επικαιρότητα

ΠΑΡΕΛΑΣΗ 2017: Απίστευτο απρόοπτο μπροστά στους επισήμους (Βίντεο)


Μία αμήχανη στιγμή παρακολουθήσαμε σε ζωντανή μετάδοση λίγο πριν ανακοινωθεί επίσημα στον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, το τέλος της στρατιωτικής παρέλασης.

Ήταν μία εντυπωσιακή, από όλες τις απόψεις, στρατιωτική παρέλαση, στο Σύνταγμα, για την επέτειο της 25ης Μαρτίου του 1821. Είχε όμως και μία… άτυχη στιγμή!Click4more: Δείτε εδώ λεπτό προς λεπτό όλα όσα συνέβησαν στην παρέλαση

Συνέβη όταν ο υποστράτηγος Λαλούσης Χαράλαμπος, διοικητής της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, ανέφερε στον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, το τέλος της παρέλασης.
Ήταν το τελευταίο στάδιο πριν την ολοκλήρωση της παρέλασης και ο υποστράτηγος Λαλούσης κατευθύνθηκε προς τον ΠτΔ, έχοντας στον ώμο του το σπαθί του.

Έφτασε μπροστά στον Προκόπη Παυλόπουλο ανήγγειλε το τέλος και στη συνέχεια προσπάθησε να βάλει το σπαθί στη θήκη του. Και λέμε “προσπάθησε”, διότι για αρκετά δευτερόλεπτα δεν μπορούσε να τα καταφέρει, δείχνοντας εμφανώς αμήχανος! Τελικά τα κατάφερε και στη συνέχεια δέχτηκε τα συγχαρητήρια του Προέδρου της Δημοκρατίας, με τον οποίο αντάλλαξε και χειραψία.

Δείτε το βίντεο με το περιστατικόΠηγή: newsit.gr
Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

S M S

Αναγνώστης: το κλεισιμο δρομου για παγοδρόμιο θα παιζει στα αθηναικα μμε...

M M S

M M S
παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης