επικαιρότητα

Έρχεται «Το κυνήγι του χαμένου θησαυρού» στις Καλυθιές – Δείτε το απολαυστικό βίντεο


Ο Πολιτιστικός και Περιβαλλοντικός σύλλογος Καλυθιών «Ο ΦΑΡΟΣ» διοργανώνει την Κυριακή 19/02/2015 το ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΧΑΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ, στις 11:00 στην πλατεία Καλυθιών.

Το κυνήγι του χαμένου θησαυρού είναι ένα παιχνίδι που πραγματοποιείται κάθε χρόνο από τον Πολιτιστικό και Περιβαλλοντικό σύλλογο Καλυθιών «Ο ΦΑΡΟΣ», στo πλαίσιο των αποκριάτικων εκδηλώσεων από τα πρώτα χρόνια της ίδρυσης του συλλόγου. Σκοπός του παιχνιδιού είναι μέσα από ένα εύρος ερωτήσεων αλλά και παιχνιδιού, να οδηγηθεί μία ομάδα στην ανεύρεση του χαμένου θησαυρού.

Ομάδες των 10 ατόμων καλούνται να αποδείξουν τις γνώσεις τους και τη σχέση τους με την τοπική παράδοση, να ξεδιπλώσουν τη φαντασία τους και να αναδείξουν τη φυσική τους κατάσταση απαντώντας σε ερωτήσεις γνώσεων και φέρνοντας εις πέρας δοκιμασίες δημιουργίας, τεχνικής και αντοχής. Το παιχνίδι αυτό έχει αγαπηθεί από τους κατοίκους των Καλυθιών αλλά και όλου του νησιού.

Κάθε χρόνο, το κυνήγι του χαμένου θησαυρού προσελκύει πλήθος κόσμου. Χαρακτηριστικά είναι τα περσινά νούμερα των συμμετεχόντων αλλά και των θεατών που αποδεικνύουν τη λατρεία του κυνηγιού, καθώς έφτασαν περίπου τους 1.000.

Φέτος έχουν λάβει μέρος οι ακόλουθες 16 ομάδες:
1)ΜΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ,2)HAYATE ARMY, 3)DALTONS,4)ΜΠΥΡΟΜΑΧΟΙ,5)ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΠΥΡΑ,6)ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ,7)JAQERMASTERS,8)BROTHERHOOD,9)ΤΑ ΧΑΙΒΑΝΙΑ,10)AIRBAHAL,11)CAT-WALKERS,12)HANGOVER,13)TRUMP-ΜΠΑΛΕΙΣ?,14)TRAVELLERS,15)ALCOHOLICS STARS,16)Η ΜΕΝ ΚΑΙ Η ΔΕΝ

Ο «ΦΑΡΟΣ» παρέδωσε στις 6 Φεβρουαρίου την πρώτη αποστολή του παιχνιδιού ώστε οι ομάδες να τις φέρουν εις πέρας ως την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου.


Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Ασυνειδητος στην οδό Σαμου έχει αφήσει ,εδώ και δεκα ημερες, τον βόθρο του σπιτιου του να ξεχειλίζει.
Τα βόθρο λύματα εχουν κατακλυσει το οδοστρομα της οδου Σαμου,και το πεζοδρομιο στην διασταυρωση με την οδο Δ.Αναστασιαδη. Μετά από πορεία μερικών μέτρων στον δρόμο και στο πεζοδρομιο,αυτά καταλήγουν στον υπόνομο της οδού Αναστασιαδη.
Σε ερώτηση γειτόνων προς Δήμο Ρόδου, ΔΕΥΑΡ, ΕΛΑΣ, υγειονομειο, όλοι δηλώνουν αν αρμόδιοι ενώ ο συνειδητος ιδιοκτήτης ως γνήσιος Ελληναρας υβριζει όποιον του κάνει παρατήρηση!

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά