ροή ειδήσεων

SURVIVOR: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Βόμβα από τη Διευθύντρια Προγράμματος του ΣΚΑΙ - Πριν από κάθε αγώνα...


Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη, η διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΪ, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Τώρα» το πρωί της Παρασκευής και μίλησε για το ριάλιτι επιβίωσης «Survivor» που «τρελαίνει» τα μηχανάκια της AGB.



Κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής της εμφάνισης, η Άλκηστις Μαραγκουδάκη ρωτήθηκε αν οι παίκτες των δύο ομάδων, των «Διάσημων» και των «μαχητών» τρώνε κάτι άλλο εκτός από τις καρύδες, το ρύζι, τις πατάτες και τα έπαθλα φαγητού που βλέπουμε στις οθόνες μας.

«Τα παιδιά τρώνε καλά, δηλαδή, τρώνε φρούτα και φυσικούς χυμούς πριν από κάθε αγώνα», αποκάλυψε στον ''αέρα'' της εκπομπής η Άλκηστις Μαραγκουδάκη.


Τα έπαθλα φαγητού στο ριάλιτι επιβίωσης


Τα έπαθλα φαγητού είναι από τα πιο σημαντικά στο ριάλιτι επιβίωσης «Survivor» καθώς βοηθούν τους παίκτες να ανασυγκροτήσουν τις δυνάμεις τους. Οι «Διάσημοι» και οι «μαχητές» κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, έχουν δώσει σκληρές μάχες για ένα burger ή μία τυρόπιτα.

Η ομάδα των «μαχητών» έχει σημειώσει τις λιγότερες νίκες με αποτέλεσμα να είναι η ομάδα που έχει «πεινάσει» περισσότερο. Οι μαχητές έχουν κερδίσει τα έπαθλα του μελιού, του μουσακά, των κρουασάν και του κοτόπουλου, το οποίο τους δόθηκε χτες.

Από την άλλη, οι «Διάσημοι» έχουν καταφέρει να κερδίσουν μεγαλύτερες ποσότητες ρυζιού, πατάτες, κλαμπ σάντουιτς, τυρόπιτα, burger, hot dog και παστέλια.



ΠΗΓΗ: newsone.gr




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *