ροή ειδήσεων

Ρόδος: Στη φυλακή οι γονείς για τον βιασμό της κόρης τους


Σε κάθειρξη είκοσι ετών ο καθένας καταδικάστηκαν 55χρονος πατριός και 44χρονη μητέρα για τον συστηματικό βιασμό της 18χρονης κόρης τους, από την ηλικία των 14 ετών. Η ποινή επιβλήθηκε από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δωδεκανήσου που επέβαλλε την ίδια ποινή όπως και πρωτόδικα.


Συγκεκριμένα, το δικαστήριο αποφάσισε την ενοχή του 55χρονου και της 44χρονης στους οποίους και επέβαλε ποινή κάθειρξης 20 ετών, ενώ στον πατριό επιβλήθηκε και φυλάκιση έξι μηνών για τις ποσότητες των ναρκωτικών που είχαν εντοπιστεί, κατά την σύλληψή του, στην κατοχή του. Η δίκη έγινε κεκλεισμένων των θυρών και ενώπιον του δικαστηρίου βρέθηκε η νεαρή κοπέλα, η οποία για ακόμη μία φορά περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια, τα βασανιστήρια που βίωνε μέσα στο ίδιο της το σπίτι, από την μητέρα και τον σύντροφό της. Η 18χρονη μίλησε στην κατάθεσή της για τη ζωή της, η οποία είχε μετατραπεί σε κόλαση στην ηλικία των 14 ετών.

«Ζούσα έναν εφιάλτη. Κοιμόμουν, ξυπνούσα και ξαναζούσα το ίδιο μαρτύριο» είπε χαρακτηριστικά η 18χρονη, περιγράφοντας με συγκλονιστικές λεπτομέρειες αυτά που της έκανε ο πατριός της με την συγκατάθεση και βοήθεια - αρκετές φορές- της ίδιας της μητέρας της! Και οι δύο κατηγορούμενοι, απολογούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες και ισχυρίστηκαν πως όλα όσα, με τόσες φρικιαστικές λεπτομέρειες περιέγραψε η 18χρονη κοπέλα, ήταν αποκυήματα της φαντασίας της.

Συγκεκριμένα, ο πατριός δήλωσε πως ήταν στοργικός με όλα τα παιδιά της συντρόφου του, τα οποία φρόντιζε και αγαπούσε σαν δικά του. Από την πλευρά της η 44χρονη ισχυρίστηκε πως εκείνη ήταν θύμα βιασμού από τον πρώην σύζυγο της, και επειδή τις καταστάσεις αυτές τις βίωσε η νεαρή κοπέλα για αυτό και έπλασε όλη αυτή την ιστορία. Όμως κανένας από τους ισχυρισμούς αυτούς δεν έπεισε το δικαστήριο, το οποίο είχε την ευκαιρία να ακούσει και τα ανήλικα αδέλφια της 18χρονης, οι καταθέσεις των οποίων επιβάρυναν την θέση των κατηγορουμένων.

documentonews


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *