ροή ειδήσεων

Ευχαρίστησε τον κόσμο του ο Κολοσσός


Ο Κολοσσός ολοκλήρωσε την ανατροπή κόντρα στον ΠΑΟΚ και η «θαλασσί» ΚΑΕ ευχαρίστησε τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο Βενετόκλειο για τον αγώνα με τον «Δικέφαλο».



Ο Κολοσσός μετράει 7 συνεχόμενες νίκες στο Βενετόκλειο, με αποκορύφωμα την ολική ανατροπή στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Οι «θαλασσί» ήταν πίσω στο σκορ με 13 πόντους στο ημίχρονο (23-36) ενώ ο «Δικέφαλος» διατηρούσε σταθερά το προβάδισμα ως το 37' όμως οι Ροδίτες έφτασαν στη νίκη κι έχουν εδραιωθεί στις θέσεις που οδηγούν στα playoffs, σε ένα παιχνίδι όπου ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος έκανε σπουδαία εμφάνιση απέναντι στην πρώην ομάδα του.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Κολοσσός

«Η ΚΑΕ Κολοσσός Η Hotels ευχαριστεί τους φιλάθλους της, για την υποστήριξή τους στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Η παρουσία τους ήταν καταλυτική, καθώς βοήθησαν με τη συμπαράστασή τους την ομάδα μας, να φτάσει στη νίκη. Ακριβώς έτσι, θα θέλαμε να είναι η εικόνα των εξεδρών στο Βενετόκλειο σε κάθε παιχνίδι, ως το τέλος της σεζόν. Μαζί μπορούμε να φτάσουμε στην επίτευξη των στόχων μας. Παράλληλα, θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια στους φίλους του ΠΑΟΚ, οι οποίοι, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, παρακολούθησαν την αναμέτρηση και η συμπεριφορά τους ήταν άψογη».




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *