επικαιρότητα

Φωτογραφίες: Εντυπωσιακές εικόνες από την άσκηση Ηνίοχος 2017Υπό το βλέμμα του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου πραγματοποιήθηκε η άσκηση στην 117 Πτέρυγα Μάχης στην ΑνδραβίδαΥπό το βλέμμα του υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου και σύσσωμης της ηγεσίας της Πολεμικής Αεροπορίας, πραγματοποιήθηκε στην 117 Πτέρυγα Μάχης της Ανδραβίδας η άσκηση Ηνίοχος 2017.

Οι εικόνες που κατέγραψαν τα ελληνικά και διεθνή ΜΜΕ ήταν εντυπωσιακές και πιστοποίησαν το ετοιμοπόλεμο της Πολεμικής Αεροπορίας, η οποία δίνει καθημερινά τα διαπιστευτήριά της κυρίως απέναντι στην τουρκική προκλητικότητά στο Αιγαίο με τις συνεχείς παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου.

Στην άσκηση Ηνιόχος λαμβάνουν μέρος μαχητικά αεροσκάφη, αλλά και επιθετικά ελικόπτερα και αφορά ολόκληρη την ελληνική επικράτεια.

Δείτε εντυπωσιακές εικόνες...Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Καλησπέρα στην ομάδα και χρονια πολλά... αναρωτιέμαι γιατί τα φώτα από Ρόδο προς Ιαλυσό είναι σβηστά τοσες νυχτες τώρα... υπάρχει κάποιο πρόβλημα;;; Γιατί με την αποψινή νεροποντή η οδήγηση ήταν πολύ πιο δύσκολη σε θεοσκότεινο δρόμο άρα και επικίνδυνη!!!

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά