Ιστοσελίδες με λογότυπο και διεύθυνση επιτήδεια κατασκευασμένα, ώστε να… δίνεται η εντύπωση ότι προέρχονται από το ΑΣΕΠ, έκαναν τις τελευταίες ημέρες την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο.
Εκμεταλλευόμενες, μάλιστα, την αυξημένη ζήτηση για τρεις προκηρύξεις που βρίσκονται σε εξέλιξη, ιδιαίτερα για την 7Κ/2016 που αφορά σε 1.666 προσλήψεις σε νοσοκομεία, υπόσχονται παροχή υπηρεσιών σε σχέση με το ΑΣΕΠ, έναντι χρηματικού ανταλλάγματος.
Η ύπαρξή τους περιήλθε σε γνώση του ΑΣΕΠ, το οποίο ενημέρωσε σχετικά την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, προκειμένου να προβεί στις δέουσες ενέργειες.
Σε ανακοίνωσή του, το ΑΣΕΠ διευκρινίζει ότι η ιστοσελίδα του είναι αποκλειστικά η asep.gr και ενημερώνει ότι οι οποιεσδήποτε συμβουλευτικές υπηρεσίες του, είτε μέσω της ιστοσελίδας του, είτε μέσω του Γραφείου Εξυπηρέτησης Πολιτών, παρέχονται στους πολίτες δωρεάν.
Παράπονα Ρόδου
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς να τις υιοθετούμε.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές και η ταυτότητα τους είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.