ροή ειδήσεων

Ασημένιο μετάλλιο ο Κώστας Φιλιππίδης


Ηταν θέμα χρόνου να επιστρέψει ο Κώστας Φιλιππίδης στο βάθρο μεγάλων διοργανώσεων και την αρχή, για αυτή τη χρονιά, έκανε στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου, που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Βελιγράδι.

Ο πρωταθλητής του επί κοντώ κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο καθώς πέρασε με την πρώτη προσπάθεια τα 5,85. Η επίδοση αποτελεί πανελλήνιο ρεκόρ κλειστού στίβου. Είχε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες στα 5,90. Στην πρώτη θέση του βάθρου ανέβηκε ο Πολωνός Πιοτρ Λίσεκ με 5,85 και στην τρίτη ο συμπατριώτης του Πάβελ Βοτσιεχόβσκι με 5,85. O Εμμανουήλ Καραλής, στην πρώτη του εμφάνιση σε ευρωπαϊκό αντρών, έμεινε στα 5,50 (11oς).

Το ασημένιο μετάλλιο του Κώστα Φιλιππίδη αποτελεί το 27ο της χώρας στην ιστορία του θεσμού. H επιτυχία του πρωταθλητή μας έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τα υπόλοιπα μέλη της ελληνικής αποστολής. Μάλιστα, η Βούλα Παπαχρήστου έγραψε σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης «You are a great athlete Kostas Filippidis».

Προκρίθηκε στον τελικό η Παπαχρήστου

Οικονομία… δυνάμεων έκανε η Βούλα Παπαχρήστου στον προκριματικό του τριπλούν. Η πρωταθλήτρια μας, στην πρώτη της προσπάθεια, προσγειώθηκε στα 14,12 και πήρε το εισιτήριο για τον αυριανό τελικό (18.50). Το όριο για την πρόκριση ήταν 14,05. Η Ελληνίδα αθλήτρια προκρίθηκε ως έκτη. Την καλύτερη επίδοση στους προκριματικούς πέτυχε η Γερμανίδα Τζένι Ελμπε με 14,27, ενώ δεύτερη ήρθε η συμπατριώτισσά της, η Κρίστιν Γκέρις, με άλμα στα 14,26.

Kοντά στην πρόκριση στον τελικό των 60μ. εμπ. έφτασε η Ελισάβετ Πεσιρίδου. Με 8.10 ήρθε πέμπτη στη δεύτερη ημιτελική σειρά και έμεινε εκτός συνέχειας της διοργάνωσης. Εάν έτρεχε στην πρώτη σειρά θα είχε προκριθεί διότι ο χρόνος της ήταν καλύτερος από αυτόν της Σουζάνα Καλούρ, η οποία προκρίθηκε με 8.12.




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *