επικαιρότητα

2ος Διεθνής Αγώνας Τριάθλου στη Ρόδο την Κυριακή 30/4/17ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ  KAI ΠΑΙΔΙΑ

Σας  πληροφορούμε  με  χαρά  ότι ο 2ος  ΔΙΕΘΝΗΣ  ΑΓΩΝΑΣ  ΤΡΙΑΘΛΟΥ  στη πόλη της   ΡΟΔΟΥ με την ονομασία  (brand  name  διεθνούς  οργανισμού ) ΟCΕΑΝ LAVA  RHODES   θα διεξαχθη στις  30 /4/17 ΚΥΡΙΑΚΗ .

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ  ΖΩΝΗ ΑΛΛΑΓΗΣ  ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ  ΕΛΛΗ
ΩΡΑ  ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ  9 πμ .ΠΕΡΑΣ  ΟΡΙΟΥ ΧΡΟΝΟΥ  13.30 μμ

Ο αγώνας είναι συνδιοργανωση του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΑΘΛΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ ΡΟΔΟΥ και της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ με τη στήριξη του ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΙΩΝ και την αμέριστη συμπαράσταση και υλικοτεχνική υποστήριξη του ΔΟΠΑΡ ο αγώνας είναι υπο την αιγίδα της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΟΝΤ ΠΕΝΤΑΘΛΟΥ –ΤΡΙΑΘΛΟΥ

Ο οργανισμός ΟCEAN LAVA είναι μια διεθνής ομοσπονδία που διοργανώνει διεθνείς αγωνες τριαθλου σε όλο τον κόσμο και σαν αποκλειστικό προορισμό τη ΡΟΔΟ μας ,διαφημίζοντας την σαν διεθνή προορισμό αθλητικού τουρισμού μοναδικού σε ομορφιά ασφάλεια και ενδιαφέρον.

Ο περσινός αγώνας ΟCEAN LAVA RHODES 30/10/16 έλαβε την υψηλότερη διεθνής διάκριση σαν καλύτερος τριαθλητικός αγώνας στη ΕΛΛΑΔΑ TOP RATED EVENT .

H βαρύτητα του τίτλου αυτού δημιουργεί την τεράστια υποχρέωση όχι μονό των διοργανωτών αλλά και όλων των συμπολιτών μας να κάνουμε την φετινή διοργάνωση στις 30/4/17 ακόμη καλύτερη και με μεγαλύτερη διεθνή απήχηση και ενδιαφέρον .

Ήδη τα καταπληκτικά video του αγώνα που προβάλλουν τη ΡΟΔΟ μας με καταπληκτικά αεροπορικά πλανα από drones και υποβρύχιες λήψεις των κολυμβητών στη διάρκεια του αγώνα ,έχουν κάνει το γύρο του κόσμου προβάλλοντας όλους εμάς που αγωνιζόμαστε με κάθε τρόπο για αυτόν τον ευλογημένο τόπο που ζούμε.

Ο αγώνας περιλαμβάνει 3 σκέλη . 1,5 km κολύμπι στη μαγευτική παραλία του ΕΛΛΗ κάτω από τη σκιά του ξενοδοχείου των ΡΟΔΩΝ σημερινό ΚΑΖΙΝΟ σε κρυστάλλινα νερά και στη συνέχεια

Ποδηλασία από το ΕΛΛΗ προς ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΨΑΡΟΠΟΥΛΑ,ΚΡΗΤΙΚΑ ,ανάστροφη και επιστροφή έως το ΜΑΝΔΡΑΚΙ και αναστροφή 4 φορές (4 χ 10 km ) συνολικά 40 km και τέλος

Τρέξιμο από την ζώνη αλλαγής πίσω από την ΝΟΜΑΡΧΙΑ παραλιακά διπλα στα αραγμένα τουριστικά σκάφη γιότ στο ΜΑΝΔΡΑΚΙ προς τους μύλους το φάρο του ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ έως το θηλυκό ελαφάκι αναστροφή και επιστροφή στη ΝΟΜΑΡΧΙΑ αντιστροφα.4γυρους (4χ 2,5 km ) σύνολο 10 km για να περάσει τη γραμμή του τερματισμού μπροστά στο ΝΟΡ με θέα την είσοδο του ΜΑΝΔΡΑΚΙΟΥ και το φάρο του ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Καλούμε όλους τους κατοίκους του νησιού μας να στηρίξουν με κάθε τρόπο τον αγώνα αυτό που συμβάλλει εκτός από τη διάδοση του αθλητισμού σε ευγενή επίπεδα αλλά κυρίως στην ΔΙΕΘΝΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ σαν κορυφαίο διεθνή προορισμό αθλητικού τουρισμού.

Φερτέ τα παιδια σας να γνωρίσουν από κοντά τους τριαθλητές τους εθελοντές και να απολαύσουν ένα ξεχωριστό τίμιο αγώνα μια που στο τρίαθλο αντίπαλος είναι μόνο ο εαυτός μας ο ίδιος .

Θα μαγευτείτε από την ένταση του αγώνα από τις αλλαγές των τριαθλητών που αλλάζουν γρήγορα τα κολυμβητικά ρουχα,βαζουν κράνος παπούτσια ποδηλατικά καβαλάνε ποδήλατο και φεύγουν ,και όταν τελειώσουν την ποδηλατική διαδρομή μεταμορφώνονται γρήγορα σε δρομείς ,βγάζουν κρανη,αλλαζουν τα ποδηλατικά με δρομικά παπούτσια και τρέχουν ….ένταση πάθος αγωνία ενδιαφέρον.αυτό κάνει το τρίαθλο ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑΤΙΚΟ . ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ!!!! ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΝΑΡΠΑΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΘΕΑΤΕΣ .ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ . ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ.ΦΕΡΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ …αποσπάστε την προσοχή τους από τα κομπιούτερ ,τα play station, το face book,τα tablets….φερτέ τα κοντά στον αθλητισμό, στον υγιή τρόπο ζωης.δωστε τους την ευκαιρία να θαυμάσουν μεγάλους αθλητές που έρχονται όχι μονο από την υπόλοιπη ΕΛΛΑΔΑ ,αλλά και άλλες χωρες,ΤΟΥΡΚΙΑ,ΓΑΛΛΙΑ, ΡΩΣΣΙΑ κλπ

Στον αγώνα αυτό συμμετέχουν 3 μεγάλοι αθλητές που μια κακιά μοίρα τους ενέταξε στην κατηγορία ΑΜΕA που σε δική μας μετάφραση σημαίνει Άτομα Με Ειδικές Αρετές . θα κάνουν τον αγώνα υπό μορφή σκυταλοδρομίας ΘΑΝ ΣΥΡΜΑΣ (ακρωτηριασμένο πόδι ) κολύμπι ,ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΝΔΡΟΣ (παραπληγία ) ποδήλατο με ΤΑ ΧΕΡΙΑ ,και ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΠΑΡΑΚΑΣ ( τυφλός παραολυμπιονίκης ) τρέξιμο με guide εθελοντή. ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΨΥΧΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ « ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ¨»

Στόχος των διοργανωτών είναι η ασφάλεια όλων των αθλητών γι’αυτό θα υπάρχει διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην ποδηλατική διαδρομή κατά την διάρκεια του αγώνα .θα προηγηθεί ειδοποίηση του κοινού με ανακοινώσεις ΤΡΟΧΑΙΑΣ και συλλόγου τριάθλου ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΡΟΔΟΥ ζητάμε την κατανόηση του Ροδιακού λαού και των επαγγελματιών που θα ταλαιπωρηθούν λίγο 8 κ 30 έως 12 κ 30 εκείνο το πρωί .όμως αυτή η προσπάθεια όλων μας είναι για το καλό μας και αποσκοπεί και αποβλέπει στην προβολή της ΡΟΔΟΥ μας , την επέκταση της τουριστικής περιόδου και την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού.

Θα τηρηθούν όλα τα μετρά ασφαλείας ,ναυαγοσώστες σκάφη ασφάλειας στη θαλασσα,Τροχαια ,εθελοντές στη ρύθμιση –διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη ποδηλασία ,εθελοντές Σαμαρείτες ελληνική ομάδα διάσωσης ,Ο.Α.Κ.,ιατρός ασθενοφόρο ΕUROMEDICA ,πλήθος εθελοντών σε όλα τα σκέλη του αγώνα που θα φροντίσουν για την ασφάλεια την τροφοδοσία και την ομορφιά της γιορτής αυτής του ΤΡΙΑΘΛΟΥ και του τόπου μας .150 διεθνείς συμμέτοχες αθλητών .ας σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια του αγώνα όλοι οι αθλητές θα είναι ασφαλισμένοι σε ιδιωτική ασφαλιστική εταιρεία και για την αντιμετώπιση των όποιων Ατυχών συμβάντων θα φροντίσουν οι ιατροί και το νοσηλευτικο προσωπικο της EUROMEDICA.

Η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΑΛΥΘΙΩΝ ,ΤΑ ΜΠΑΛΕΤΤΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΒΕΛΙΔΑΚΗ ,ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΡΟΔΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ και ΜΟΥΣΙΚΗ παντού θα ομορφύνουν την γιορτή του ΤΡΙΑΘΛΟΥ OCEAN LAVA RHODES OLYMPIC DISTANCE . MH TO ΧΑΣΕΤΕ.!!!! Μια δυο φόρες το χρόνο είναι . θα σας αρέσει πολύ .σας περιμένουμε όλους . ξυπνήστε κι ελάτε . 9 πμ παραλία ΕΛΛΗ εκκίνηση


Μετά τιμής


Ο Πρόεδρος            Η Γραμματέας

Κούτρης Στυλιανός    Χατζηνικόλα Αστεροπη


Σχόλια

Δείτε επίσης

παράπονα Ρόδου

εικονογράφημα

εικονογράφημα