ροή ειδήσεων

Οι πιο φθηνές πτήσεις για ελληνικά Σαββατοκύριακα


Ετοιμάζουμε χειραποσκευές για δυο μέρες μόνο και επιβιβαζόμαστε σε οικονομικές πτήσεις,
κάτω από 100€ μετ΄επιστροφής για επτά ελληνικούς προορισμούς αυτόν τον χειμώνα.

Δυο μέρες μόνο… Είναι αρκετές για να πάρουμε μια γεύση από τη νυχτερινή ζωή της Θεσσαλονίκης. Ή για να εξερευνήσουμε τις παλιές πόλεις των Χανίων, της Ρόδου και της Κέρκυρας χωρίς τα πλήθη του καλοκαιριού. Ή για να φτάσουμε ως την πινέζα του χάρτη και να γνωρίσουμε τις ομορφιές του Έβρου.

Αυτόν τον χειμώνα, από τώρα έως και τον Μάρτιο, μπορούμε να οργανώσουμε οικονομικότατα Σαββατοκύριακα εντός Ελλάδος με φθηνές πτήσεις, που αναχωρούν από την Αθήνα την Παρασκευή και επιστρέφουν την Κυριακή, σε τιμές που ξεκινούν από τα 33€ μετ’ επιστροφής και δεν ξεπερνούν τα 100€. Φύγαμε για…

…Θεσσαλονίκη
Από 41,50€ μετ’ επιστροφής στις αρχές Μαρτίου για βολικές πτήσεις με τη Ryanair, Παρασκευή βράδυ με επιστροφή αργά την Κυριακή το βράδυ. Εξίσου φθηνές επιλογές θα βρείτε και τον Φεβρουάριο, αλλά αν επιλέξετε πρωινές ή μεσημεριανές πτήσεις από την Αθήνα την Παρασκευή ή το Σάββατο.

…Χανιά
Από 67€ μετ’ επιστροφής τον Φεβρουάριο με τη Ryanair για βολικές πτήσεις Παρασκευή και Κυριακή βράδυ αντίστοιχα – ή και 15€ φθηνότερα αν επιλέξετε πτήση επιστροφής την Δευτέρα πρωί-πρωί – θα είστε πίσω στην Αθήνα πριν τις 8 το πρωί, κατευθείαν για δουλειά και… ούτε γάτα, ούτε ζημιά, ούτε μια μέρα άδεια.

…Ηράκλειο
Από 74,48€ μετ’ επιστροφής με την Olympic Air στις αρχές Μαρτίου. Στο Ηράκλειο πετάει τα Σαββατοκύριακα και η Ellinair σε τιμές από 92,48€, περιλαμβανομένης και δωρεάν αποσκευής 20 κιλών, εκτός της χειραποσκευής. Στο Ηράκλειο πετάει, τέλος, και η Sky Express, με τιμές από 99,99€ μετ’ επιστροφής τα Σαββατοκύριακα του Φεβρουαρίου, περιλαμβανομένης επίσης αποσκευής και χειραποσκευής.

...Αλεξανδρούπολη
Από 99,48€ μετ’ επιστροφής με την Olympic Air για πτήσεις Παρασκευή και Κυριακή αντίστοιχα – τη συγκεκριμένη τιμή εντοπίσαμε στα μέσα Μαρτίου. Τον Φεβρουάριο οι τιμές ανεβαίνουν κατά 10-20€.


…Κέρκυρα
Από 83€ μετ’ επιστροφής τον Μάρτιο με την Olympic Air. Αυτή είναι η οικονομικότερη τιμή που εντοπίσαμε για πτήσεις Παρασκευής-Κυριακής, αλλά σε κάθε περίπτωση, τον Μάρτιο οι τιμές κυμαίνονται συνολικά κάτω από τα 100€ και τον Φεβρουάριο περί τα 120€.


…Ιωάννινα
Από 99,48€ μετ’ επιστροφής με την Olympic Air για πτήσεις Παρασκευή και Κυριακή αντίστοιχα – τη συγκεκριμένη τιμή εντοπίσαμε στα μέσα Μαρτίου. Τον Φεβρουάριο, εντοπίσαμε πτήσεις σαββατοκύριακου με 109€ μετ’ επιστροφής.


…Ρόδος
Από 33€ μετ’ επιστροφής με τη Ryanair, ακόμα και τελευταία στιγμή. Αυτή την τιμή εντοπίσαμε για παράδειγμα το πρώτο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρίου, με αναχώρηση Παρασκευή βράδυ και επιστροφή Κυριακή απόγευμα.


in2life


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *