επικαιρότητα

Κρουαζιερόπλοια έβγαλαν απο το πρόγραμμά τους την Τουρκία και έβαλαν την Ελλάδα – Δείτε ποια νησιά!!!


Η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρία κρουαζιέρων Royal Caribbean, για λόγους ασφαλείας έβγαλε από την ρότα της το Κουσάντασι του νομού Αϊδινίου.


Στην ανακοίνωση της εταιρίας αναφέρεται ως λόγος για την ακύρωση των 42 δρομολογίων της ¨η ασφάλεια και το παρόν ασαφές περιβάλλον στην Τουρκία¨.

Μετά από τις τρεις εταιρίες που περιλαμβάνονται στο μεγαλύτερο ταξιδιωτικό πρακτορείο του κόσμου Carnival Corporation και η εταιρία Royal Caribbean ακύρωσε όλα τα δρομολόγια της που περιλάμβαναν το Κουσάντασι στην καλοκαιρινή περίοδο του 2017. Η εταιρία περιλαμβάνει τεράστια κρουαζιερόπλοια που μεταφέρουν από 2.500 έως 3.500 επιβάτες (μεταξύ των οποίων και το μεγαλύτερο του κόσμου το Harmony of the Seas), ενώ η απόφαση της ανακοινώθηκε σε ατζέντηδες και πελάτες της.
ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΣΑΝΤΑΣΙ, ΜΥΚΟΝΟΣ,ΡΟΔΟΣ ΚΑΙ ΚΩΣ

Η Royal Caribbean αναφέρει πως πήρε μια τέτοια απόφαση λόγω των απρόβλεπτων γεγονότων που συμβαίνουν στην Τουρκία και ανακοίνωσε πως μετά από το βγάλσιμο της Τουρκίας από το πρόγραμμα, τα 6 πλοία αντί για το Κουσάντασι θα κάνουν στάσεις σε Μύκονο, Ρόδο, Κρήτη και Μαυροβούνιο. Η εταιρία στην απόφαση της αναφέρει πως ¨Η διαδικασία λήψης των αποφάσεων μας στηρίζεται πάντα στο θέμα της ασφάλειας των μουσαφίρηδων μας. Η Royal Caribbean İnternational θα συνεχίσει να παρακολουθεί στενά την κατάσταση στην Τουρκία και θα είμαστε ευτυχείς όταν θα επιστρέψουμε σε αυτό το λιμάνι¨.

ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ ΣΤΙΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ

Πέρσι μετά από την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους και τις μετέπειτα τρομοκρατικές βομβιστικές επιθέσεις η αιμορραγία που άρχισε στον τουρκικό τουρισμό, κορυφώθηκε με τις ακυρώσεις στις κρουαζιέρες. Έτσι ενώ το 2015 το λιμάνι του Κουσάντασι φιλοξένησε 446 κρουαζιερόπλοια, το νούμερο αυτό έπεσε στα 256. Φέτος λοιπόν ενώ αναμενόταν επισκέψεις από 162 πλοία, το ότι τα 42 της Royal Carribean ακυρώθηκαν προκάλεσε μεγάλο σοκ. Η κατάσταση αυτή αναμένεται να προκαλέσει μεγάλη μείωση στον αριθμό των επισκεπτών της αρχαίας πόλη της Εφέσου στο Σέλτσουκ του νομού Σμύρνης αλλά και σε άλλα ιστορικά μέρη. Αναφέρεται επίσης πως μεγάλο τμήμα των πλοίων που δεν έχουν ενημερώσει για ακυρώσεις είναι πλοία 200-500 επιβατών με ελληνική σημαία.

cyclades24


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Ναι καλησπέρα, μπορώ να πω το παράπονο μου?!!
Δεν υπάρχει ένας 24ωρος κλειδαρας δλδ έλεος

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά