επικαιρότητα

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΛΑΧΑΝΙΑΣ


Το Σάββατο 11/03 πραγματοποιήθηκε λαϊκή συνέλευση στην Λαχανιά με θέμα τα προβλήματαύδρευσης και άρδευσης που αντιμετωπίζει το χωριό και αποφασίστηκαν τα παρακάτω:

· Να συνεχιστεί η πίεση με κάθε τρόπο ώστε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες που απαιτούνται για την αντικατάσταση του προβληματικού αγωγού άρδευσης της λιμνοδεξαμενής του Σκολωνίτη. Ζητάμε από τον Δήμαρχο κ. Φώτη Χατζηδιάκο να τηρήσει την δημόσια υπόσχεση του για άμεση δημοπράτηση του έργου όπως τονίζεται σε αντίστοιχο δελτίο τύπου που εκδόθηκε στις 15/11/2016, από την πλευρά του Δήμου.

· Ζητάμε από τους υπεύθυνους της ΔΕΥΑΡ να προχωρήσουν άμεσα σε νέες γεωτρήσεις στην ΛΑΧΑΝΙΑ καθώς οι κύριες γεωτρήσεις είναι υφάλμυρες και υπάρχει κίνδυνος η ποιότητα του νερού να υποβαθμιστεί ακόμη περισσότερο, λόγω της υπεράντλησης που θα υποστούν την τουριστική περίοδο. Υπενθυμίζουμε πως από μέλη του ΔΣ της ΔΕΥΑΡ έχει ανακοινωθεί στον τοπικό τύπο η ανόρυξη οχτώ γεωτρήσεων στην Νότια Ρόδο.

· Να καλεστούν οι αρμόδιοι στο χωριό σε ανοιχτή συζήτηση με τους κατοίκους για να ακούσουν προτάσεις για άμεσες παρεμβάσεις χαμηλού κόστους που μπορούν να λύσουν προβλήματα. Επίσης να ενημερωθούμε όλοι οι κάτοικοι και οι παραγωγοί της Λαχανιάς έγκυρα και επίσημα για το χρονοδιάγραμμα που υπάρχει για την αντικατάσταση του αγωγού της λιμνοδεξαμενής και τις νέες γεωτρήσεις.ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΛΑΧΑΝΙΑΣ
Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος15/3/17, 9:29 π.μ.

    Να απαιτήσετε να πληρωθούν στη ΔΕΥΑΡ τα χρέη των μεγαλοξενοδόχων της περιοχής σας...αμέσως θα βρεθούν λεφτά να λυθούν όλα σας τα προβλήματα.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
Τα σχόλια υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και greeklish αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.
Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Δείτε επίσης

παράπονα Ρόδου

εικονογράφημα

εικονογράφημα