ροή ειδήσεων

Ελληνική παροικία σε ποδοσφαιρική ομάδα της Μάλτας!


Στην Πέμπροκε, η οποία δίνει μάχη για να διατηρηθεί στην Α΄ κατηγορία του πρωταθλήματος
Μάλτας αγωνίζονται τρεις Έλληνες ποδοσφαιριστές

Η ουραγός Πέμπροκε, η οποία αγωνίζεται στο χωρητικότητας 800 θέσεων «Λούξολ Σπόρτς Γκράουντ» εναποθέτει τις ελπίδες της για σωτηρία σε τρεις Έλληνες.

Kατά την διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου προχώρησε στην απόκτηση του τερματοφύλακα Αργύρη Ρόππα, του αδερφού του Ηρακλή Ρόππα, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως αμυντικός μέσος όσο και φουλ μπακ, αλλά και στον 22χρονο μεσοεπιθετικό Παναγιώτη Γιαννόπουλο.

Η Πέμπροκε στα 13 τελευταία ματς έχει σημειώσει μόλις μία νίκη, με τους Ηρακλή Ρόππα και Γιαννόπουλο να έχουν μονιμοποιηθεί στην ενδεκάδα του μαλτέζικου συλλόγου.

Ο 30χρονος γκολκίπερ Αργύρης Ρόππας, έχει εμπειρία παίζοντας σε ελληνικούς συλλόγους, αλλά και στην Κύπρο με τελευταία ομάδα την Λάβα Εμπορείου στη Σαντορίνη.



Ο 33χρονος Ηρακλής Ρόππας έχει προϋπηρεσία σε Νίκη Βόλου, Ελασσόνα, Αίαντα Σαλαμίνα και στον Βύζαντα. Τούτη είναι η πρώτη του απόπειρα να σταδιοδρομήσει στο εξωτερικό.

Ο τρίτος της παρέας, ο 22χρονος Παναγιώτης Γιαννόπουλος έχει χρισθεί διεθνής με την U-19 και έχει επίσης αγωνιστεί και στην Κύπρο με τη φανέλα του Εθνικού Άχνας. Ο Γιαννόπουλος, ο οποίος φημίζεται για την ταχύτητα του αλλά και την τεχνική του, ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Πανσερραϊκού, ενώ προτού μεταπηδήσει στον σύλλογο της Μάλτας αγωνίζοντας στον Ιάλυσο Ρόδου.

Αξίζει να σημειωθεί πως πρόσφατα η διεθνής ομοσπονδία επαγγελματιών ποδοσφαιριστών (FIFPro) κατήγγειλε τις πρακτικές που ακολουθούν δύο σύλλογοι από την Μάλτα επισημαίνοντας τις απάνθρωπες συνθήκες διαβίωσης νεαρών ποδοσφαιριστών που προέρχονται από τη Νιγηρία και τις ΗΠΑ.



Πρόκειται για τις Μόστα και Πέμπροκε, ομάδες οι οποίοι καταστρατηγούν τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών τους απειλώντας τους πως εάν διαμαρτυρηθούν τότε δεν θα πληρωθούν στην ώρα τους.

Τουλάχιστον τέσσερις Νιγηριανοί ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αγωνίζονταν στην Μόστα ήταν στοιβαγμένοι σε μία κρεβατοκάμαρα, ενώ κάποιοι διαμαρτύρονταν για τον κρύο αφού δεν υπήρχε θέρμανση στο σπίτι!

Στο πρωτάθλημα της Μάλτας έχουν δικαίωμα συμμετοχής μέχρι και εφτά ξένοι με αποτέλεσμα η πρόσβαση στο νησί να θεωρείται εύκολη.

Πηγή:www.gazzetta.gr




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *