ροή ειδήσεων

Λυκογιάννης: «Η δική μου η φιλοδοξία θα ήταν η συμμετοχή στην Ευρώπη»


Ο Άρης Λυκογιάννης τόνισε πως ο Κολοσσός Ρόδου διαθέτει το 3ο χαμηλότερο μπάτζετ της κατηγορίας αλλά έχει κάνει υπερβάσεις και φιλοδοξεί να παίξει στην Ευρώπη.



Μετά την ήττα από την Κύμη ο κόουτς της ομάδας της Ρόδου είπε: «Για μεγάλο χρονικό διάστημα είδαμε ένα αρκετά ισορροπημένο παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν και το προβάδισμα να αλλάζει χέρια πολλές φορές. Νομίζω το παιχνίδι κρίθηκε στα τελευταία 7 λεπτά, όπου συνέβησαν δύο πράγματα. Εμείς είχαμε απόλυτα το έλεγχο του ρυθμού και την ψυχολογία διατηρώντας ένα προβάδισμα, αλλά η Κύμη ευστόχησε σε κάποια δύσκολα και μεγάλα σουτ, αλλάζοντας το μομέντουμ και παίρνοντας την ψυχολογία με το μέρος της.

Βήμα παραμονής η Κύμη με «τρελό» σερί!
ΣΧΕΤΙΚΑ
5 άρθρα
2 ομάδες, 1 πρόσωπο

Από την άλλη, εμείς είχαμε κακές επιλογές στην επίθεση, ήμασταν απελπιστικά άστοχοι στις ελεύθερες βολές και στο τέλος η ομάδα που είχε τον κόσμο, την ατμόσφαιρα και την ψυχολογία στην μεριά της κέρδισε το παιχνίδι. Καλή συνέχεια στον κόουτς Μπρατσιάκο και στην ομάδα της Κύμης».

Για τις βλέψεις του Κολοσσού για Ευρώπη απάντησε: «Είμαστε η ομάδα με το 3ο χαμηλότερο μπάτζετ της κατηγορίας, οπότε έχει ήδη γίνει υπέρβαση οικονομική. Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει ακόμα, έχει άλλες 5 αγωνιστικές. Αυτήν την στιγμή είμαστε στην πρώτη 6άδα, αλλά δεν ξέρω που μπορούμε να τελειώσουμε.

Τα κίνητρα και οι φιλοδοξίες του καθενός είναι προσωπικό στοιχείο, αλλά σε μια ομάδα πρέπει να συμβαδίζουν σε όλους, σε διοίκηση, σε προπονητές και σε όλη την ομάδα. Πρέπει να δούμε που θα βρισκόμαστε στο τέλος της σεζόν, γιατί έχουμε δύσκολο πρόγραμμα. Αν στο τέλος δούμε ότι ήμαστε σε μια θέση που μας δίνει την δυνατότητα να παίξουμε Ευρώπη, τότε πρέπει να πάρει μια απόφαση η διοίκηση της ομάδας.

Η δική μου η φιλοδοξία θα ήταν η συμμετοχή στην Ευρώπη, αλλά δεν ξέρω αν θα υπάρχει η δυνατότητα, γιατί υπάρχουν και αντικειμενικές δυσκολίες για μια επαρχιακή ομάδα σαν την δικιά μας. Είναι πολλά τα πράγματα που πρέπει να σταθμίσουμε, αλλά όλα στην ώρα τους. Τώρα συγκεντρωνόμαστε στον Άρη που είναι το επόμενο παιχνίδι που έχουμε να παίξουμε».

Ο Τρέβορ Ρέλεφορντ συμπλήρωσε από την μεριά του: «Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι σήμερα, σε μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Η Κύμη έπαιξε πολύ καλά, με ομαδικότητα και έδειξε πόσο πολύ ήθελε την νίκη. Πρέπει να τους δώσουμε τα εύσημα για αυτό. Η σεζόν συνεχίζεται και για τις δύο ομάδες, εμείς ανυπομονούμε για το επόμενο παιχνίδι».




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *