ροή ειδήσεων

Aλλαγές στις ημερομηνίες των εκπτώσεων


O Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος ενημερώνει ότι προχθές πραγματοποιήθηκε σύσκεψη εργασίας στο γραφείο του στη Ρόδο από εκπροσώπους των εργοδοτικών και εργατικών σωματείων της Δωδεκανήσου,­ που ανταποκρίθηκαν σε σχετική πρόσκλησή του.

Παρέστησαν ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ρόδου κ. Σάββας Χατζησάββας, ο αντιπρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ρόδου κ. Θανάσης Σταμούλης, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Δωδεκανήσου κ. Παναγιώτης Καραγιάννης, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ρόδου κ. Νίκος Μπόνης, ο διευθυντής του Ε.Β.Ε.Δ. κ. Γιάννης Παπαδημήτρης και ο προϊστάμενος του Τμήματος Εμπορίου της Διεύθυνσης Ανάπτυξης Δωδεκανήσου της Π.Ν.Αι. κ. Χρήστος Καραϊσαρίδης.

Μετά από μακρά συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων, οι τοπικοί κοινωνικοί εταίροι συμφώνησαν τη λειτουργία των καταστημάτων την Κυριακή κατά το διάστημα 15.3 έως 15.11 εκάστου έτους, προκειμένου να διευκολυνθεί η λειτουργία των τουριστικών καταστημάτων της Δωδεκανήσου και να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες των επισκεπτών μας.
Η σχετική απόφαση υπογράφτηκε χτες από τον Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπο Κόκκινο.



Επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος με απόφασή του ενέκρινε τη μεταφορά των ενδιάμεσων εκπτώσεων:
- του Μαΐου, για το χρονικό διάστημα 1 - 15 Μαρτίου εκάστου έτους και
- του Νοεμβρίου, για το χρονικό διάστημα 1 - 15 Σεπτεμβρίου εκάστου έτους.




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *