επικαιρότητα

Το Lindos Princess βραβεύθηκε ως ένα από τα 100 καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου


Το πολυβραβευμένο ξενοδοχείο Lindos Princess Beach Hotel, μέλος του Ομίλου H HotelsCollection στην περιοχή Λοθιάρικα της Ν. Ρόδου, διακρίθηκε από το ITS ως ένα από τα 100 καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου. Τα κριτήρια επιλογής βασίστηκαν σε αξιολογήσεις πελατών, δείκτες ικανοποίησης και παραπόνων, καθώς και σε ποιοτικά δεδομένα που έδωσαν πελάτες οι οποίοι διέμειναν στα ξενοδοχεία.

Η απονομή του βραβείου πραγματοποιήθηκε στην έκθεση ITB του Βερολίνου. Ο πρόεδρος του Ομίλου κ. Ιωάννης Χατζηλαζάρου ευχαρίστησε όλους όσοι συμβάλουν στις υψηλές επιδόσεις των ξενοδοχείων του Ομίλου. Επιπλέον δήλωσε ότι η έκθεση παρουσίασε μεγάλη επιτυχία και ότι η σαιζόν 2017 προμηνύεται εξαιρετική για τη χώρα μας.


Σχετικά με την Εταιρεία: Ο όμιλος ξενοδοχείων Η Ηotels Collection, από τις πιο δυναμικές εταιρείες στον κλάδο του τουρισμού αποτελεί μια αμιγώς οικογενειακή επιχείρηση που διαθέτει ξενοδοχεία για διακοπές στη Νότια Ρόδο. Ξεκίνησε το 1993 και με την επιτυχημένη πορεία μέχρι σήμερα η εταιρεία διαθέτει πέντε ξενοδοχεία συνολικής δυναμικότητας 1900 δωματίων απασχολώντας περίπου 1000 άτομα προσωπικό. Στα 25 χρόνια εμπειρίας η φιλοσοφία του ομίλου βασίζεται στη σφυρηλάτηση σχέσεων κατανόησης και υψηλού επιπέδου δέσμευσης με τους εργαζόμενους, τους φιλοξενούμενους και την τοπική κοινωνία. Στα H Hotels ο αγώνας είναι συνεχής για να απολαμβάνουν οι επισκέπτες την αυθεντική ροδίτικη φιλοξενία σε συνδυασμό με εξαιρετικά επίπεδα εξυπηρέτησης πελατών και μια πραγματικά υπέροχη εμπειρία διακοπών.

https://rodosreport.gr


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Ναι καλησπέρα, μπορώ να πω το παράπονο μου?!!
Δεν υπάρχει ένας 24ωρος κλειδαρας δλδ έλεος

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά