ροή ειδήσεων

ΣΟΚ: Αυτή είναι η απολογία του δολοφόνου της παιδοψυχολόγου: Τι λέει για τον Σώρρα και τη μοιραία βράδια!


Αποκαλυπτική είναι η απολογία του δολοφόνου της παιδοψυχολόγου Θώμης Κουμπούρα, Χρήστου Μπαλαντίνα, στην οποία καταθέτει τον ”έρωτα” του για την 45χρονη γυναίκα, ενώ δίνει και στοιχεία για τα όσα προηγήθηκαν του φόνου.

H απολογία του Μπαλαντίνα επικεντρώνεται τόσο στην ανάμιξή του με το κίνημα του Αρτέμη Σώρρα, όσο και σε όσα έγιναν την μοιραία βραδιά.

Δίνοντας ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, αναφέρεται τόσο στην δράση του ως προέδρου της Ελλήνων Συνέλευσις στη Λάρισα, όσο και σε μια ”πλεκτάνη” που του είχαν στήσει, η οποία οδήγησε στην καθαίρεσή του.

Όπως λέει:


Πρόσφατα εκλέχτηκα με ψήφο πρόεδρος του περιγ. γραφείου διοίκησης Κεντρικής Ελλάδος και Θεσσαλίας με έδρα στη Λάρισα στον πολιτικό φορέα Ελλήνων Συνέλευσις με πρόεδρο τον Αρτέμη Σώρρα.




Για έναν μήνα που ήμουν πρόεδρος δεν είχα καμία καταστατική διαδικασία. Μια μεγάλη πλκετάνη στήθηκε για να υποπέσω σε σφάλμα.



Ο ίδιος συνεχίζει την απολογία του μιλώντας για την πλεκτάνη και την σημασία που είχε για εκείνον η Θώμη Κουμπούρα, την οποία χαρακτηρίζει ”ασπίδα του”.


¨Επρεπε να γράψω κείμενα για τους προδότες που ανακάλυψα. Η Θώμη ήταν η κρυφή μου δύναμη, η ασπίδα της νόησης, ο κρυφός μου έρωτας. Κρατούσαμε μακριά τον έρωτά μας από την δημοσιότητα, όπως ηθελε εκείνη.
Η μοιραία βραδιά

Ο Μπαλαντίνας περιγράφει με λεπτομέρειες την βραδιά του φόνου ”Την πήρα τηλέφωνο, της είπα ότι τη χρειάζομαι γιατί έχουμε σοβαρό πρόβλημα. Έφτασα στη Λαμία. Ανεβήκαμε στο διαμέρισμα. Της είπα ”θεά μου, χρειάζομαι την νόησή σου,έχουμε μεγάλη προδοσία. Κάτσαμε στην κουζίνα, έφερε κρασί, ήπια ένα ποτήρι, μου έβαλε κι άλλο. Άρχισα να της λέω γεγονότα, καταστάσεις και πιθανούς προδότες για να τα βάλουμε σε σειρά. Μετά γράφαμε στο κινητό της. ¨Ημουν ανήσυχους, έφερνα γύρους στο σπίτι. Η έντασή μου ήταν τεράστια. Πήγε να ανοίξει έναν καναπέ, εγώ ξεντύθηκα, την πήρα από το χέρι, της είπα μωρό μου έλα στο κρεβάτι, ξάπλωσε δίπλα μου”.

Οι λεπτομέρειες του δράστη είναι ανατριχιαστικές :” Πήγα να τη φιλήσω, με σταμάτησε και μου είπε : Είσαι ένας καθαιρεμένος πρόεδρος και μπορεί να είσαι και ανθέλληνας. Συναντιόμασταν κρυφά και κάναμε έρωτα σε ξενοδοχεία στη Λαμία. Είχε σχέση με έναν ναυτικό τον Κυριάκο, γιαυτό ήθελε να κρατήσω μυστικό τη σχέση μας. Μου είπε ότι είχε πάρει τις αποφάσεις της και ότι θα ζήσει με τον Κυριάκο της:Της είπα ” βρωμιάρα, με εκμεταλλεύτηκες για να περνάς καλά, με πρόδωσες και τον αγώνα μας και το έθνος μας και της έδωσα χαστούκι. Έπεσε πίσω στο κρεβάτι. Με έσπρωξε. Σήκωσα το κεφάλι μου και στο κρεβάτι ήταν ένας δράκος ζωντανός πράσινος. Έπρεπε να σκοτώσω τον δράκο”.




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *