ροή ειδήσεων

Η «Παραμυθένια Ελλάδα» μάγεψε τα παιδιά της Μόσχας



Περισσότερα από 1.000 παιδιά μαζί με τις οικογένειές τους παρακολούθησαν το τριήμερο εκδηλώσεων «Παραμυθένια Ελλάδα» που διοργάνωσε από 7 έως 9 Απριλίου το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας της Πρεσβείας στη Μόσχα σε συνεργασία με τη μεγαλύτερη ρωσική αλυσίδα παιδικών πολυκαταστημάτων Ντέτσκι Μιρ, στο κεντρικό κατάστημα της, στην καρδιά της ρωσικής πρωτεύουσας.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν οι νικητές του περυσινού διαγωνισμού ζωγραφικής της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με τίτλο «Τι σημαίνει για μένα η Ελλάδα», που κέρδισαν ένα ταξίδι στη Ρόδο και την Κω αυτό το καλοκαίρι, με τη στήριξη της Aegean, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, της Ένωσης Ξενοδόχων Κω και των ξενοδοχείων Euro Village Achilleas, Rodos Palace και Sun Beach. Στο διαγωνισμό, που διοργανώθηκε στο πλαίσιο του Έτους Ελλάδας-Ρωσίας 2016, συμμετείχαν περισσότερα από 1.200 παιδιά από όλες τις περιοχές της Ρωσίας ηλικίας 6 έως 10 ετών, που ζωγράφισαν μαγευτικές εικόνες της Ελλάδας εμπνευσμένες από τον τουρισμό, τον πολιτισμό και την ιστορία της. Έργα των παιδιών θα εκτεθούν στο δημοφιλές Ντέτσκι Μιρ έως τις 17 Απριλίου.

Το τριήμερο περιλάμβανε, επίσης, παιδικά εργαστήρια ζωγραφικής, κεραμικής, χειροτεχνίας, κατασκευών, ενώ αίσθηση προκάλεσε σε παιδιά και μεγάλους η εμφάνιση των ηρώων του πασίγνωστου ρωσικού κινουμένου σχεδίου «Η Μάσα και ο Αρκούδος», που έπαιξαν με τα παιδιά και φωτογραφήθηκαν μαζί τους κρατώντας την ελληνική σημαία. Στο τέλος των εκδηλώσεων, που είχε στόχο να αναδείξει ακόμη περισσότερο την Ελλάδα του τουρισμού και του πολιτισμού στο ρωσικό κοινό, μοιράστηκαν δώρα, αναψυκτικά και σνακ στα παιδιά, που προσέφεραν οι χορηγοί Coca Cola Ρωσίας, Chipita, DeAgostini, FILA κτλ.

TornosNews.gr 

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *