επικαιρότητα

Απομακρύνονται από τους δρόμους της Ρόδου, τα εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα


Ξεκίνησε την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2015, από τη Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Ρόδου, σε συνεργασία με την εταιρία «Γεώργιος Ι. Λαδάς και ΣΙΑ Ο.Ε (Ανακύκλωση Δωδεκανήσου), η συλλογή, απομάκρυνση και εκποίηση των χαρακτηρισμένων από την υπηρεσία εγκαταλελειμμένων οχημάτων, προκειμένου να εξαλειφθούν οι εστίες μόλυνσης, για την συμβολή μέσα από την ανακύκλωση του αυτοκινήτου στην προστασία του περιβάλλοντος.
Πρόκειται για το έργο « Συλλογή, απομάκρυνση και εκποίηση των χαρακτηρισμένων εγκαταλελειμμένων οχημάτων (ΟΤΚΖ) του Δήμου Ρόδου έτους 2017», συνολικής αξίας 9,130 ευρώ άνευ ΦΠΑ, για το οποίο ο Δήμος Ρόδου υπέγραψε σύμβαση διάρκειας ενός έτους -από την ημέρα της υπογραφής της σύμβασης - με την ανάδοχο εταιρεία, με σκοπό την συλλογή, απομάκρυνση και εκποίηση των εγκαταλελειμμένων οχημάτων, από σημεία της πόλης και της ευρύτερη περιοχής του νησιού.
Με προτεραιότητα τα οχήματα που βρίσκονται σε κακή κατάσταση, την Παρασκευή 10/2/2017 απομακρύνθηκαν από την πόλη της Ρόδου έξι οχήματα τα οποία βρίσκονταν εγκαταλελειμμένα σε κεντρικούς δρόμους. Συγκεκριμένα απομακρύνθηκαν έξι αυτοκίνητα επί των οδών: 28ης Οκτωβρίου, Ορφανίδου, Βενετοκλέων, Μάρκου Μαλιαράκη, Καναδά και από την είσοδο του εμπορικού Λιμένα. Οι εργασίες θα συνεχίζονται καθημερινά , καθ΄ όλη τη διάρκεια που θα βρίσκεται σε ισχύ η ανωτέρω σύμβαση.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα Γραφεία της Διεύθυνσης, στη Νέα Αγορά και στον τηλεφωνικό αριθμό 2241076770

http://topika-nea.gr


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος11/2/17, 9:12 π.μ.

    Ας έρθουν και Μεσογείου πίσω απο του Παυλάκη Music Store να μαζέψουν δυό τρία που είναι κάποια χρόνια παρατειμένα.Αλήθεια,γιατί σε άλλα βάζουν αυτοκόλλητο εγκαταλελημένα και σε άλλα δεν βάζουν;Πόσα χρόνια πρέπει να περάσουν για να τα μαζέψουν;ΕΛΛΑΔΑΡΑ.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
Τα σχόλια υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και greeklish αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.
Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

S M S

Αναγνώστης: Λεωφορείο της γραμμής... Τι παρατηρήτε?

M M S

M M S

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης