ροή ειδήσεων

«Ασημένια» η Μιλλούση!


Άλλο ένα μετάλλιο πανηγύρισε η ελληνική γυμναστική στο Μπακού, με πρωταγωνίστρια αυτή τη φορά τη Βασιλική Μιλλούση, η οποία κατέκτησε τη 2η θέση στη δοκό ισορροπίας, στο παγκόσμιο κύπελλο ενόργανης «AGF Trophy 2017».

Η έμπειρη Ελληνίδα πρωταθλήτρια έκανε σπουδαία εμφάνιση στον τελικό της δοκού και κέρδισε δικαιωματικά το ασημένιο μετάλλιο με 13,633 β., τερματίζοντας πίσω από την «θρυλική» Ρουμάνα, Καταλίνα Πονόρ (13,833 β.), ενώ την τριάδα συμπλήρωσε η Αυστραλή Έμιλι Λιτλ (13,433 β.).
Στον προκριματικό της Παρασκευής (17/03) η Μιλλούση είχε πλασαριστεί στην 4η θέση με 13,133 βαθμούς, αλλά αυτή τη φορά απέφυγε τις αστάθειες και παρουσίασε εξαιρετικά το καινούργιο πρόγραμμά της, με το οποίο ελπίζει να φτάσει σε διάκριση και στο προσεχές ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ρουμανίας (19-23 Απριλίου).

Συγχαρητήρια στο Τwitter από τον πρωθυπουργό

«Η Βασιλική Μιλλούση χαρίζει στην Ελλάδα ακόμα ένα μετάλλιο. Συγχαρητήρια για την κατάκτηση του ασημένιου στο παγκόσμιο κύπελλο της ενόργανης!», έγραψε χαρακτηριστικά στο Τwitter, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

ΑΠΕ-ΜΠΕ


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *