ροή ειδήσεων

Λήγει η προθεσμία για συμμετοχή στο Μαραθώνιο της Ρόδου


Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι προετοιμασίες για τον 4ο Διεθνή Μαραθώνιου Ρόδου, που θα διεξαχθεί στις 9 Απριλίου 2017 και η προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχής φτάνει στο τέλος της.



Σύμφωνα με την προκήρυξη για το Μαραθώνιο Δρόμο, τον Ημιμαραθώνιο τα 10 χλμ και τα 5χλμ, θα πρέπει οι δηλώσεις συμμετοχής να γίνουν έως τις 31 Μαρτίου 2017, στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.roadstorhodes.com ώστε οι συμμετέχοντες να φέρουν το oνοματεπώνυμο τους πάνω στον αριθμό bib number.


Οι δηλώσεις συμμετοχής για τον αγώνα δρόμου 1χλμ. Δημοτικών Σχολείων, θα πρέπει να γίνουν μέχρι την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017.

Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες του Μαραθώνιου και Ημιμαραθώνιου έχουν άνδρες και γυναίκες που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, ενώ για τον αγώνα δρόμου 10 χλμ θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας τους και για τον αγώνα δρόμου των 5χλμ το 12ο έτος της ηλικίας τους.

Οι παροχές για κάθε συμμετοχή ανάλογα με τον αγώνα είναι οι εξής:

Μαραθώνιος: Αναμνηστικό τεχνικό t-shirt adidas, αριθμός συμμετοχής, ηλεκτρονική χρονομέτρηση, αναμνηστικό μετάλλιο, τροφοδοσία κατά την διάρκεια του αγώνα και στον τερματισμό, παροχή ιατρικών υπηρεσιών, ηλεκτρονικό δίπλωμα συμμετοχής..

Ημιμαραθώνιος: Αναμνηστικό τεχνικό t-shirt adidas, αριθμός συμμετοχής, ηλεκτρονική χρονομέτρηση, αναμνηστικό μετάλλιο, τροφοδοσία κατά την διάρκεια του αγώνα και στον τερματισμό, παροχή ιατρικών υπηρεσιών, ηλεκτρονικό δίπλωμα συμμετοχής.

10.000μ. & 5.000μ.: Αναμνηστικό τεχνικό t-shirt αριθμός συμμετοχής, ηλεκτρονική χρονομέτρηση, αναμνηστικό μετάλλιο, παροχή νερού, παροχή ιατρικών υπηρεσιών, πιστοποιητικό συμμετοχής.

1.000μ.: Παροχή νερού, παροχή ιατρικών υπηρεσιών, αναμνηστικό Τ-shirt.

Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν, θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο, ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα εκτύπωσης ηλεκτρονικού διπλώματος συμμετοχής μόλις επισημοποιηθούν τα τελικά αποτελέσματα.

Έπαθλα (μετάλλιο και δίπλωμα) απονέμονται στους τρεις πρώτους νικητές της γενικής κατάταξης Ανδρών και Γυναικών όλων των Δρόμων. Κύπελλο απονέμεται μόνο στον πρώτο αθλητή και την πρώτη αθλήτρια κάθε Δρόμου.

Βραβεύσεις θα υπάρξουν μόνο στις ηλικιακές κατηγορίες του Μαραθώνιου και του Ημιμαραθώνιου, οι οποίες είναι οι παρακάτω:

έως 39 ετών (γεννημένοι μέχρι και το 1977)

40-49 ετών

50-59 ετών

60 ετών και άνω.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

07:30 Μαραθώνιος Εκκίνηση Πλατεία Ελευθερίας
07:30 Ημιμαραθώνιος Εκκίνηση Πλατεία Ελευθερίας
11.50 Αγώνας δρόμου 5.000μ (εκκίνηση Πλατεία Ρίμινι (Ήχος και Φως)
12.15 Αγώνας δρόμου 10.000μ (εκκίνηση Πλατεία Ρίμινι (Ήχος και Φως)
12:30 Τελετή απονομής
13.55 Παιδικός Αγώνας 1.000μ.

Ο Μαραθώνιος της Ρόδου διοργανώνεται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και την Ε.Α.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ Δωδεκανήσου, με την υποστήριξη του Δήμου Ρόδου και του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. καθώς και της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου, ενώ έχει συμπεριληφθεί στο επίσημο καλεντάρι της AIMS.

Χρυσός χορηγός του Mαραθωνίου Ρόδου, είναι και φέτος η Adidas μέσω του τοπικού της καταστήματος Adidas Rhodes, ενώ ο αγώνας των 5 χλμ θα έχει φέτος τη χορηγία και τα χρώματα των H Hotels. Για τις μεταφορές των ενδιαφερομένων στη Ρόδο, επίσημος Χορηγός Αερομεταφορών είναι η Aegean Air και Επίσημος Χορηγός Ακτοπλοϊκών Μεταφορών είναι η Blue Star Ferries.

Οι αγώνες διεξάγονται και φέτος με τα φτερά της Red Bull, χορηγός Φιλοξενίας της διοργάνωσης είναι το ξενοδοχείο GRAND HOTEL MITSIS, χορηγοί του αγώνα είναι η τράπεζα Eurobank και οι εταιρείες Garden of Panthenols, Μελισσοκομική Δωδεκανήσου, Best Western Plaza Hotel που φιλοξενεί τη Γραμματεία του αγώνα, ΒΑΠ Κουγιός, Ioannidis Hotels, Semiramis Hotel, Φαρμακευτικός Σύλλογος Δωδεκάνησου,τα ξενοδοχεία Lindos hotels και το ταξιδιωτικό πρακτορείο Mideast για οργανωμένα ταξιδίδια στην Ρόδο σε πολύ καλές τιμές.

Media Partner είναι η κορυφαία εταιρεία αποδελτίωσης στην Ελλάδα, Innews και η διοργάνωση έχει τη υποστήριξη του Αθλητικού Τμήματος του Ιδρύματος Σταματίου.

Για περισσότερες πληροφορίες και για συμμετοχές:

http://www.roadstorhodes.com

Facebook: https://www.facebook.com/roads2rhodes

Twitter: https://twitter.com/RoadstoRhodes

Instagram: https://www.instagram.com/roadstorhodes

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *