επικαιρότητα

Αντίστροφη μέτρηση για το γήπεδο της ΑΕΚ: Κατατέθηκε η τροπολογία στη Βουλή!Στην τελική ευθεία -χωρίς κανένα εμπόδιο πλέον να το καθυστερεί- μπαίνει το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ.

Όπως είχε προαναγγελθεί, η νομοθετική ρύθμιση μέσω της οποίας παρακάμπτεται ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας κατατέθηκε την Παρασκευή στη Βουλή....


Η σχετική τροπολογία (που εντάχθηκε στο νομοσχέδιο για τους δασικούς χάρτες και υπογράφεται από πέντε υπουργούς) κατατέθηκε στο κοινοβούλιο με τη διαδικασία του κατεπείγοντος.

Μέσω αυτής λοιπόν τίθεται στο περιθώριο ο Άρης Βασιλόπουλος, χωρίς η διάταξη πάντως να είναι φωτογραφική, καθώς αφαιρούνται γενικά από τους δήμους αρμοδιότητες όπως η έγκριση υψομέτρων για αθλητικές εγκαταστάσεις οι οποίες ξεπερνούν τις 15.000 θέσεις.

Ξεκαθαρίζεται, δε, ότι η συγκεκριμένη ρύθμιση αφορά και έργα των οποίων η οικοδομική άδεια δεν έχει εκδοθεί ακόμα και βρίσκεται σε εκκρεμότητα.

Εξίσου σημαντικό, ωστόσο, για την ΑΕΚ είναι το γεγονός ότι το νομοσχέδιο θα τεθεί άμεσα προς ψήφιση, με τις εκτιμήσεις να αναφέρουν ότι αυτό θα συμβεί πριν το Πάσχα ή στη χειρότερη περίπτωση την πρώτη εβδομάδα μετά απ' αυτό.

Κάτι που σημαίνει ότι (συνεκτιμώντας και το 10ήμερο που χρειάζεται για δημοσιευθεί στο ΦΕΚ) το αργότερο στις αρχές Απρίλη θα είναι όλα έτοιμα, ώστε να εκδοθεί η οικοδομική άδεια και να ξεκινήσουν έπειτα τα έργα για την «Αγιά-Σοφιά».

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Ναι καλησπέρα, μπορώ να πω το παράπονο μου?!!
Δεν υπάρχει ένας 24ωρος κλειδαρας δλδ έλεος

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά