ροή ειδήσεων

Tίμησε την ιστορία του ο Κολοσσός! (pics)


ΜΝΗΜΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΩΝ ΡΟΔΙΤΩΝ

Ο Κολοσσός έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ενώ τιμήθηκαν τα 23 ιδρυτικά μέλη της ομάδας που αποτελεί τον καλύτερο αθλητικό εκπρόσωπο της Ρόδου!



«Ιστορικής σημασίας η εκδήλωση της ΚΑΕ ΚΟΛΟΣΣΟΣ H Hotels, στο Ροδίνι, για την κοπή της Βασιλόπιτας. Πανηγυρική ατμόσφαιρα ως έπρεπε στο κεντρικό θέμα, την τιμητική διάκριση στα 23 ιδρυτικά μέλη – έτος ίδρυσης το 1963.

Η πρωτοβουλία του ΔΣ Κολοσσός H Hotels να φέρει στο προσκήνιο την ιστορική περίοδο της ίδρυσης του ΑΟ ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ και να τιμήσει τους πρωτεργάτες, έφερε τη Ρόδο μπροστά στην ιστορία της. Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ρόδου, κ.κ. Κύριλλος, ο οποίος έδωσε τις ευχές του και αναφέρθηκε στην αθλητική και κοινωνική προσφορά της ΚΑΕ.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος κ. Μιχάλης Κόκκινος αναφέρθηκε στη δυναμική της ομάδας, την υψηλή θέση που κατέχει στην Α1 κατηγορία, την πρόθεση να παίξει στην Ευρώπη, στο γηπεδικό, τις Ακαδημίες, στους μεγάλους χορηγούς ΒΑΠ Κουγιός και ξεν/κό όμιλο Χατζηλαζάρου, στη στήριξη του κόσμου.

Την εκδήλωση χαιρέτησε εκ μέρους της Περιφέρειας ο Περιφερειακός σύμβουλος κ. Παναγιώτης Κουνάκης, μέλος ΔΣ ΕΣΑΚΕ και ΔΣ ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels και ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος ο οποίος έθεσε ως στόχο τις δηλώσεις του προέδρου κου Κόκκινου.

Αναφορά για την παρουσία της ομάδας στο σήμερα έκανε ο αθλητικός δημοσιογράφος κ. Γιώργος Αθανασίου ενώ για το κεντρικό θέμα της εκδήλωσης, τη συναρπαστική ιστορία της ίδρυσης του ΑΟ ΚΟΛΟΣΣΟΣ μίλησε το ιδρυτικό μέλος, δημοσιογράφος Γιώργος Ζαχαριάδης. Μίλησε για την πρωτοβουλία, τους οραματιστές, για το πώς βγήκε το όνομα του νέου συλλόγου, τις αθλητικές επιτυχίες, την ποδηλατική ομάδα κ.α.

Οι αρχικοί στόχοι υπηρετούνται ως σήμερα, με σταθερότητα, η προσφορά στους νέους, στον τόπο, στον αθλητισμό είναι έργο καθημερινό. Από τους ανθρώπους που ξεκίνησαν την ιστορία, παρόντες ήταν οι κ. Λεβέντης Βασίλειος οποίος μίλησε για τους λόγους που οδήγησαν στην ίδρυση και για τους στόχους, οι κ. κ. Βολωνάκης Νικόλαος και Υψηλάντης Αναστάσιος καθώς και οι οικογένειες των υπολοίπων. Η ατμόσφαιρα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη με συγκίνηση και αναμνήσεις από τις αφηγήσεις, με νέες πληροφορίες και γνώση και τη συνάντηση ανθρώπων μετά από δεκαετίες, επίσης δε από το φωτογραφικό υλικό εποχής το οποίο προβλήθηκε.

Τιμήθηκαν σε κλίμα φορτισμένο, με μεγάλη συγκίνηση όταν οι οικογένειες παρελάμβαναν για τον ιδρυτή πατέρα, παππού, τα 23 ιδρυτικά μέλη και οι δικηγόροι που συνέβαλαν στην ίδρυση του αθλητικού σωματείου ο κ. Γεώργιος Βρούχος και ο κ. Μάνος Κόκκινος. Τα ιδρυτικά μέλη του Κολοσσού, σύμφωνα με το καταστατικό, είναι τα εξής: Λαγουδάκης Κωνσταντίνος, Βλαστός Ιωάννης, Παλαιολόγος Χρήστος, Κανταρζής Ιωάννης, Μαλλιαράκης Γεώργιος, Βολωνάκης Νικόλαος, Κυριακόπουλος Γεώργιος, Ζαχαριάδης Γεώργιος, Λεβέντης Βασίλειος, Κόκκινος Δημήτριος, Γεωργακόπουλος Ανδρέας, Παπαγαπητός Βασίλειος, Πολίτης Νικόλαος, Χατζηνικόλας Μιχαήλ, Κιρμιζόπουλος Δημήτριος, Βρούλης Ιωάννης, Καλλιγάς Ευάγγελος, Καλαμπόκης Περικλής, Γιαλλουράκης Ιωάννης, Ξύπας Γεώργιος, Γιαλλουράκης Κυριάκος, Υψηλάντης Αναστάσιος, Τσαλαχούρης Κωνσταντίνος.

Στην εκδήλωση έγινε προβολή video που ετοίμασε για το σκοπό αυτό η NOVA με περιεχόμενο την αθλητική παρουσία της ομάδας, video παρουσίασης αρχειακού υλικού που συγκεντρώθηκε αλλά και της σημερινής ΚΑΕ. Στην εκδήλωση συμμετείχε ο Κολοσσάρας, η θρυλική μασκότ της ομάδας, οι cheer leaders με ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα, οι τυμπανιστές από το Ωδείο Corelli που έδωσαν παλμό και δύναμη, ξεχώρισαν δε οι σπουδαστές του ΙΕΚ Τουρισμού – Σχολή ΘΕΡΜΑΙ με την παρουσία και τις άψογες υπηρεσίες που προσέφεραν στη φιλοξενία του κόσμου. Ξεκίνησε λαχειοφόρος αγορά με δώρο ένα ξεχωριστό ανδρικό ρολόϊ LONGINES προσφορά των καταστημάτων KOUNAKIS η οποία θα λήξει 25/02/17.

Ο τυχερός που κέρδισε το φλουρί ήταν ο Χρήστος Σαλούστρος από την ΚΑΕ ο οποίος μεταξύ των άλλων, παρέλαβε από το συμπαίκτη του Langston Hall, τη μπλούζα του την οποία στη συνέχεια έδωσε σε νεαρό των Ακαδημιών».






















Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *