ροή ειδήσεων

Μάθημα ήθους από τον Έλληνα σταρ του NBA Γ.Αντετοκούνμπο: «Όχι δεν υπογράφω πάνω στη Σημαία» (βίντεο)


Και όμως ο ανερχόμενος σταρ του ΝBA με προδιαγραφές να γίνει ο νέος «Μάτζικ Τζόνσον» και ο νέος «Μάικλ Τζόρνταν» (έχει χαρακτηριστικά και των δύο στο παιχνίδι του) Γιάννης Αντετοκούνμπο, αποδεικνύει ότι όχι μόνο αγαπά και τιμάει την χώρα που τον υποδέχθηκε (έχει καταγωγή από την Νιγηρία αλλά ομολογουμένως με δική του θέλση επέμεινε και κατάφερε να πολιτογραφηθεί Έλληνας) αλλά έχει και το ήθος να χειρίζεται με τον πρέποντα τρόπο την Σημαία της.

Έτσι λοιπόν αρνήθηκε να υπογράψει πάνω στην ελληνική Σημαία Έλληνα οπαδού στη Νέα Υόρκη.

Το παιχνίδι των Μπακς στη Νέα Υόρκη έχει τελειώσει και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φεύγει από το γήπεδο. Στον χώρο του πάρκινγκ όμως πριν μπει στο πούλμαν της ομάδας με προορισμό το αεροδρόμιο αρκετοί Έλληνες που ζουν στην μεγαλούπολη των ΗΠΑ τον περιμένουν.

Μόλις τον βλέπουν τον αποθεώνουν και του ζητούν υπόγραφα. Ο Γιάννης θα αρνηθεί μόνο σε έναν ο οποίος κρατώντας μια ελληνική σημαία του ζητά να υπογράψει επάνω της. «Όχι δεν υπογράφω πάνω στη σημαία», απάντησε ευγενικά ο Έλληνας άσος, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πόσο σέβεται τη χώρα και το εθνικό σύμβολο όπως αναφέρει το sport-fm.gr


Σε μια χώρα που πέραν όλων αυτών που καίνε την Σημαία ακόμα και αυτοί που υποτίθεται την σέβονται την κάνουν κουρέλι κάθε μέρα με τις συμπεριφορές τους.
Πριν από περίπου 15 ημέρες ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης είχε δημόσια τοποθετηθεί λέγοντας ότι: «Η σημαία που αγοράζουμε ως ιδιώτες δεν μπορεί να θεωρείται εθνικό σύμβολο», εξοργίζοντας τους πάντες.





Το γεγονός το εκμεταλλεύθηκε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, με ανάρτησή του στο Twitter: «Δεν υπογράφω στη Σημαία λέει και βάζει τα γυαλιά σε ένα κάρο δήθεν πατριώτες....μπράβο του! Σεβασμός του αξίζει».





Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *