ροή ειδήσεων

Δυναμική παρουσία του Ν. Αιγαίου στη Διεθνή Έκθεση της Μόσχας


Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ξεχωρίζει και στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση της Μόσχας, η οποία άνοιξε χθες τις πύλες της

Όπως και στις μεγάλες τουριστικές εκθέσεις του Λονδίνου και του Βερολίνου που προηγήθηκαν, η Περιφέρεια επικεντρώνεται στη Μόσχα σε μία πρωτότυπη και αναβαθμισμένη αισθητικά παρουσία, με το περίπτερό της ν’ αποπνέει έντονα το νησιωτικό αέρα της Δωδεκανήσου και των Κυκλάδων.


Η Περιφέρεια, με τη στοχευμένη της συμμετοχή στην 24η ΜΙΤΤ, αποσκοπεί στην ενίσχυση των θετικών προοπτικών που υπάρχουν φέτος από τη Ρωσική αγορά, η οποία δείχνει σημάδια ανόδου τουλάχιστον κατά 25% για τα νησιά μας.

Στην Έκθεση συμμετέχουν τα νησιά Κύθνος, Μήλος, Ίος, Νάξος, Σαντορίνη από τις Κυκλάδες, καθώς και η Ρόδος, η Κως, η Νίσυρος, η Σύμη και η Λέρος από τα Δωδεκάνησα.

Σημειώνεται ότι η Διεθνής Έκθεση ΜΙΤΤ στη Μόσχα, είναι μια από τις πέντε μεγαλύτερες τουριστικές εκθέσεις στον κόσμο. Η έκθεση πραγματοποιείται από το 1994 και έχει βραβευτεί από την Παγκόσμια Ένωση της Εκθεσιακής Βιομηχανίας (UFI). Κάθε χρόνο, η έκθεση συγκεντρώνει τους περισσότερους εκπροσώπους της τουριστικής βιομηχανίας της Ρωσίας και άλλων χωρών.

Το 2016 συμμετείχαν στη MITT περισσότεροι από 1.600 εκθέτες από 182 χώρες, ενώ την έκθεση επισκέφτηκαν 28.000 άτομα, το 75% των οποίων προέρχονταν από ταξιδιωτικά πρακτορεία από 77 ρωσικές περιφέρειες.

Η MITT προσελκύει όχι μόνο τους εκπροσώπους της τουριστικής βιομηχανίας της Ρωσίας, αλλά και εκπροσώπους από τη διεθνή τουριστική αγορά.

ert


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *