ροή ειδήσεων

Σάλος στη Ρόδο: Την ώρα του γάμου έκλεβαν τα σπίτια των νεόνυμφων


Τα μέλη μίας σπείρας Αλβανών που δρούσαν στη Ρόδο, έψαχναν πού γινόταν γάμος και, την ώρα της τελετής, παραβίαζαν τα σπίτια των νεόνυμφων και των συγγενών τους αρπάζοντας μετρητά, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα πανάκριβα δώρα.

Οι πέντε αλλοδαποί, μέσα σε 20 ημέρες, είχαν διαπράξει 12 διαρρήξεις στην Ασγούρου, το Φαληράκι, τις Καλυθιές, την Ιαλυσό, τη χώρα της Ρόδου, την Κοσκινού και τα Κολύμπια και η αξία της λείας τους ξεπερνούσε τα 80.000 ευρώ. Είναι χαρακτηριστικό ότι, μόνο από ένα σπίτι που οι ένοικοί του πάντρευαν το παιδί τους είχαν αρπάξει χρυσά κοσμήματα αξίας 40.000 ευρώ.

Να σημειωθεί ότι η δράση της σπείρας είχε εξιχνιαστεί στις 3 Δεκεμβρίου 2011, όταν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Ρόδου έπιασαν στα πράσα τους δράστες ηλικίας μεταξύ 20 και 23 χρόνων, που θα καθίσουν την ερχόμενη Πέμπτη στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Δωδεκανήσου.

Μαζί τους, δικάζονται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος δύο Έλληνες ιδιοκτήτες ενεχυροδανειστηρίου ηλικίας 48 και 39 χρόνων, οι οποίοι αγόραζαν τα κλεμμένα κοσμήματα και στη συνέχεια τα μεταπωλούσαν στην Αθήνα.

www.topnews.gr


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *