επικαιρότητα

Ημερίδα ποιότητας στον τουρισμό διεξάγεται στη Ρόδο


Σκοπός της διοργάνωσης είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των επιχειρηματιών και των κατοίκων του νησιού για την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της Ρόδου και την βελτίωση των υποδομών και παροχή υπηρεσιών.


Ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου, σε συνέχεια των προηγούμενων επιτυχημένων εκδηλώσεων, διοργανώνει την “4η Ημερίδα Ποιότητος για τον τουρισμό της Ρόδου”.

Η ημερίδα θα διεξαχθεί το Σάββατο 1η Απριλίου 2017, από τις 10:00 έως τις 15:00, σε αίθουσα που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των επιχειρηματιών και των κατοίκων του νησιού για την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της Ρόδου και την βελτίωση των υποδομών και παροχή υπηρεσιών.

Μεταξύ των μέχρι στιγμής επιβεβαιωμένων ομιλητών είναι ο κ. Γιάννης Αφουκατούδης, CEO Thomas Cook Austria, ο κ. Oliver Grosse-Kleimann, Director of Hotel Contracting Alltours, o κ. John Taylor, Director of Hotel Contracting Jet 2 Holidays, η κα Elke Janssen, TUI Hotel Consulting & Quality Management, ο κ. Άρης Ίκκος, διευθυντής του Ινστιτούτου του ΣΕΤΕ, ο κ. Γιώργος Βήλος, γενικός διευθυντής Εμπορικής και Επιχειρηματικής Ανάπτυξης από την Fraport Hellas, ο κ. Τιμ Ανανιάδης και η κα Αικατερίνη Τζίχα από την Starwood - Marriott, η κα Λία Μαρινάκου, Senior Lecturer in Hospitality Management από το Πανεπιστήμιο του Bournemouth, ο κ. Γιάννης Φώτης, Hotel Management Consultant και η κα Ιουλία Δουραμάνη, Area Manager Greece & Cyprus για την Expedia.

Η ημερίδα αφορά όλους τους επαγγελματικούς κλάδους που ασχολούνται με τον τουρισμό και όλους τους πολίτες με ευαισθησία και όραμα. Στόχος και σκοπός, η αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της Ρόδου, αναδεικνύοντας όλες τις ομορφιές και βελτιώνοντας τις υποδομές του τόπου, καθώς και τις παροχές υπηρεσιών.

traveldailynews.gr
Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Καλησπέρα στην ομάδα και χρονια πολλά... αναρωτιέμαι γιατί τα φώτα από Ρόδο προς Ιαλυσό είναι σβηστά τοσες νυχτες τώρα... υπάρχει κάποιο πρόβλημα;;; Γιατί με την αποψινή νεροποντή η οδήγηση ήταν πολύ πιο δύσκολη σε θεοσκότεινο δρόμο άρα και επικίνδυνη!!!

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά