ροή ειδήσεων

Τρίτη μέρα άφαντος ο καταζητούμενος Αρτέμης Σώρρας


Τον αναζητά η αστυνομία για το εις βάρος του ένταλμα σύλληψης
«Είμαι Έλληνας Κυρίαρχος Αυτόχθων Ιθαγενής και δεν γίνεται να παραδοθώ» είπε στο παραλληρηματικό «διάγγελμά» του - Ακόμα και να το έχει σκάσει από τη χώρα εξετάζει η ΕΛΑΣ

Για τρίτη ημέρα παραμένει άφαντος ο καταζητούμενος Αρτέμης Σώρρας, που αναζητείται από τις αρχές ώστε να εκτελεστεί το εις βάρος του ένταλμα σύλληψης, αφού καταδικάστηκε σε κάθειρξη οκτώ ετών χωρίς ανασταλτικό χαρακτήρα.

Ο πρόεδρος της «Ελλήνων Συνέλευσις», εμφανίστηκε χθες τηλεοπτικά και μόνο, ανεβάζοντας ένα βίντεο 21 λεπτών και 22 δευτερολέπτων στo κανάλι του στο Υoutube, όπου απευθύνει προς τους οπαδούς του ένα παραλληρηματικού τύπου «διάγγελμα». Εκεί μιλά για «δικαστικό πραξικόπημα» εις βάρος του και λέει: «Εγώ δεν γίνεται να παραδοθώ και δεν παραδόθηκα ποτέ, διότι είμαι Έλληνας Κυρίαρχος Αυτόχθων Ιθαγενής και δεν είμαι της ιδιωτικής εταιρείας Ελληνικής Δημοκρατίας, ούτε του Βερολίνου ούτε της Ουάσιγκτον. Ακόμη και σε Πρεσβείες μπορώ να ζητήσω άσυλο αλλά δεν θα το κάνω. Ούτε πρόκειται να φύγω από τη χώρα, δεν έχω πού να πάω, η πατρίδα μου είναι εδώ, το χώμα των προγόνων μου είναι εδώ, θα κάτσω να πολεμήσω μέχρι το τέλος».

Καθισμένος σε ένα δωμάτιο με χαμηλό φωτισμό, φορώντας μαύρα και καθισμένος σε ένα μαύρο καναπέ, μιλά με το γνωστό του ύφος, ενώ την ίδια ώρα η αστυνομία βρίσκεται στο κατόπι του. Εις βάρος τόσο του Αρτέμη Σώρρα όσο και της συζύγου του έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, ενώ αναζητούνται τόσο στην ιδιαίτερη πατρίδα του Σώρρα, στην Πάτρα, όσο και στην Αθήνα.

Μάλιστα, αν και αποκλείεται να έχει φύγει από την χώρα αεροπορικώς, εν τούτοις, ένα από τα σενάρια που εξετάζουν οι αστυνομικοί είναι το να έχει διαφύγει ακτοπλοϊκώς προς την Ιταλία και από εκεί αεροπορικώς προς την Λατινική Αμερική!

Παρά το απύθμενο θράσος και τις προκλητικές του δηλώσεις, ο πρόεδρος της «Ελλήνων Συνέλευσις» είχε καταλάβει ότι ο κλοιός γύρω του συνεχώς στένευε. Οι δημοσιογραφικές αποκαλύψεις για την πραγματική οικονομική του κατάσταση διαδέχονταν η μία την άλλη, ενώ άρχισαν να βγαίνουν στο «φως» και οι εις βάρος του μηνύσεις για απάτες. Είναι χαρακτηριστικό ότι η σύζυγος του Αρτέμη Σώρρα, Βάια Ρουγκλίου Σώρρα, ήταν παρούσα το πρωί της Παρασκευής στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, όπου θα εκδικαζόταν η μήνυση για υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος που είχαν καταθέσει εις βάρους τους ο κουμπάρος τους Φώτης Λεπίδας και ο πρώην συνεταίρος τους Γρηγόρης Δώσης. Σύμφωνα με πληροφορίες η σύζυγος του Σώρρα βρέθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο ελπίζοντας να πάρει αναβολή, αλλά όταν κατάλαβε ότι η δίκη θα γίνει κανονικά, έφυγε τρέχοντας.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της καταδικαστικής απόφασης, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και ξεκίνησε από την αστυνομία η επιχείρηση εντοπισμού του Αρτέμη Σώρρα και της συζύγου του. Στο πλαίσιο της επιχείρησης, οι αστυνομικοί επικοινώνησαν και με διάφορα πρόσωπα που τον γνωρίζουν, προσπαθώντας να συλλέξουν πληροφορίες για το πού μπορεί να βρίσκεται ο Σώρρας και η σύζυγός του.


Το «διάγγελμα» Σώρρα




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος19/3/17 16:43

    ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΣΟΠΙΚΕΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥ. ΘΑ ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΣΑ ΑΝ ΤΟΝ ΦΥΛΑΚΙΖΑΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΙ.ΟΥΤΕ ΜΕ ΧΑΡΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ 45 .ΟΟΟ ΧΙΛ.ΕΥΡΩ.ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΝΤΕΡΛΙΚΩΣΑΝ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΟΥΚ ΚΑΙ ΛΙΓΑ, ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΤΣΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕΣΑ.ΣΤΗΘΗΚΑΝ ΔΙΚΕΣ ΜΑΙΜΟΥ.ΕΛΕΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/3/17 19:56

    Παιδιά αντί να ρωτάτε πού βρήκε τα εξακόσια δις,όταν τον βρήτε,αν τον βρήκε,ρωτήστε τον που βρήκε τόσους μα.....ς και τον πίστεψαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/3/17 19:55

      Την απαντηση την εχει η Τραπεζα Ελλαδος το υπουργειο οικονομικων και η κυβερνηση των ΗΠΑ.Απο την στιγμη που υπαρχουν κατι αλλο "παιζει"που εσυ και αλλοι μ@λ@κες οπως τους ονομαζεις δεν μπορουν να καταλαβουν.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *