ροή ειδήσεων

Τι ώρα πρέπει να δουλεύουν τα απορριμματοφόρα;


Εθνικής αντιστάσεως μέρα μεσημέρι! Ένα απορριμματοφόρο κάνει την αποκομιδή σκουπιδιών σε μια εντελώς ακατάλληλη ώρα. Παρά το ότι είναι ημέρα Σάββατο, δεν παύει εκείνη την ώρα οι δρόμοι να έχουν αρκετή κίνηση. Λογικό επακόλουθο ήταν ορισμένοι οδηγοί να εξοργιστούν από τις συχνές στάσεις μιας και για λίγη ώρα δημιουργήθηκε μποτιλιάρισμα. Πραγματικά προκαλεί πολλά ερωτηματικά το γιατί η συγκεκριμένη δουλειά πρέπει να γίνει μέσα στο μεσημέρι και όχι τη νύχτα ή τα ξημερώματα…

https://news12.gr


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος22/3/17 07:10

    Αντι να πειτε και ενα ευχαριστω στους ανθρωπους που σας ξεβρωμιζουν θα πειτε και τι ωρα να κανουν την δουλεια τους σιγα μην αργησετε ρε γαιδουρια εδω δεν σταματατε σε διαβασεις πεζων σας πειραζει τι ωρα βγαινουν για δουλεια η ανθρωποι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/3/17 15:53

      Αμα εισαι εσυ αργοσχολος και δεν κανεις τιποτα ολη μερα δεν παει να πει οτι ειναι ολοι ετσι!!!!Γαιδουρι εισαι εσυ που δεν καταλαβαινεις οτι πουθενα στον κοσμο δεν γινετε συγκομοιδη σκουπιδιων σε ωρες καταστηματων για τον απλουστατο λογο οτι δημιουργητε κυκλοφοριακη συμφορηση!!!Βαλε με το μυαλο σου οτι εκεινη την ωρα περνουσε ασθενοφορο μπορεις να μου πεις απο που θα εφευγε???Γι αυτο να βουταμε πρωτα τη γλωσσα στο μυαλο μας και μετα να γραφουμε!!!!!Ειναι απαγορευτικο τετοιες ωρες να κανουν αυτη την δουλεια.....μονο πολυ πρωι η πολυ βραδυ!!!!!!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος22/3/17 20:05

    Εσει που κρίνεις τη ώρα δουλεύουν αν ήξερες σε τι κατάσταση είναι τα αυτοκίνητα που βγαίνουν για να μαζέψουν τα σκουπίδια δεν θα τα έλεγες ότι Κυριακές,αργίες,νυχτερινά,δεν πληρώνονται εδώ και πάρα πολύ καιρό άλλα τα παιδιά δουλεύουν για να είναι καθαρή η πόλη και ότι δεν κάθονται ούτε το ρεπό που δικαιούνται την εβδομάδα άλλα να μου πεις εσένα τη σε ενδιαφέρει Έτσι δεν ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/3/17 17:53

      Απ οτι ξερω τα απορριματοφορα τα εχει αναλαβει ιδιωτης και ξερω εκ των εσω οτι τα αυτοκινητα ειναι σε πολυ καλη κατασταση!!!!Αυτο που λες για Κυριακες αργιες νυχτερινα αμα διαβαζες προσεκτικα τι γραφω παραπανω δεν θα τα ελεγες γιατι εγω λεω να γινετε οι συγκομιδη οχι ωρες καταστηματων δλδ ωρες που δεν κυκλοφορει πολυς κοσμος!!!Και για να μην λες οτι δεν με ενδιαφερει που ειναι απληρωτοι να ξερεις οτι και εγω ειμαι στην ιδια μοιρα με αυτους δλδ ειμαι 6 μηνες απληρωτος αλλα δεν δουλευω εις βαρος αλλων!!!!!!!!!!!Και δεν θα μου πει κανενας να μην κρινω κατι που ειναι λαθος περα για περα!!!!!Δεν ειναι δυνατον ημερα Σαββατο στην οδο Αμερικης στις 11.30 να εχει βγει απορριματοφορο να μαζεψει σκουπιδια ενω ξερουν οτι εκεινη την ωρα γινετε χαμος!!!!!!!!!!Εκανα 17 λεπτα να διασχισω την Αμερικης!!!!!
      Μαλλον αυτους δεν τους νοιαζει τι ωρα θα βγουν και τι ταλαιπωρια θα τραβηξει ο κοσμος!!!Αυτα!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/3/17 17:56

      Και να σου πω και το αλλο?Εγω μενω 7 βαγιες υπαρχουν περιοδοι που κανουν να περασουν και 4 και 5 μερες να μαζεψουν σκουπιδια!!!!Που ειναι τοτε?Και μην μου πεις οτι δεν βγαινουν να τα μαζεψουν επειδη δεν πληρωνονται!!!!Αρα βγαινουν οποτε γουσταρουν!!!!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *