επικαιρότητα

Λιάπης: «Να κλείσουμε με θετικό τρόπο την κανονική περίοδο»Ο Κολοσσός Ρόδου υποδέχεται τα Τρίκαλα για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της Basket League. Ο Μιχάλης Λιάπης έγραψε για την επικείμενη αναμέτρηση στο προσωπικό του μπλογκ στον ΕΣΑΚΕ.

Το blog του Μιχάλη Λιάπη:

Ερχόμαστε από μία καλή εμφάνιση με την ΑΕΚ. Όπως είχαμε πει την προηγούμενη φορά, θέλαμε να κάνουμε μία καλή εμφάνιση για τους εαυτούς μας πρώτα. Αυτό το κάναμε, αλλά δυστυχώς η ΑΕΚ στο τέλος βρήκε ρυθμό στην επίθεση, βάζοντας μεγάλα σουτ και δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Έτσι, δεν είμαστε τόσο ευχαριστημένοι, γιατί δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι παραπάνω από το παιχνίδι.

Τώρα, έχουμε μπροστά μας το τελευταίο ματς για την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος και φυσικά θέλουμε να την κλείσουμε με θετικό τρόπο. Τα Τρίκαλα είναι μία καλή και επικίνδυνη ομάδα, ενώ δεν έχουμε ξεχάσει πως η ήττα μας στον πρώτο γύρο, μας είχε στοιχίσει. Εμείς, θα πρέπει να ξεκινήσουμε από την άμυνα και να κάνουμε αυτό που δεν κάναμε κόντρα στο Λαύριο. Δηλαδή, να τρέξουμε στο παρκέ και να πετύχουμε καλάθια στον αιφνιδιασμό. Ελπίζουμε για άλλη μία φορά, ο κόσμος να ανταποκριθεί και να έρθει να μας στηρίξει.

Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ και εγώ κάποια πράγματα για τις Άγιες ημέρες έρχονται. Καλό θα ήταν για όλους μας, ό,τι προβλήματα και κακίες κρατάμε απέναντι στους συνανθρώπους μας, να τους συγχωρήσουμε, όσο δύσκολο και να είναι αυτό. Εύχομαι να έχουμε υγεία και ό,τι επιθυμεί ο καθένας, ο Θεός να του το προσφέρει, αλλά και να μην σταματάμε να προσευχόμαστε.

Σχόλια

Δείτε επίσης

παράπονα Ρόδου

εικονογράφημα

εικονογράφημα