επικαιρότητα

Τρία αντικείμενα του σπιτιού που ξεχνάμε να καθαρίσουμε


Μπορεί το καθάρισμα του σπιτιού να αποτελεί ρουτίνα, όμως πάντα υπάρχουν σημεία
και αντικείμενα του σπιτιού που ξεχνάμε να καθαρίσουμε.
Είναι κάποια από αυτά που θεωρούμε ότι δεν χρειάζονται συχνά καθάρισμα αλλά στην πραγματικότητα, είναι εξίσου βρώμικα με κάποια άλλα.

Δείτε τρία από αυτά...

1. Το σίδερο ρούχων

Μπορεί να μην το φανταζόμαστε, αλλά η πλάκα του σίδερου συσσωρεύει άλατα και διάφορες άλλες βρωμιές, με αποτέλεσμα στο τέλος να γίνεται αρκετά δύσκολη η διαδικασία του σιδερώματος. Μην ξεχνάτε να καθάριζετε την πλάκα χρησιμοποιώντας δύο από τα τελειότερα φυσικά καθαριστικά, μαγειρική σόδα και ξύδι.

2. Τηλεκοντρόλ

Το τηλεκοντρόλ αποτελεί εστία μικροβίων και ένα από τα πιο βρώμικα αντικείμενα του σπιτιού, αφού το πιάνουμε καθημερινά με βρώμικα χέρια. Επομένως πρέπει να το καθαρίζουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα, σκουπίζοντάς το με μια μπατονέτα εμποτισμένη με οινόπνευμα.

3. Θήκη οδοντόβουρτσας

Τα νερά που έχουν απομείνει πάνω στην οδοντόβουρτσα μετά τη χρήση καταλήγουν στον πάτο της θήκης, με αποτέλεσμα μακροπρόθεσμα να δημιουργείται μούχλα στο σημείο εκείνο. Επιπλέον, η σκόνη και τα υπολείμματα από την οδοντόκρεμα συγκεντρώνονται επίσης στο σημείο αυτό, ώσπου στο τέλος καταλήγει να μετατρέπεται σε μια μικρή εστία μικροβίων. Θα πρέπει λοιπόν να την καθαρίζουμε πολύ συχνά.
Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

S M S

Αναγνώστης: Λεωφορείο της γραμμής... Τι παρατηρήτε?

M M S

M M S

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης