύματα τους χρήματα και κοσμήματα.

Το τελευταίο συμβάν σημειώθηκε προ ημερών όταν, τρεις κουκουλοφόροι εισέβαλαν τα ξημερώματα σε μονοκατοικία της Κρεμαστής και αφού έπιασαν στον ύπνο ανδρόγυνο, τους έδεσαν και τους λήστεψαν.Όπως φαίνεται οι αδίστακτοι κουκουλοφόροι δρουν με βάση οργανωμένο σχέδιο και χτυπούν σε σπίτια που είναι απομονωμένα τα οποία προφανώς παρακολουθούν για μέρες και καταγράφουν τις κινήσεις των θυμάτων τους για να είναι σίγουροι ότι, θα διαφύγουν την σύλληψη.

Κατά καιρούς και κάτοικοι άλλων χωριών της δυτικής πλευράς της Ρόδου έχουν βρεθεί στο στόχαστρο ληστών γεγονός που προκαλεί ανησυχία αλλά και αγανάκτηση για την έλλειψη επαρκούς αστυνόμευσης της ευρύτερης περιοχής. Οι κάτοικοι της δυτικής πλευράς της Ρόδου απαιτούν περισσότερη αστυνόμευση και συχνότερες περιπολίες από την ΕΛΑΣ .Πάντως η Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου οφείλει να δει πολύ σοβαρά το όλο θέμα και να ενισχύσει με άνδρες το αστυνομικό τμήμα Ιαλυσού προκειμένου να ενισχυθεί η αστυνόμευση στην δυτική πλευρά του νησιού μας.

http://12vima.gr


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *