επικαιρότητα

Ένα μοναδικό βίντεο από τη χιονισμένη Ρόδο !


Η σημερινή Κυριακή για το νησί της Ρόδου, θα είναι από αυτές που θα θυμούνται μικροί και μεγάλοι.
Με το που ξημέρωσε η μέρα αρκετές περιοχές, κυρίως ορεινές, είχαν ντυθεί στα λευκά . Κάποιες απ’ αυτές μετά από αρκετά χρόνια..

Κάτοικοι από τα χωριά της Σαλάκου, του Απόλλωνα, του Έμπωνα, του Αγίου Ισιδώρου, της Κρητηνίας ξύπνησαν και βρήκαν ένα πέπλο χιονιού να σκεπάζει το χωριό τους.

Εντυπωσιακή ήταν η ποσότητα του χιονιού που έπεσε στον Αττάβυρο και στον Προφήτη Ηλία όπου χιόνιζε από το Σάββατο το απόγευμα. Είδαμε εικόνες εντυπωσιακές, μαγικές που θύμιζαν περίφημους χειμερινούς προορισμούς. Όλα ήταν ντυμμένα στα λευκά . Εκατοντάδες ήταν οι Ροδίτες και οι Ροδίτισσες , μικροί και μεγάλοι που άδραξαν την ευκαιρία «να δουν μια άσπρη μέρα». Στον Προφήτη Ηλία και στον Έμπωνα υπήρξε κοσμοσυρροή από την Κυριακάτικη Εκδρομή στα χιόνια. Τόσο που κάποιες στιγμές δημιουργούταν κυκλοφοριακό πρόβλημα στους δρόμους του χωριού.

Οδηγοί και πεζοί με την μεγάλη προσοχή που απαιτούνταν λόγω της επικινδυνότητας και της ολισθηρότητας του χιονιού, διασκέδασαν τη σημερινή μέρα, που σίγουρα δεν είναι μια συχνή εμπειρία για το νησί μας.

Το βίντεο που ακολουθεί από την Creative moments είναι χαρακτηριστικό της σημερινής ομορφιάς, από τα πάντα υπέροχα σημεία του νησιού μας με ή χωρίς χιόνι. Τραβηγμένο στον Προφήτη Ηλία .Σχόλια

S M S

Αντιδήμαρχο ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ θα έχουμε;
Αρε που είσαι Χατζή... με τον Γιαννακάκη ;;;

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης