ροή ειδήσεων

ΑΡΘΡΟ-ΣΟΚ: "Αν η Δικαιοσύνη είχε σταματήσει τον Σώρρα, η Παιδοψυχίατρος από τη Λαμία θα ήταν ζωντανή"


Είναι δυστυχές να επιβεβαιώνεσαι για τα δυσάρεστα, αλλά ακόμη πιο άσχημο είναι να γνωρίζεις πως θα υπάρξουν χειρότερα. Ο λόγος για την εγκληματική οργάνωση Σώρρα και όσα τον τελευταίο καιρό ανακύπτουν ως συνεχιζόμενες εμπλοκές με τη δικαιοσύνη.

Η έρευνα αποκαλύπτει ότι αυτές οι ακραίες συμπεριφορές προκύπτουν από την ιδεολογία, τη δράση και το σκοπό της «Ελλήνων Συνέλευσις», όπως θέλει να αποκαλείται μια σειρά από αστικές μη κερδοσκοπικές εταιρείες, που σκοπό έχουν τη δημιουργία πολιτικού κόμματος υπό τον πατρινό δήθεν «τρισεκατομμυριούχο» Αρτέμιο Σώρρα.

Το τελευταίο θύμα αυτής της ανόητης απάτης είναι η παιδοψυχίατρος Θώμη Κουμπούρα, μια λαμπρή, νέα επιστήμονας που δυστυχώς έμπλεξε στα δίκτυα της εγκληματικής οργάνωσης και το πλήρωσε με τη ζωή της. Η Θώμη Κουμπούρα έλαβε την ειδικότητα της Παιδοψυχιατρικής το 2007 στη Θεσσαλονίκη μετά από ειδίκευση της στο Παιδοψυχιατρικό Τµήµα του Ιπποκράτειου Νοσ. Θεσσαλονίκης, όπου είχε δραστηριοποιηθεί µε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη δημιουργία και στελέχωση του νεοσύστατου το 2006 Ειδικού Ιατρείου Μελέτης ∆ΕΠΥ (Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής – Υπερκινητικότητας). 




Στο βίντεο ο Χρήστος Μπαλαντίνας, εκ των πρωτεργατών της εγκληματικής οργάνωσης Σώρρα και φερόμενος ως δολοφόνος της Παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα, λίγο πριν τη σύλληψή του αναφέρεται δημόσια σε «σκευωρία εναντίον του».

Η Θ. Κουμπούρα εργαζόταν ως ιδιώτης στη Λαµία, ήταν επί διετία επιστηµονικός συνεργάτης στο Παιδοψυχιατρικό Τµήµα του Ιπποκράτειου Νοσ. Θεσσαλονίκης και υπεύθυνη ερευνητικού πρωτοκόλλου για τη μελέτη της επίπτωσης της ∆ΕΠΥ στον κλινικό πληθυσµό. Διατέλεσε επιστηµονικός συνεργάτης στο Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας Παιδιού & Εφήβου της Λαµίας και της Άµφισσας, ενώ δραστηριοποιόταν εθελοντικά σε προγράμματα αγωγής κοινότητας, αρθρογραφούσε σε έντυπα της Φθιώτιδος και πρόσφερε εθελοντικές υπηρεσίες στήριξης οµάδας εφήβων σε Σωματείο Κλασσικού Αθλητισµού της Λαμίας.

Κι όμως η Θώμη Κουμπούρα φέρεται να χρηματοδοτούσε την επέκταση της οργάνωσης Σώρρα στη Θεσσαλία, πέφτοντας στην ίδια παγίδα, όπως χιλιάδες συμπολίτες μας. που δίνουν χρήματα για τους ιδιοτελείς σκοπούς της ηγεσίας της εγκληματικής οργάνωσης. Δυστυχώς, δεν ήταν η μόνη ιατρός που έπεσε θύμα αυτής της απάτης, όπως και δεν ήταν η μόνη επιστήμονας. Η συγκεκριμένη όμως, από ότι φαίνεται το πλήρωσε με τη ζωή της.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Ο Χρήστος Μπαλαντίνας, ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας της Παιδοψυχιάτρου, είναι από τα πρωτοπαλλίκαρα του Αρτέμη Σώρρα, μαζί με την Βίκυ Χαραλάμπους, τον Γιάννη Καλογερόπουλο και τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο. Η δράση του ήταν ιδιαίτερα εκτεταμένη, σε αντίθεση με όσα διαδίδει πλέον με δόλο η εγκληματική οργάνωση για να περιορίσει τις ευθύνες της. Είναι ελάχιστες οι πόλεις και τα χωριά, τα οποία δεν επισκέφθηκε ο Χρήστος Μπαλαντίνας τα τελευταία χρόνια, μόνος ή μαζί με τους προαναφερόμενους, για να μαζέψει και άλλα θύματα για την απάτη Σώρρα. Κατά τη γνώμη μου πρόκειται για τον πιο ένθερμο «στρατιώτη – πολεμιστή», που ορκίστηκε στον περιβόητο όρκο της εγκληματικής οργάνωσης και να γίνει χώμα αν παραβεί τις εντολές του φυσικού αρχηγού της. 




Στο βίντεο ο Χρήστος Μπαλαντίνας, ταξίδευε εκτεταμένα σε όλη τη χώρα και μιλούσε υπέρ του Σώρρα σε χωριά, πλατείες, τοπικούς ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς.

Η δολοφονία της άτυχης Θώμης έγινε, σύμφωνα με τα επίσημα ανακοινωθέντα της αστυνομίας, το βράδυ της Τρίτης 27 Δεκεμβρίου 2016 μέσα στο σπίτι της, επί της οδού Φοίνικα στα Γαλανέικα Λαμίας. Ο αδελφός της την εντόπισε στις 11 το πρωί της επόμενης ημέρας μέσα σε μια λίμνη αίματος και με τουλάχιστον 15 μαχαιριές, αλλά και αμυντικά τραύματα. Οι υποψίες έπεσαν αμέσως στο φίλο της και τελευταίο που την είδε ζωντανή, ο οποίος είχε εξαφανιστεί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η 45χρονη ήταν πεσμένη στο κρεββάτι της μέσα σε μια λίμνη αίματος και ήταν χτυπημένη με αιχμηρό αντικείμενο στο λαιμό και στο στήθος. Το αιχμηρό αντικείμενο δεν βρέθηκε, αλλά πιθανότατα πρόκειται για μαχαίρι. Η αστυνομία ερεύνησε εξονυχιστικά το χώρο και δεν υπήρχε ίχνος παραβίασης. Επίσης ο δολοφόνος δεν είχε κίνητρο τη ληστεία, αφού δεν πείραξε τα κοσμήματα και χρήματα της άτυχης 45χρονης.

Όλα δείχνουν ότι ο δολοφόνος ήταν γνωστός του θύματος, ήταν μέσα στο σπίτι και φεύγοντας απλά τράβηξε την πόρτα η οποία δεν ήταν κλειδωμένη. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο συλληφθείς, όταν βγήκε για λίγο έξω και επέστρεφε, κάποιος τον χτύπησε στο κεφάλι και στη συνέχεια ξύπνησε γυμνός μέσα στο αυτοκίνητό του, χωρίς να γνωρίζει τι έγινε. Στη συνέχεια ακολούθησε μια περίεργη διαδρομή, και έφτασε μέχρι ένα κοντινό μοναστήρι από το οποίο, σύμφωνα με τον ίδιο, τον έδιωξαν οι μοναχοί τελικά όταν ξύπνησε μετά από ώρες. Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας.


Η αδικοχαμένη Θώμη Κουμπούρα, μια λαμπρή επιστήμονας, Ιατρός με ειδικότητα Παιδοψυχιατρικής, με πλούσια τοπική, κοινωνική δράση

Ο Χρήστος Μπαλαντίνας λίγο πριν από τη σύλληψή του κατηγορούσε τον Ιωάννη Καλογερόπουλο, στενό συνεργάτη του στην οργάνωση Σώρρα, ότι αυτός τον κυνηγούσε τον τελευταίο καιρό, ενώ παράλληλα διακήρυττε την πίστη του προς τον αρχηγό του Αρτέμιο Σώρρα, προς τον οποίο ο ίδιος λέει πως έστειλε σημαντικά στοιχεία πριν τη σύλληψή του.

Ας δούμε όμως χρονικά, πως τοποθετούνται, τα γεγονότα και οι αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα:

- Μέχρι το βράδυ της 27ης Δεκεμβρίου 2016, ο Χρήστος Μπαλαντίνας ήταν στενός συνεργάτης του Αρτέμιου Σώρρα και συμμετείχε ενεργά στις δράσεις της οργάνωσης.

- Για πρώτη φορά στις 27 Δεκεμβρίου και ώρα 11.48μμ (ώρα Facebook), ο Ιωάννης Καλογερόπουλος γράφει στο Facebook κατά του Χρήστου Μπαλαντίνα, τον οποίο κατηγορεί για εμπορία «ματζουνιών», κάτι που το γνώριζε για μήνες, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ήταν και ο ίδιος αποδέκτης των σκευασμάτων του Μπαλαντίνα. Κάτι συνέβη που ανάγκασε τον Καλογερόπουλο το βράδυ της 27ης Δεκεμβρίου να ψάχνει αφορμές για να διαχωρίσει τη θέση της οργάνωσης από τον Μπαλαντίνα.



Ξαφνικά το βράδυ του φόνου ο πρώην «αδελφός», «συνέλληνας» και «συνεργάτης» του Καλογερόπουλου έβγαλε στη φόρα την πώληση βοτάνων, κάτι που γνώριζαν οι πάντες από καιρό.

- Η πρώτη αλλοπρόσαλλη ανάρτηση Μπαλαντίνα, που δείχνει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και βρισκόταν σε περίεργη κατάσταση ήταν στις 30 Δεκεμβρίου 2016 στις 7:13 πμ. Σε αυτήν κατηγορεί τον Γιάννη Καλογερόπουλο ότι αυτός και η Βίκυ Χαραλάμπους βρίσκονται πίσω από προσπάθεια καθαίρεσης του από τη θέση του προέδρου της Ε.ΣΥ. («Ελλήνων Συνέλευσις») της περιοχής του. Στην ίδια ανάρτηση, συγγενικό του πρόσωπο γράφει στις 10.06 πμ εκείνης της ημέρας: «ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΑΡΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΠΕΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ».

- Η δεύτερη ανάρτηση Μπαλανίνα, με όμοιο συντακτικό και γραμματική γίνεται την 30 Δεκεμβρίου 2016 στις 7:14 π.μ. δηλαδή μόλις ένα λεπτό από την προηγούμενη! Σε αυτήν λέει ότι πήγε Αθήνα για να παραδώσει στοιχεία τον Σώρρα κατά συνεργατών του και στην επιστροφή σταμάτησε στο σπίτι της δολοφονημένης παιδοψυχιάτρου. Μάλιστα, σημειώνει ότι γράφει από το κινητό του, κάτι που είναι ιδιαίτερα δύσκολο από τον τρόπο γραφής και τον τονισμό.

Παραδέχεται ότι το βράδυ που βρισκόταν στο σπίτι της Θώμης Κουμπούρα χρησιμοποίησε το κινητό της για να καλέσει συνεργάτες του στην οργάνωση Σώρρα, γιατί εκείνος δεν είχε σήμα. Από ότι φαίνεται το θέμα της αναστάτωσης ήταν η ανάρτηση Καλογερόπουλου για τα «ματζούνια» που φερόταν να διακινεί ο Μπαλαντίνας και για αυτό ήθελε να βγάλει βίντεο – ανακοίνωση.

- Η τρίτη ανάρτηση της ημέρας ήταν στις 7.15 πμ, μόλις ένα λεπτό από την επόμενη και επρόκειτο και πάλι για μακροσκελές κείμενο. Σε αυτό αναφέρει πως ενημερώθηκε ότι η αστυνομία ήταν σπίτι του και τον έψαχνε.

- Το τέταρτο μήνυμα στο Facebook προστέθηκε και αυτό στις 7.15 πμ και αναφέρεται στις κατηγορίες Καλογερόπουλου για τα βότανα, απαντώντας ότι ουδέποτε πληρώθηκε για αυτό (κάτι το οποίο επιβεβαίωσαν και άλλοι) και ότι το γνώριζε ο Καλογερόπουλος από καιρό. Σε αυτό το συγκεκριμένο μήνυμα, παραδέχεται και κάτι άλλο που με αφορά:

«εκεί το πας πουλημένο τομάρι αρχιπρακτορα εσύ με την Χαραλάμπους μου στισατε το παιχνίδι με τον Ρήνο για να φάω την μήνυση δήθεν ότι ήσουν στον δρόμο κ δεν είχες ίντερνετ Κ ότι ένας ρηνος που εγώ ποτέ δεν τον συνάντησα έκανε σεξουαλική παρενόχληση την Χαραλάμπους κ με έβαλες να τον βρίζω στο ίντερνετ κ μου ελεγες κ τι να γράψω έννοια σου βρωμιάρη κ έχω μάρτυρες που σε άκουγαν τότε τι μου ελεγες και μετά η άλλη η πρακτορισα δεν ήξερε τίποτα ε κ λάθος έγινε τελικά δεν την ενόχλησε ο ρηνος αλλά εγώ την έφαγα την μήνυση ΈΤΣΙ ΤΏΡΑ να δούνε όλοι ότι είστε μια συμμορία εβραιοπαιδα».

- Το πέμπτο μήνυμα στο Facebook του Μπαλαντίνα κατά του Καλογερόπουλου, αναρτήθηκε στις 7.16πμ και μεταξύ άλλων γράφει «συνεχώς με παρότρυνες να πάω με συγκεκριμένες γυναίκες σε κάθε ομιλία και σε κάθε μέρος που πηγαίναμε όλες στημένες από εσένα βρωμιάρη».

- Στις 9.28 το πρωί της 30ης Δεκεμβρίου, ο Χρήστος Μπαλαντίνας ανέβασε βίντεο:



Το βίντεο κόβεται απότομα, για να προσθέσει μήνυμα στις 9.32 πμ «Δεν έχω καλό σήμα να βγάλω βίντεο ΤΏΡΑ που κατάφερα κ τα έβγαλα όλα στον αέρα δεν με νοιάζει».

- Το τελευταίο μήνυμα Μπαλαντίνα ανέβηκε στις 9.37 το πρωί και ήταν μια παράγραφος στην οποία ανέφερε: «Προσπάθησαν οι βρωμιαρηδες να μου κλείσουν το στόμα ξέραν ότι θα τους αποκαλύψω παρακολουθούσαν το κινητό μου μου στεισαν ΜΕΓΆΛΗ πλεκτάνη κ ακόμη δεν ξέρω τι έχει γίνει 2 μέρες μέσα στο χιόνι- 15 έχω κρυοπαγηματα παντού περπάτησα χιλιόμετρα μέσα στο χιόνι βρήκα ένα χωριό εδώ έχει ίντερνετ κ σας μιλάω αδέλφια μου βγάλτε τα όλα στον αέρα είναι μεγάλη προδοσία Κ ξέραμε ότι από εμένα θα το βρούνε όπως κ Ο Λαμπράκης ΈΤΣΙ κ αυτοί μου ρίξανε πρώτον την σφαίρα αλλά τους νίκησα κ πάλι πολεμιστής από ΑΤΣΆΛΙ».

Το βράδυ που δολοφονήθηκε η Θώμη Κουμπούρα, ξεκίνησε η προσπάθεια αποκαθήλωσης του Μπαλαντίνα από τον Καλογερόπουλο, με δικαιολογίες. Από την άλλη είναι σαφές πως ο Χρήστος Μπαλαντίνας είχε προετοιμάσει το κείμενο που ανέβασε κατά συγκεκριμένων στελεχών της οργάνωσης Σώρρα και μέχρι εκείνη τη στιγμή στενών του συνεργατών. Το πιθανότερο είναι ότι το κείμενο γράφτηκε ενιαία σε ηλεκτρονικό υπολογιστή, σε χρονικό σημείο ανάμεσα στο φόνο και τα ξημερώματα της 30ης Δεκεμβρίου, ενώ στη συνέχεια ανέβηκε σε τμήματα στο Facebook, λόγω μεγέθους. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι μόλις 50 ώρες, που κρίνεται αρκετά μικρό με δεδομένη τη ψυχολογική φόρτιση του δράστη, τις έρευνες της αστυνομίας από την πρώτη στιγμή, αλλά και τον ισχυρισμό του ότι περπατούσε μέσα στο χιόνι, έτρεχε και έφτασε να κοιμηθεί σε μοναστήρι.


Ο Χρήστος Μπαλαντίνας, πρωτεργάτης και ισχυρό στέλεχος της εγκληματικής οργάνωσης Σώρρα είχε τη φήμη του σκληρού και έκανε τη «βρώμικη δουλειά» της οργάνωσης με ύβρεις και απειλές.

Το ιδιαίτερα περίεργο είναι πως το μεσημέρι της 30ης Δεκεμβρίου, ως απάντηση στα γραφόμενα του Χρήστου Μπαλαντίνα κυκλοφόρησε απάντηση που φέρεται ότι έγραψε ο Αρτέμης Σώρρας, σύμφωνα με την οποία ο φερόμενος ως δολοφόνος είχε σχέση με την Κουμπούρα, βρισκόταν μαζί της την ώρα του φόνου, η αστυνομία τοποθετεί το θάνατό της στις πρώτες πρωινές ώρες («1.30 έως 2.23 το πρωί»), ενώ ο Χρήστος Μπαλαντίνας χρησιμοποίησε το κινητό τηλέφωνο της Ιατρού για να καλέσει 3 ή περισσότερους φίλους του, μετά την ώρα του φόνου.

Το ερώτημα είναι σαφέστατο: Πως γνώριζε ο Σώρρας ότι ο Μπαλαντίνας χρησιμοποίησε το τηλέφωνο της δολοφονημένης Θώμης μετά το θάνατό της και όχι λίγο πριν;;; Πως γνώριζε ότι όταν κάλεσε τους φίλους του, η Θώμη Κουμπούρα ήταν νεκρή και δεν κοιμόταν, αφού υποστηρίζει πως γνώριζε ότι οι δυό τους είχαν ερωτική σχέση; Μήπως είπε σε κάποιους ότι τη δολοφόνησε και το γνώριζαν;;;

Στη συνέχεια ο Σώρρας κατηγορεί τον Μπαλαντίνα για την πώληση «μαντζουνιών» έναντι χιλιάδων ευρώ, για τσακωμούς, ίντριγκες και κουτσομπολιά με τα οποία καταπάτησε τον όρκο του, αλλά και για το ότι δεν προσέφερε ανιδιοτελώς στον «αγώνα». Μόνο ότι δεν είχε μαζί του γόμες και μολύβια δεν κατηγόρησε το πρωτοπαλλίκαρό του, που μέχρι εκείνη τη στιγμή είχε οργώσει ολόκληρη τη χώρα και στο διαδίκτυο υπάρχουν εκατοντάδες βίντεο από κανάλια και πλατείες, στα οποία ο Μπαλαντίνας κάνει προσηλυτισμό υπέρ Σώρρα ...


Ο Χρήστος Μπαλαντίνας στο μπλόκο των αγροτών πριν μερικούς μήνες, προσηλύτιζε αθώους πολίτες στην εγκληματική οργάνωση Σώρρα.

Ταυτόχρονα, ο Αρτέμης Σώρρας κατηγόρησε και την αδικοχαμένη Ιατρό ότι συμμετείχε σε μασονική στοά των Τρικάλων και έκανε εμπόριο, παράνομων παραϊατρικών σκευασμάτων, μαζί με τον φίλο της Χρήστο Μπαλαντίνα. Θυμίζω πως μιλάμε για μια Ιατρό με την ειδικότητα της Ψυχιάτρου που στα 45 χρόνια της άφησε έργο στην πόλη της Λαμίας και ήταν μια λαμπρή επιστήμονας με εξαίρετο κοινωνικό έργο. Δυστυχώς, το να είναι κανείς μικρόψυχος δεν είναι ποινικό αδίκημα, όμως είναι πέραν από εμφανής η προσπάθεια του Σώρρα και του δεξιού του χεριού Καλογερόπουλου να απομακρύνουν τάχιστα τον συλληφθέντα για τη δολοφονία από το «κάδρο» της οργάνωσης, για τυπικούς λόγους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι μέχρι σήμερα ανακοινώσεις της αστυνομίας δεν αναφέρουν καν την ώρα θανάτου της άτυχης Ιατρού. Ο μόνος που έχει αναφερθεί στην ώρα θανάτου και την τοποθετεί ανάμεσα στις 1.30 και 2.23 είναι ο ίδιος ο Αρτέμης Σώρρας, επικαλούμενος αστυνομικούς, όπως και τηλεφωνήματα του Μπαλαντίνα σε «συνέλληνες φίλους του».

«ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ» ΤΟΥ ΦΕΡΟΜΕΝΟΥ ΩΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ

Ανάμεσα στα δημοσιεύματα του Χρήστου Μπαλαντίνα στο Facebook υπάρχει ένα που κόβει την ανάσα. Πρόκειται για τη φωτογραφία μιας χειρουργικής αίθουσας, την οποία ανέβασε την 23η Δεκεμβρίου 2016, στις 2.13 το μεσημέρι
Mετά από ερωτήματα άλλων μελών της κίνησης Σώρρα, διευκρινίζει ότι: «Χρήστος Μπαλαντίνας ΕΊΧΑ ΠΑΡΑΓΓΕΊΛΕΙ ΈΝΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΊΟ ΑΛΈΞΑΝΔΡΕ ΓΙΑ ΠΟΛΎ ΛΕΠΤΈΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΘΑ ΔΟΎΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΠΡΩΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΝΥΣΤΕΡΙ ΣΤΑ ΧΈΡΙΑ». (https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1291132434290329&set=a.167675716636012.41083.100001807536209&type=3)




Ανάρτηση με φωτογραφία χειρουργικής αίθουσας, στην οποία ο συλληφθείς έκανε λόγο για «χειρουργείο», «επέμβαση» και σημείωσε πως «δεν είναι για να παίζεις με το νυστέρι στα χέρια».

Ένας από τους δικτυακούς φίλους του Μπαλαντίνα τον ρώτησε τι εννοεί και ο ύποπτος για τη δολοφονία απάντησε: «ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ».

Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν ο Χρήστος Μπαλαντίνας, είχε προαναγγείλει το φονικό της Θώμης Κουμπούρα μέσα από τη φωτογραφία του χειρουργείου και τις συγκεκριμένες δηλώσεις. Αρκετοί που σχολιάζουν ακόμη στην προσωπική σελίδα του στο Facebook υποστηρίζουν κάτι τέτοιο, ωστόσο θεωρώ πως θα πρέπει να ενταχθεί στη γενικότερη συμπεριφορά του Μπαλαντίνα, που με κάθε ευκολία έβριζε και απειλούσε.

Ο ΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΩΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΛΛΩΝ ΑΚΟΜΗ ΥΠΟ ΤΗΝ ΣΚΕΠΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΩΡΡΑ

Μετά τα πρώτα άρθρα μου για τη συγκεκριμέν απάτη και τις ύβρεις εναντίον μου που ακολούθησαν από την πλευρά του Αρτέμιου Σώρρα και του Εμμανουήλ Λαμπράκη, θεώρησα πως οι απειλές κατά της ζωής είχαν γίνει πλέον σοβαρές και βάσιμες. Ήταν το καλοκαίρι του 2014, οπότε είχε αποδειχθεί πλήρως ότι τα χρεόγραφα που χρησιμοποιεί η εγκληματική οργάνωση, είναι τα παλιόχαρτα του Stephen Louis Wozny (ΕΔΩ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ).

Μέχρι το καλοκαίρι εκείνο, ήταν σαφές πως η οργάνωση Σώρρα ακολουθούσε τα ιδεολογικά χνάρια του Αδόλφου Χίλτερ και της πολιτικής θεώρησης των Ναζί της δεκαετίας του 1930. Όπως και σήμερα, μιλούσαν για «χαζάρους», στοχοποιούσαν κάθε μειονότητα, διακήρυτταν πως το δικό τους γενικό υλικό ήταν πιο καθαρό από ότι των υπολοίπων και όποιος διαφωνούσε μαζί τους δημόσια, γινόταν αυτόματα «προδότης», «μασόνος», «πράκτορας», «εβραίος» και «υβρίδιο». Σαν βασικό συστατικό της προπαγάνδας μίσους που διαδίδουν, μιλάνε για τους «αυτόχθονες Έλληνες ιθαγενείς» και προσπαθούν να δημιουργήσουν θέμα μειονότητας εντός της Ελλάδας, κατά πλήρη αντιστοιχία με άλλα παρόμοια κινήματα – απάτες της νέας τάξης πραγμάτων (Neil Keenan, Stephen Louis Wozny, Dominion of Melchizedek – DOM, Vladimir Kobzar κ.α.).

Η ιδεολογία της εγκληματικής οργάνωσης Σώρρα είναι αυτή της παθητικής παρακίνησης στη βία. Η στοχοποίηση γίνεται μέσω ταύτισης του θύματος με πληθυσμιακές μειονότητες, στις οποίες έχει δήθεν αποδοθεί κάθε κακό και κάθε συμφορά κατά του Ελληνισμού. Στη συνέχεια, η πλύση εγκεφάλου συνεχίζεται με την πλήρη απομόνωση του οπλισμένου οπαδού, από οποιονδήποτε έχει την αντίθετη άποψη. Ή είσαι με την εγκληματική οργάνωση, ή έχεις πιθανότητες να ακολουθήσεις ή βαφτίζεσαι «πράκτορας».


Ο φερόμενος ως δολοφόνος της Παιδοψυχιάτρου ήταν μέχρι πριν μερικές ημέρες βασικό γρανάζι της λειτουργίας του δήθεν πολιτικού φορέα του Σώρρα.

Η ολοκλήρωση της δικής μου στοχοποίησης πραγματοποιήθηκε από την οργάνωση με πολύ έξυπνο τρόπο. Αν δεν πρόσεχα ή αν δεν αντιδρούσα μέσω της δικαιοσύνης, μπορεί να είχα το τέλος της Παιδοψυχιάτρου, όπως και αρκετοί ακόμη πολίτες αυτής της χώρας. Στην πορεία των όσων θα διαβάσετε παρακάτω, μίλησα τηλεφωνικά με τον ίδιο τον Χρήστο Μπαλαντίνα, ο οποίος μου δήλωσε πως οι απειλές του ήταν πραγματικές και μόλις με έβρισκε θα με έσφαζε.

Η ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2014 ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΦΕΡΟΜΕΝΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΤΗΣ ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΟΥ ΘΩΜΗΣ ΚΟΥΜΠΟΥΡΑ!!!

Το παρακάτω κείμενο, υπέβαλε στις 8 Αυγούστου 2014 ως μέρος της μηνυτήριας αναφοράς μου προς τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πλημ/κών Αθηνών ο δικηγόρος μου κύριος Ευάγγελος Δαούτης.

«Ήταν επόμενο κάποια στιγμή και το περίμενα, δεδομένης της διάστασης που σταδιακά άρχισε να παίρνει το θέμα και των σημαντικών αποκαλύψεων στις οποίες προέβαινα για τη χρήση πλαστών εγγράφων σχετικά με τα χρήματα που διακήρυττε πως διάθετε η οργάνωση Σώρρα, να περιμένω και αναφορές επί προσωπικού εναντίον μου με δηλώσεις και ισχυρισμούς εκ μέρους της οργάνωσης σε δημόσια έκταση και πρόσβαση (διαδίκτυο, ΜΜΕ). Σε καμία περίπτωση όμως δεν μπορούσα να περιμένω, ούτε φανταζόμουν ποτέ πιθανές, τις επιθέσεις προς εμένα με αναφορές στο στενό οικογενειακό μου περιβάλλον με χαρακτηριστική ένταση, απειλητικό, χυδαίο και εξυβριστικό χαρακτήρα».

«Επιθέσεις επί προσωπικού, με εξυβριστικό και ιδιαίτερα απειλητικό χαρακτήρα (απειλές κατά της ζωής μου) από το ενεργό μέλος της οργάνωσής END κύριο Χρήστο Μπαλαντίνα, ο οποίος μάλιστα δηλώνει μέσω της διαφημιστικής ιστοσελίδας της εταιρίας του πως δραστηριοποιείται σε «εισαγωγές-εξαγωγές γενικού εμπορίου», ενώ στα μηνύματά του προς εμένα δηλώνει πως εισάγει όπλα και «εξοπλίζει τους Έλληνες» ώστε και εγώ, «σαν προδότης, να φάω σφαίρες», οι οποίες μάλιστα δημοσιοποιήθηκαν με το ακριβές αυτό κείμενο στο www.facebook.com, μέσω σχολίων σε κοινή θέα και προσωπικών αναρτήσεων»


Απειλές του Χρήστου Μπαλαντίνα και άλλων φανατικών οπαδών εναντίον μου με προφανή τη στοχοποίησή μου από την ηγετική ομάδα της εγκληματικής οργάνωσης.

«Κατά το τρέχον έτος 2014, επίσης, ο κύριος Ιωάννης Καλογερόπουλος, ιδιαίτερα δραστήριο μέλος της όλης οργάνωσης, της οποίας πάντα μέχρι σήμερα ηγείται ο Αρτέμιος Σώρρας, μεταξύ άλλων απειλών και δυσφημιστικών και εξυβριστικών για την προσωπικότητά μου δηλώσεων, όπως παρακάτω εμφαίνονται, κατέληξε να δημοσιοποιήσει τα προσωπικά μου στοιχεία επικοινωνίας (κινητό τηλέφωνο και αυτό της οικίας μου, στην οποία άλλα μέλη της οργάνωσης ενόχλησαν τους γονείς μου)!!!

Λοιπά μέλη της οργάνωσης με ενοχλούν και με δυσφημούν συκοφαντώντας με μέσω δημοσίων εντός διαδικτύου σχολίων, όπως και ως άνω αναφερόμενοι μέχρι και σήμερα, όπως για παράδειγμα ο φερόμενος σαν Νικήτας Καραγιάννης, αλλά και άλλοι που κατά το πλείστον χρησιμοποιούν πολλαπλούς λογαριασμούς στο Facebook, επιδιδόμενοι σε πλαστοπροσωπία, και για τους οποίους δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω την πραγματική ταυτότητα τους».

«Αρκετοί μάλιστα έφτασαν στο σημείο να δημοσιοποιήσουν φωτογραφίες μου, ώστε να με αναγνωρίσουν τα υπόλοιπα μέλη της οργάνωσης και να με περιορίσουν, ώστε οι κατά δήλωση τους πιο ειδικοί σε τέτοια θέματα να βιαιοπραγήσουν εναντίον μου και να τερματίσουν τη φυσική μου ύπαρξη. Από όσο έχω ακούσει, ανάμεσα στα μέλη της οργάνωσης συγκαταλέγονται πρώην στρατιωτικοί, άτομα που εκπαιδεύονται εν είδη παραστρατιωτικής οργάνωσης, αλλά και φερόμενοι πρώην πράκτορες της ΕΥΠ, που λειτουργούν ως “σωματοφύλακες” του Αρτέμιου Σώρρα και απειλούν τη σωματική ακεραιότητα οποιοδήποτε ασκήσει κριτική ή έστω κάνει απλές ερωτήσεις που δεν συμφέρουν τους σκοπούς της οργάνωσης».

«Με δεδομένα τα παραπάνω είναι απολύτως ξεκάθαρο πως με «ηθικό αυτουργό» τον κύριο Σώρρα ως ηγέτη της οργάνωσης, καθώς η επιρροή του προς τα μέλη της είναι τέτοιας έντασης που τους πείθει να τελούν τις ποινικά κολάσιμες πράξεις της εξύβρισης, της συκοφαντικής δυσφήμισης, αλλά και της απειλής, της πρόκλησης για την τέλεση κακουργημάτων και πλημμελημάτων με την αναγκαία συνακόλουθη αποδοχή και προσφορά από τα μέλη της οργάνωσης και της παράνομης βίας...»


Η έκταση της στοχοποίησης και της προτροπίας βίας εναντίον μου και ενάντια σε οποιονδήποτε έδινε στοιχεία κατά της απάτης Σώρρα ξεκίνησε από την πρώτη στιγμή που η εγκληματική οργάνωση βγήκε στον αέρα.

«Πριν από αρκετό καιρό μια φίλη της κας Βίκυς Χαραλάμπους, μέλους της οργάνωσης EΙ-END, η ΧΧΧΧΧ ΧΧΧΧΧΧΧ, επικοινώνησε μαζί μου γραπτώς μέσω Facebook, αλλά και τηλεφωνικά, και άρχισε να με ρωτάει για τις αποκαλύψεις μου σχετικά με τα "πλαστά ομόλογα" του Αρτέμιου Σώρρα. Της εξήγησα τη διεθνή απάτη που κρύβεται πίσω από την υπόθεση με τα πλαστά έγγραφα, όπως και το ψεύδος για την ύπαρξη των χρημάτων, και με παρακάλεσε την επόμενη φορά που θα είμαι στην Αθήνα να επικοινωνήσω με την κα Βίκυ Χαραλάμπους γιατί είκαζε ότι η φίλη της δεν γνώριζε για την απάτη αυτή. Μάλιστα επικοινώνησε με την κα Χαραλάμπους και μου είπε ότι η δεύτερη ήταν διστακτική, αλλά σε κάθε περίπτωση να δοκιμάσω να την πάρω τηλέφωνο.

Βρέθηκα για λίγες ημέρες στην Αθήνα. Την Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014 και ώρα 2.56μμ, ενώ ήμουν σε γεύμα με την κα ΧΧΧΧΧ ΧΧΧΧΧΧΧ, πρώην υποστηρίκτρια του Σώρρα και συζητούσαμε για την υπόθεση, παραθέτοντας στοιχεία που αποδεικνύουν πέραν κάθε αμφιβολίας την όλη απάτη, κάλεσα την κα Χαραλάμπους για 1 λεπτό και 16 δευτερόλεπτα, αναφέροντας της ποιος είμαι και ζητώντας της να συναντηθούμε για να της εξηγήσω τις θέσεις μου. Η κλήση μου έγινε από το κινητό vodafone που διαθέτω με αριθμό 694-849-6479. Ο αριθμός της κας Χαραλάμπους είναι 6909110061. Απάντησε στην κλήση, με ρώτησε σε ποια περιοχή θα ήθελα να βρεθούμε και μου είπε ότι θα επικοινωνήσει μαζί μου αργότερα, αφού έβλεπε το πρόγραμμα της. Έκλεισα το τηλέφωνο περιμένοντας να με ενημερώσει κάτι που δεν έγινε ποτέ.

Το ίδιο βράδυ της 6ης Αυγούστου 2014, φιλικό πρόσωπο με ενημέρωσε ότι κάποιος Χρήστος Μπαλαντίνας, μέσω του προσωπικού του προφίλ στο Facebook, άρχισε να υβρίζει αισχρά εμένα και τη γηραιά μητέρα μου και να απειλεί τη σωματική μου ακεραιότητα, γράφοντας ότι εγώ παρενόχλησα σεξουαλικά την κα Βίκυ Χαραλάμπους, κάτι που δεν έγινε ποτέ.
Ο κ. Μπαλαντίνας, κάτοικος Καρδίτσας, καλούσε τα μέλη της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας End National Debt, με το διακριτικό τίτλο EI-END και έδρα την Αθήνα (οδός Αντήνορος, αριθμός 24), να βιαιοπραγήσουν εναντίον μου, με αισχρούς χαρακτηρισμούς για εμένα και την μητέρα μου. Το ίδιο ανακοίνωσε και ο ίδιος λέγοντας ότι αυτός και ο Αρτέμιος Σώρρας με ψάχνουν στην Αθήνα για αν μου "σπάσουνε τα κόκκαλα". Οι οπαδοί αυτής της οργάνωσης αποδέχθηκαν το κάλεσμα του και κάποιοι προσφέρθηκαν να με "γεμίσουν τρύπες".


Η κλήση μου των 90 δευτερολέπτων προς τη Βίκυ Χαραλάμπους και η ομολογία της πως δεν υπήρξε «σεξουαλική παρενόχληση». Η στοχοποίησή μου είχε πραγματοποιηθεί, η Χαραλάμπους το γνώριζε και απλά έπαιζε την ανήξερη.

Διακρίνεται εν προκειμένω ξεκάθαρα η παρότρυνση και η πρόκληση ατόμων από τον κύριο Μπαλαντίνα για την τέλεση των αξιόποινων πράξεων της βαριάς σωματικής βλάβης δυνάμενη να επιφέρει μέχρι και το θάνατό μου, και της ανθρωποκτονίας με πρόθεση, όπως επίσης ξεκάθαρα διακρίνεται και η αποδοχή, ακόμη και προσφορά προς την τέλεση αυτών από κάποιους. Οι πράξεις αυτές είναι επαναλαμβανόμενες κατά το τελευταίο διάστημα, ωστόσο κορυφώθηκαν τις τελευταίες ώρες».

«Η κα Βίκυ Χαραλάμπους, ενώ είναι μέλος των ίδιων διαδικτυακών ομάδων στο Facebook και είναι σίγουρο ότι γνωρίζει τις απειλές εναντίον μου, τόσο από τους συνεργάτες της στην οργάνωση με τους οποίους διατηρεί προσωπική επαφή, όσο και από εμένα τον ίδιο με γραπτά μηνύματα στο κινητό της, απέφυγε να τοποθετηθεί και να αποκαλύψει την αλήθεια, ότι δηλαδή ήταν αδύνατον να την έχω παρενοχλήσει σεξουαλικά, επιτρέποντας στα μέλη της οργανωμένης δομής να προκαλέσουν τρίτους και να ανακοινώσουν και οι ίδιοι την πρόκληση τους να με σκοτώσουν.

Θεωρώ ότι είτε η κα Βίκυ Χαραλάμπους βρίσκεται και η ίδια πίσω από το σχεδιασμό της διάδοσης της συγκεκριμένης φήμης για να πετύχει τη φυσική μου εξόντωση που θα επέτρεπε την παράνομη δράση της οργάνωσης, με δικό της οικονομικό και άλλο όφελος, είτε έχει πάρει εντολή από την ηγεσία της οργάνωσης να αποκρύψει την πραγματικότητα, αποδεικνύοντας ότι τα μέλη της οργάνωσης θα προέβαιναν σε κάθε δράση για την προστατέψουν, ακόμη και σε σημείο να ψευδομαρτυρήσουν, να συκοφαντήσουν, να πλαστογραφήσουν, να διακινήσουν πλαστά έγγραφα, ακόμη και να δολοφονήσουν.

«Στην κορυφή της πυραμίδας της οργάνωσης αυτής βρίσκεται ο κύριος Αρτέμης Σώρρας, ως το ανώτατο ηγετικό στέλεχος ο οποίος αφενός γνωρίζει πολύ καλά το τι γίνεται από τα μέλη της οργάνωσης, αφετέρου το επιδοκιμάζει και το προκαλεί, δεδομένης μάλιστα της εντονότατης επιρροής του προς τα μέλη της.

Ο κ. Χρήστος Μπαλαντίνας, ο κ Ιωάννης Καλογερόπουλος και η κα Βίκυ Χαραλάπους, είναι οπαδοί, συνεργάτες και στελέχη των οργανώσεων του Αρτέμιου Σώρρα, δίνουν ομιλίες σε ολόκληρη την Ελλάδα και στο εξωτερικό υπέρ των πλαστών χρεογράφων, τα οποία ο Σώρρας αποκαλεί "ομόλογα", διακινούν αυτά τα πλαστά χρεόγραφα, προβαίνουν σε ρητορική μίσους και ρατσισμού κατά φυλετικών ομάδων και ατόμων, ενώ στην ηγετική ομάδα της οργάνωσης αυτής δέχονται εντολές από τον ίδιο τον Αρτέμιο Σώρρα και τον πρόεδρο της οργάνωσης END Εμμανουήλ Λαμπράκη. Με έχουν εξυβρίσει και απειλήσει πολλαπλές φορές, με αποκορύφωμα τη συγκεκριμένη περίπτωση για την οποία υποβάλω αυτή την αναφορά».



Η πρόσφατη ομολογία Μπαλαντίνα για το στήσιμο της στοχοποίησης μου το καλοκαίρι του 2014, με την οποία αποκαλύπτει πως ηθικοί αυτουργοί ήταν οι Καλογερόπουλος και Χαραλάμπους. Θα μπορούσα κάλλιστα να είμαι στη θέση της άτυχης παιδοψυχιάτρου

Η μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε ο δικηγόρος μου ολοκληρωνόταν με τα εξής:
«Σας αναφέρω κύριε Εισαγγελέα πως η υγεία και η ζωή μου διατρέχουν σοβαρότατο κίνδυνο και συγκεκριμένα:

1) Θεωρώ δεδομένη τη διάπραξη από τον κύριο Χρήστο Μπαλαντίνα, τον κ. Ιωάννη Καλογερόπουλο, την κα Βίκυ Χαραλάμπους, αλλά και τον κύριο Αρτέμη Σώρρα του εγκλήματος του άρθρου 186, μέσω της πρόκλησης για την τέλεση της επικίνδυνης σωματικής βλάβης του άρθρου 309 ΠΚ, ακόμη και της θανατηφόρας βλάβης του άρθρου 311 ΠΚ, αλλά και της αποδοχής από τους χιλιάδες οπαδούς της οργάνωσης αυτής, οι οποίοι με πραγματικά και με πλαστά προφίλ στο Facebook με απειλούν και οι οποίοι προσφέρθηκαν, επαναλαμβάνω, “να με γεμίσουν τρύπες”. ../.. Μέσω του blog alfeiospotamos.blogspot.gr αναπαράχθηκαν οι ύβρεις και οι απειλές βίας εναντίον μου, ενώ γίνεται πρόκληση των μελών της ευρύτερης οργάνωσης σε ολόκληρη στην Ελλάδα, να βιαοπραγήσουν εναντίον μου για να με σταματήσουν, σταματώντας τη φυσική μου ύπαρξη.

2) Θεωρώ δεδομένη επίσης τη διάπραξη από τους κυρίους Χρήστο Μπαλαντίνα, Αρτέμη Σώρρα και λοιπά μέλη της οργάνωσης, τους τελευταίους μήνες μέσω του διαδικτύου του εγκλήματος της παράνομης βίας του άρθρου 330παρ.1 ΠΚ, καθώς χρησιμοποιώντας απειλές σωματικής βίας συνδεόμενης με επικείμενο κίνδυνο της ζωής μου, με αποτρέπουν να αρθρογραφώ, ασκώντας κριτική και εξηγώντας το αβάσιμο και ψευδές των πολιτικών τους δηλώσεων για τη «σωτηρία της χώρας» μέσω πλαστών «ομολόγων».

3) Θεωρώ επίσης δεδομένη τη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης κατά το άρθρο 187 ΠΚ, καθώς σκοπός και επιδίωξη της οργάνωσης, μέσω των διακηρύξεων μίσους και ρατσισμού από εκπροσώπους της, με πρώτο απ όλους τον ηγέτη της κ. Αρτέμη Σώρρα, όταν μιλά για “κάθαρση” και για “Έλληνες” και “συνέλληνες” οι οποίοι πρέπει να ξυπνήσουν” και τα “φίδια” και οι “πράκτορες”, χαρακτηρισμοί που απευθύνονται και στο άτομό μου, να “φάνε σφαίρες”.

4) Θεωρώ δεδομένη τη διάπραξη των - μη αυτεπαγγέλτως διωκόμενων, αλλά τελουσών υπό συνθήκες πραγματικής, αλλά και κατ ιδέαν συρροής σε ορισμένες περιπτώσεις κατά τον Ποινικό Κώδικα - όπως αποδεικνύεται από τα στοιχεία που σας προσκομίζω συνημμένα με την παρούσα της εξύβρισης όπως το άρθρο 361 παρ. 1 ΠΚ ορίζει, της συκοφαντικής δυσφήμισης όπως το άρθρο 363 ΠΚ ορίζει και της απειλής όπως το άρθρο 333 ΠΚ ορίζει».

Μία από τις εκατοντάδες συμμετοχές του Χρήστου Μπαλαντίνα στις δράσεις της ομάδας Σώρρα, από την οποία κάποιοι προσπαθούν να εμφανίσουν ότι είχε αποχωρήσει, χωρίς να ισχύει.



ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ

Η προσωπική μου στεναχώρια για το χαμό της συνελληνίδας και συναδέλφου μου Θώμης Κουμπούρα είναι βαθύτατη. Αυτός είναι και ο λόγος που άργησα να τελειώσω αυτό το άρθρο. Για μένα η Θώμη είναι ένα από τα άτομα που δεν μπόρεσα να σώσω, αν και δεν την γνώριζα. Υπάρχει η πιθανότητα, όσο ζούσε να με μισούσε για τον ίδιο λόγο που με μισούν τα περισσότερα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, αν και δεν με γνωρίζουν. Γίνονται φορείς της κατευθυνόμενης οργής και του φανατισμού που εκπέμπει η εγκληματική οργάνωση Σώρρα στα μέλη της, με έντονη προσπάθεια πλύσης εγκεφάλου.

Όμως, νοιώθω υπεύθυνος για το θάνατο μια νέας γυναίκας, η οποία είχε τόσο μέλλον μπροστά της. Νοιώθω υπεύθυνος γιατί είμαι πολίτης αυτής της χώρας και ανέχομαι ακόμη μια Δικαιοσύνη που παραπαίει, που καταστρέφει απλούς ανθρώπους για αδικήματα τύπου «Γιάννη Αγιάννη» και με τις καθυστερήσεις της αφήνει να κυκλοφορούν ελεύθερα τέτοια «μπουμπούκια».

Η μεγαλύτερη ευθύνη όμως ανήκει στα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που έχουν καταλάβει πως πρόκειται περί απάτης, αλλά συντηρούν την ιδεολογία, το μίσος και τη βία, προς ίδιον όφελος. Είναι οι άνθρωποι που σήμερα, μερικές ημέρες μετά το φόνο, πραγματικά θέλουν να πιστέψουν πως οι ίδιοι δεν φταίνε σε τίποτα. Και επειδή τα πράγματα θέλω και πρέπει να τα λέω με το όνομά τους, αναφέρομαι στην Μαίρη Γραμματικόγιαννη, στον Βασίλη Θεοδωρόπουλο, στον Βαγγέλη Ηρακλείδη, στην οικογένεια Σώζου, στην οικογένεια Καλογερόπουλου, στο Δημήτρη Θεοχάρη, τη δικηγόρο Αθανασία Γεωργοσοπούλου, την εκπαιδευτικό Ευαγγελία Γιαδάνου, την εκπαιδευτικό Γεωργία Βαγιενά, Βικτωρία Παπαδημητρίου, Ελένη Κίτσου, στον Βασίλη Δρόσο, στην Λένα Κατσιμαντού, στον Νίκο Κωλέτση, στην Μαρία Ντάσιου, στον Ηλία Μπασακιώτη, στον Σάκη Θεοδωρίδη, στον Ηλία Αμπελίδη, στην Νίκη Σιμόγλου και τόσους άλλους ανά την Ελλάδα που στελεχώνουν και ιδρύουν τα γραφεία του Σώρρα. 



Στο βίντεο, η οργανωμένη οπαδός του Σώρρα Μαίρη Γραμματικόγιαννη «τρολάρει» τον Πρωθυπουργό της χώρας με τις βλακείες της ομάδας Σώρρα. Πρόκειται για την πιο χαζή απάτη όλων των εποχών. Η συγκεκριμένη οπαδός κραδαίνει ΦΕΚ το οποίο δεν αναφέρει λέξη από όσα υποστηρίζει. Στόχος φυσικά δεν ήταν ο Αλέξης Τσίπρας, αλλά η τηλεοπτική προσέγγιση νέων θυμάτων.

Οι παραπάνω ευθύνονται πλήρως για τις εκφάνσεις αυτού που ονομάζουν «πολιτικός φορέας». Θεωρούν ότι με όποιο μέσο κι αν αυξηθεί η επιρροή του κόμματός τους, αυτό είναι θεμιτό, για να αποκτήσουν συμμετοχή στην πολιτική εξουσία. Ευαγγελίζονται μια «Συνένωση Ελλήνων», που μόνο κάτι τέτοιο δεν είναι. Πρόκειται για ένα μόρφωμα, με έντονες παραθρησκευτικές προεκτάσεις, που γεννήθηκε μέσα στην απάτη και το έγκλημα.

Χρηματοδοτήθηκε στα πρώτα του χρόνια από το εμπόριο ναρκωτικών χαπιών του Εμμανουήλ Λαμπράκη (ΕΔΩ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ), αλλά και αυτός στοχοποιήθηκε όταν μέχρι και αυτός προσπάθησε να ελέγξει τις ληστρικές ορέξεις περί «εράνων» και την εξαφάνιση προσωπικών δεδομένων χιλιάδων πολιτών. Στη συνέχεια η οργάνωση άρχισε να δημιουργεί «grassroots», κατά πλήρη αντιστοιχία με οργανώσεις του εξωτερικού και να χρηματοδοτείται από τους πιστούς. Όταν ο πιστός οπαδός συμμετέχει με τον οβολό του στην οργάνωση, επενδύει σε αυτήν και είναι το πρώτο βήμα της πλύσης εγκεφάλου για να γίνει πειθήνιο όργανο. Σε καθεστώς κρίσης, πείθεις με ψέματα και ηλιθιότητες, έναν άνθρωπο να σου καταθέσει τα χρήματα, με τα οποία θα αγόραζε το γάλα για τα παιδιά του, και αποδεικνύεις πως αυτός ο άνθρωπος σου ανήκει ψυχή και σώμα.

Η «γραμμή άμυνας» των παραπάνω συμμετεχόντων στις απάτες της εγκληματικής οργάνωσης είναι ότι «δεν γνωρίζουν», ότι θα έπρεπε «οι θεσμοί να απαντήσουν», ότι ο «δημοσιογράφος δεν είναι θεσμός» και φυσικά πως «οι πολίτες από την αγάπη τους βοηθάνε με τα χρήματά τους». Είναι η ίδια η λογική του διδύμου Σώρρα – Χαραλάμπους που αυτό ισχυρίζονται πάντα ενώπιον των εισαγγελέων. Δεν φταίνε ποτέ, δεν απειλούν, δεν λένε παραμύθια, δεν παίρνουν λεφτά, δεν έχουν καν λογαριασμό στο Facebook και το blog της ψευτιάς και της απάτης δεν εξαρτάται από αυτούς. Είναι οι «αθώες περιστερές» που απλά δέχονται να εξευτελίζεται και να εξαπατάται κόσμος επειδή τους αγαπάει. Έτσι κι αλλιώς, όταν θα αρχίσουν τα ζόρια, τα τα ρίξουν όλα στους κακομοίρηδες των οποίων τα ονόματα ανέφερα πριν 3-4 παραγράφους.

Η πραγματικότητα είναι ότι όλοι οι προαναφερόμενοι συμμετέχουν σε μια τεράστια, και ταυτόχρονα χαζή, απάτη. Δεν υπάρχει ευρώ. Δεν υπάρχουν 600 δις. Δεν υπάρχουν τρις, δεν υπάρχουν καταπιστεύματα. Υπάρχουν φληναφήματα απατεώνων από όλο τον κόσμο που ήδη χρησιμοποιούνται για το «παντεσπάνι διεθνών απατεώνων» και για να καθοδηγούνται άνθρωποι μειωμένων αντοχών. Όχι μειωμένου μορφωτικού επιπέδου, αλλά αντοχών. Αυτοί μετατρέπονται σε μια πειθήνια μάζα, στον «στρατό» του Σώρρα, που μπορεί να σφάξει τον οποιονδήποτε με μια ομιλία του. Όχι επειδή το θέλει ο αρχηγός. Ο αρχηγός θα στοχοποιήσει και ο «χαζός του χωρίου» θα εκτελέσει επειδή «αγαπάει τον αρχηγό» και περιμένει να σωθεί από αυτόν..





Στο βίντεο ο Σώρρας υβρίζει τον Αλέξη Γρηγορόπουλο και την οικογένειά του, αρνούμενος το θάνατό του, όταν την κηδεία του παρακολούθησαν εκατοντάδες χιλιάδες. Η εξάρτηση και η πλήρης αποδοχή κάθε βλακείας που εκστομίζει ο αρχηγός είναι χαρακτηριστικά της πλύσης εγκεφάλου

Ο αρχηγός μπορεί και να χύσει και κανένα κροκοδείλιο δάκρυ για το θύμα, μπορεί όμως να συνεχίσει και να το βρίζει, όπως υβρίζει τη μνήμη της Θώμης Κουμπούρα όταν μιλάει για παρεμπόριο επικίνδυνων παραϊατρικών σκευασμάτων. Όπως βρίζει τον Αλέξη Γρηγορόπουλο, συνεχώς μετά το θάνατό του από τη σφαίρα του αστυνομικού και υποστηρίζει ότι ο έφηβος δεν πέθανε, αλλά είναι μέρος «εβραϊκού σχεδίου» πολιτικής ανατροπής, γιατί «η μάνα του δεν έκλαιγε αρκετά στην κηδεία». Όσο μεγαλύτερο το ψέμα, τόσο πιο πιστός γίνεται ο φανατισμένος οπαδός, που το πιστεύει, όχι επειδή έχει ψήγμα αλήθειας, αλλά επειδή το είπε ο αρχηγός. Η τυφλή εμπιστοσύνη στον αρχηγό είναι αυτό που δημιουργεί και τα ελληνικά πολιτικά κόμματα και τις εγκληματικές οργανώσεις.

Η ευθύνη ανήκει λιγότερο στους περίπου 6-7.000 οπαδούς του, που κάνουν τον κύκλο τους αυτή τη στιγμή και θα περάσουν για έξι μήνες με ένα χρόνο από την οργάνωση Σώρρα, πριν καταλάβουν πως πρόκειται περί απάτης. Είναι το αυγό του φιδιού, οι φορείς του ιού, που μπορεί να έχουν συνειδητοποιήσει πως δεν υπάρχει «σάλιο», όμως μεταφέρουν τις επικίνδυνες ιδέες, την οργή, το φανατισμό και τις προκαταλήψεις, μαζί με τις κρίσεις της εγκληματικής οργάνωσης κατά όλων όσων κρίνουν την ιδεολογία και τις πρακτικές της.

Αντίστοιχη ευθύνη φέρουν και οι οργανώσεις ανά την Ελλάδα που σπάνε τα γραφεία του Σώρρα. Πρόκειται για αυτο-επωνομαζόμενες «επαναστατικές ομάδες» που διαφημίζουν με τον «σωστό», «politically correct» τρόπο την εγκληματική οργάνωση Σώρρα, με μεθόδους απευθείας αντιγραμμένους από τη «Λευκή Βίβλο» των μυστικών υπηρεσιών. Αν ήμουν ο Σώρρας θα τους ευχαριστούσα μέσα από την καρδιά μου κάθε στιγμή, αφού του επιτρέπουν να αποκτά σχέσεις με το καθεστώς, να ισχυροποιείται ως «πολιτική δύναμη», να δέχεται τον εναγκαλισμό υψηλόβαθμων αστυνομικών και τοπικών αρχόντων. Το να το παίζεις θύμα πάντα δουλεύει, σε βαθμό που δεν θα μου φανεί καθόλου περίεργο να υπάρξουν εκπλήξεις στο μέλλον για το ποιοί ακριβώς κρύβονται πίσω από αυτές τις επιθέσεις, αφού τέτοιες επιθέσεις και αντιδράσεις δεν έχει καταγράψει τοπικά ούτε η Χρυσή Αυγή.

Η μεγαλύτερη ευθύνη όμως ανήκει στη δικαιοσύνη. Η αργοπορία της δικαιοσύνης ήδη είχε ως έμμεση συνέπεια να χαθεί μια πολύτιμη ζωή, μιας καλοσυνάτης γυναίκας, που μόνο να προσφέρει είχε στην κοινωνία. Ακόμη και να εμπλεκόταν για έξι μήνες με ένα χρόνο στην εγκληματική οργάνωση Σώρρα, πάλι θα προσέφερε, γιατί τέτοιοι άνθρωποι μόνο το καλό γνωρίζουν να κάνουν. Ίσως για αυτό να έχασε και τη ζωή της, γιατί το σκότος απειλείται πάντα από το πραγματικό φως.

Αν όμως η δικαιοσύνη είχε πράξει τα δέοντα το καλοκαίρι του 2014, μετά από τη μηνυτήρια αναφορά μου, μια αθώα γυναίκα ίσως να ζούσε σήμερα, αντί να σφαγεί από έναν γεμάτη οργή, φανατισμένο και έτοιμο να «εκπυρσοκροτήσει», οπαδό του Σώρρα. Ακόμη και τώρα όμως, η Δικαιοσύνη θα πρέπει να κάνει αυτό που πρέπει, με πολύ πιο γρήγορο βήμα.

Τα περιστατικά βίας σε ολόκληρη την Ελλάδα από τέτοιους ανθρώπους έχουν αυξηθεί και έχουν έρθει στην αντίληψή μου περιπτώσεις, στις οποίες οπαδοί του Σώρρα απείλησαν και βιαιοπράγησαν κατά μόνων γυναικών, στη μέση του δρόμου και στα καλά καθούμενα, γιατί ο «αρχηγός» τις είχε χαρακτηρίσει ως εχθρικές για την οργάνωση του. Ειδικά στη μία περίπτωση, θεωρώ ότι αποφεύχθησαν τα χειρότερα, πολύ πριν τη δολοφονία της παιδοψυχιάτρου, και είμαστε τυχεροί σαν κοινωνία που μια άλλη γυναίκα δεν άφησε την τελευταία της πνοή, στραγγαλισμένη από έναν «φανατισμένο στρατιώτη» του Σώρρα, που έχοντας υποστεί την πλύση εγκεφάλου δεν έβλεπε μπροστά του!

Το δεδομένο είναι ότι ο φερόμενος ως δολοφόνος της άμοιρης ιατρού είναι από τα πιο σκληρά στελέχη της εγκληματικής οργάνωσης. Αυτό σίγουρα το έχουν καταλάβει οι αστυνομικοί από τον τρόπο αντίδρασή του και τα όσα «τρελά» αναμασάει. Αν τελικά είναι αυτός ο δολοφόνος, κάτι μου λέει ότι θα περιμένει για πολλά χρόνια το Σώρρα να τον βγάλει από τη φυλακή. Γιατί αν χάσει κάθε ελπίδα και ανοίξει το στόμα του, θα του κάνουν παρέα και άλλοι...

http://mignatiou.com/2017/01/an-i-dikeosini-iche-stamatisi-ton-sorra-i-pedopsichiatros-apo-ti-lamia-tha-itan-zontani/


Ενα σοκαριστικό ρεπορτάζ που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα www.mignatiou.com

Του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΡΗΝΟΥ




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος3/1/17 04:33

    ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ
    ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ
    ΤΑ ΑΛΛΟΓΕΝΗ ΠΑΙΔΙΑ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΝΑ ΜΕ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ
    [ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΜΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ] ΝΑ ΜΕ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΑΣ
    ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΩ
    ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ
    ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ
    ΚΑΙ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΕΠΙΛΗΨΙΜΟ Η ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

    ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ
    ΟΛΗ Η ΒΟΥΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΔΥΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

    ΕΑΝ ΠΑΩ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ
    Η ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΩ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΔΕΣΟΥΝ
    Η ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΣΟΥΝ

    ΕΓΩ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ
    ΔΕΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΩΡΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΦΟΒΗΘΩ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ
    ΕΓΩ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ
    ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΣ
    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ
    ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ
    ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

    ΕΓΩ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΑ ΠΑΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ
    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ 300 ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ
    ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΕΝΑΝ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΟΠΩΣ ΜΕΡΙΚΑ ΖΩΑΑΑΑΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΜΕ ΠΡΟΦΕΡΟΥΝ !!!!!!!!!!

    ΝΤΙΜΠΕΙΤ
    ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 300 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΑΣ
    ΠΡΟΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ ΟΛΑ
    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΑΣ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΦΟΒΑΣΤΕ
    ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΨΕΥΔΕΣΤΕ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΧΩΡΑΣ ΕΛΛΑΣ

    ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ
    ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    -)+(- ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ-)+(-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/1/17 04:34

    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ: «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»
    ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ
    ΣΗΜΕΡΑ 03/01/2017 ΚΑΙ ΩΡΑ 16:20 ΖΩΝΤΑΝΑ
    ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ Ε TV
    ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΑΤΙΑΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ.

    ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ
    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος3/1/17 04:35

    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ: «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»
    ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ
    ΣΗΜΕΡΑ 03/01/2017 ΚΑΙ ΩΡΑ 16:20 ΖΩΝΤΑΝΑ
    ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ Ε TV
    ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΑΤΙΑΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ.

    ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ
    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος3/1/17 17:51

    ΡΕ ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΑΝΘΕΛΗΝΕΣ ΞΕΝΟΣΤΗΜΕΝΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ .ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΒΡΟΜΟΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ .ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΡΕ ,,, ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΑΤΣΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΓΟΥΡΟΥΝΟΜΟΥΡΗΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος4/1/17 05:32

    Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Η ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ
    "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.¨
    ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 600ΔΙΣ ΤΟΥ Κ. ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ "Ε TV"



    Ευάγγελος Ηρακλείδης
    Η ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ $600ΔΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ "Ε TV" -Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ - "ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ"

    >>ΑΓΑΠΗΤΗ "ΤΑΤΙΑΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ" ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΕΛΑΒΕΣ ΓΝΩΣΗ
    ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΤΗΚΕ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΣΟΥ
    ΤΑ ΧΕΡΙΑ Η ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ "ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ" ΕΠΙΣΗΜΗ "ΔΗΜΟΣΙΑ"
    ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/2013
    ΠΟΥ ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ $600 ΔΙΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    ΠΟΥ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝΤΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ
    ΑΝΑΜΕΝΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΟΚΩ
    ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΣΤΑΣΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ .... ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ
    ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ "ΘΕΣΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ.!!!
    .
    Ευάγγελος Ηρακλείδης
    Fb:https://www.facebook.com/angelo.irakleides/videos/1905722592984577
    Βίντεο:https://www.youtube.com/watch?v=T7Lp4FHfZMU
    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος4/1/17 05:49


    ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ Ε.ΣΥ. ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ,
    ΕΝΩ ΜΟΝΟΝ Ε.ΣΥ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ

    ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΠΛΕΣ.....

    ΔΙΑΤΙ ΕΠΙ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΤΥΠΙΟΥΝΤΑΙ, ΒΑΝΔΑΛΙΖΟΝΤΑΙ,ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ????

    ΔΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ?????
    ΚΙ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΤΥΠΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ?????

    ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ????????

    ΔΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΒΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΩΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΝ ΗΘΟΣ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος4/1/17 05:50

    ΔΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΔΕΝ ΣΤΥΛΙΤΕΥΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ 25 ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ??????

    ΔΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙΤΟΙ ΤΕΛΟΥΝ ΣΕ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΡΕΥΝΑ ΔΙΑ ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ???????????

    ΔΙΑΤΙ ΟΥΔΕΙΣ ΘΕΣΜΟΣ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ,ΜΕΤΑ ΤΙΣ 20.000 ΤΩΝ ΕΞΩΔΙΚΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΠΟ ΙΣΑΡΙΘΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΠΟΥ ΗΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΧΡΕΟΥΣ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος4/1/17 05:54

    ΔΙΑΤΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 15.000 ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΙΣΑΡΙΘΜΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΑΙΤΟΥΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΗΡΩΜΗ ΚΑΘΕ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΗΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΙΤΗΣΗΣ ΔΕΝ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ, ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ, Η ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΓΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΣΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ ΠΛΑΣΤΗ, ΚΛΕΜΜΕΝΗ, Η ΑΝΕΥ ΕΠΑΡΚΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ??????

    ΔΙΑΤΙ ΈΛΛΗΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΌ ΌΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΜΠΡΟΣΘΕΝ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΣΟΥ ΑΚΟΜΗ ΨΑΧΝΕΙΣ ΕΝΟΧΟΥΣ ΣΤΗΝ ΛΑΘΟΣ ΠΛΕΥΡΑ ???????

    ΔΙΑΤΙ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΔΕΝ ΘΥΜΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΕΙΣ ΜΕ Τ'ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ ΔΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΣΟΥ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΔΙ'ΑΥΤΟΥ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΉ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΊΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ????????

    ΔΙΑΤΙ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΤΙΗ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΚΛΕΒΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ, ΟΝΤΑΣ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΝΑ ΣΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ???????????

    ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ ΣΗΜΕΡΑ , ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ,ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ....

    ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ !!!!!!!!!!'
    ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ Ε.ΣΥ. ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ,ΕΝΩ ΜΟΝΟΝ Ε.ΣΥ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ. !!!!!!!!!!!
    Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.
    ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ.
    ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ.
    Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ!!!!!!!!!!!

    Αθανασία Γεωργοσοπούλου(Δικηγόρος)
    ΠΟΛΙΤΗΣ-ΟΠΛΙΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος4/1/17 06:00

    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ

    Αναδημοσίευση από το Athens Review of Books

    «Στην υπό κρίση περίπτωση αποδείχθηκε, ότι ο πρώτος κατηγορούμενος [Αρτέμης Σώρρας], δυνάμει αμετάκλητου πληρεξουσίου, τυγχάνει διαχειριστής χρηματικού ποσού, ύψους εξακοσίων δισεκατομμυρίων δολαρίων (600.000.000.000), που ανήκει σε αλλοδαπή εταιρία επενδύσεων, με την επωνυμία “RedPantherLimited”, που εδρεύει στο Λονδίνο της Μεγάλης Βρετανίας. Το ποσό αυτό έχει ενσωματωθεί σε έξι (6) διεθνή γραμμάτια του αμερικανικού ταμείου, ονομαστικής αξίας, εκάστου, εκατό δισεκατομμυρίων δολαρίων (100.000.000.000), λήξεως το μήνα Αύγουστο του έτους 2014, τα οποία έχουν κατατεθεί σε λογαριασμό καταπιστεύματος και φυλάσσονται προς πίστωση και χορηγία της Ελληνικής Δημοκρατίας».

    Αυτά γράφει, ανάμεσα σε άλλα εξωφρενικά, η υπ’ αριθμ. 67650/2013 απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, η οποία ήδη έχει καταστεί αμετάκλητη.
    Δηλαδή κανείς δεν μπορεί να την αλλάξει. Διότι η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου δεν φρόντισε να ασκήσει αναίρεση εναντίον της (τουλάχιστον για τις αιτιολογίες).
    Εν ολίγοις: οι Αρτέμης Σώρρας και Εμμανουήλ Λαμπράκης[1] παραπέμφθηκαν σε δίκη (ύστερα από μηνυτήρια αναφορά που υπέβαλε ο Άδωνις Γεωργιάδης) για διασπορά ψευδών ειδήσεων, σχετικά με το ποσόν των… six billion dollars που διαδίδει ότι θέτει ο πρώτος στη διάθεση της χειμαζόμενης ελληνικής πολιτείας προκειμένου να σώσει τους δύσμοιρους Γραικούς από τους γαμψώνυχους δανειστές και να μας απαλλάξει από το «απεχθές και επονείδιστο» χρέος, όπως το χαρακτήρισε η τρισέγκυρη Επιτροπή Αλήθειας (Pravda) της Συριζαίας προέδρου της Βουλής των Ελλήνων Ζωής Κωνσταντοπούλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος4/1/17 06:03

    Διεξήχθη λοιπόν μια δίκη, τα πρακτικά της οποίας (για όσους δεν πιστεύουν) παραθέτουμε στις επόμενες σελίδες. Η συζήτηση και η απόφαση νομίζει κανείς ότι έλαβαν χώρα στο τμήμα επειγόντων περιστατικών κάποιου ψυχο-ιδρύματος.

    Και δεν έφτανε ότι «αποδείχθηκε» πως ο εθνικός ευεργέτης Σώρρας έχει τα δισεκατομμύρια που προέρχονται από ομόλογα της «Τράπεζας της Ανατολής», αλλά το δικαστήριο της καθ’ ημάς Ανατολής διέταξε, σχετικά με τα πρόσωπα που έδωσαν αφορμή για την ποινική δίωξη των Σώρρα & Co,

    «να διαβιβαστεί [η δικογραφία] στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών για να διερευνήσει την τυχόν τέλεση αυτεπαγγέλτως διωκομένων αδικημάτων, ιδίως αυτών της ψευδούς καταμηνύσεως και της ψευδούς ανώμοτης κατάθεσης».
    Διότι, αφού κατά το δικαστήριο, «τα λεφτά υπάρχουν», όσοι αμφισβητούν ότι υπάρχουν είναι ποινικώς διωκτέοι…

    Αφού λοιπόν κατέστη αμετάκλητη η εν λόγω δικαστική απόφαση, ο «μέγας ευεργέτης» Σώρρας την ανάρτησε στα γραφεία της κίνησής του (κάτι σαν νέα Φιλική Εταιρία της ημέτερης ανάδελφης ‒και αμίμητης‒ Φυλής) και προπαγανδίζει ότι μετά την αποπληρωμή του εξωτερικού μας χρέους τα υπόλοιπα θα μοιραστούν στους Έλληνες για εξόφληση των ιδιωτικών χρεών τους προς το Δημόσιο.
    Έτσι τους καλεί να δώσουν εντολή εκχώρησης των χρημάτων που τους αναλογούν από τον λογαριασμό των 600 δισ. δολαρίων, ώστε να πληρωθούν ή συμψηφιστούν τα χρέη τους στην Εφορία και άλλους δημόσιους Οργανισμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος4/1/17 06:10

    Όμως ενός κακού μύρια έπονται.
    Διότι οι, προφανούς ευφυΐας, οπαδοί του Κινήματος Σώρρα, έχοντας ως δικαιολογητικό την δικαστική αυτή απόφαση ζητούν από Δημόσιους Οργανισμούς συμψηφισμό των χρεών τους με βάση το «κατά κεφαλήν» ανά Έλληνα μπαταχτσή δικαιούμενο ποσό.
    Έτσι οι Οργανισμοί έχουν βομβαρδιστεί με τέτοιες αιτήσεις συμψηφισμού.
    Οι περισσότεροι Οργανισμοί προσπαθούν να εξηγήσουν στους «δικαιούχους» ότι αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα.
    Οι μπαταχτσήδες όμως επιμένουν στο «δίκαιό τους» και βλέπουν από πίσω ξένους δακτύλους, Εβραίους, μασόνους, τον Σόιμπλε και άλλους συνήθεις ύποπτους.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ !!!!!
    Υπήρξε όμως και δικαστική συνέχεια του πράγματος:

    Εισαγγελέας της βόρειας Ελλάδας διέταξε την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης κατά

    διευθυντή μεγάλου δημόσιου Οργανισμού ασφάλισης για το βαρύτατο αδίκημα της

    παράβασης καθήκοντος, συνεπαγόμενο απόλυση (του διευθυντή και όχι του Εισαγγελέα!),

    γιατί δεν προχώρησε στον συμψηφισμό (!), όπως ζητούσαν οι «δικαιούχοι» μπαταχτσήδες

    (με κάτι αιτήσεις χάρμα ιδέσθαι). Και μετά απορούμε γιατί με τέτοιους πολίτες, τέτοιους

    «ευεργέτες», τέτοιους δικαστικούς, τέτοιο Δημόσιο και τέτοιο Κράτος δεν βγαίνουμε –ούτε
    προβλέπεται να βγούμε– από τα Μνημόνια…

    liberal.gr
    Αναδημοσίευση από το Athens Review of Books

    EΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *