επικαιρότητα

Ενισχύει το κοινωνικό παντοπωλείο ο Κολοσσός ΡόδουΤρόφιμα μακράς διάρκειας θα συγκεντρώσει στο Βενετόκλειο ο Κολοσσός Ρόδου, τα οποία θα διαθέσει στο κοινωνικό παντοπωλείο της πόλης.

Οι «θαλασσί» θα υποδεχθούν τα Τρίκαλα BC τη Μ. Πέμπτη (13/04, 17.00), στο πλαίσιο της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Basket League, και όπως ανακοίνωσαν από την ΚΑΕ στο περιθώριο του ματς θα συγκεντρωθούν βασικά είδη διατροφής, προκειμένου να διατεθούν σε Ροδίτες που τα έχουν ανάγκη μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Ρόδου.

Η ανακοίνωση: «Ο Κολοσσός H Hotels, αναγνωρίζοντας την τεράστια πλέον ανάγκη υποστήριξης συνανθρώπων μας που πλήττονται σκληρά από την κρίση, συγκεντρώνει για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου τρόφιμα, στον αγώνα απέναντι στα Τρίκαλα BC Aries, τη Μεγάλη Πέμπτη (13/04) από τις 15.00 έως τις 16.00. Παρακαλούμε τους φιλάθλους, όλους τους Ροδίτες που επιθυμούν να συνεισφέρουν, να συμβάλλουν στο μέτρο των δυνατοτήτων τους.

Τα είδη που συγκεντρώνουμε είναι: Βασικά είδη διατροφής μακράς διάρκειας όπως ρύζι, όσπρια, ζυμαρικά, ελαιόλαδο, γάλα εβαπορέ, βρεφικό γάλα, αλεύρι, φυτίνη, ζάχαρη, ντοματάκια, καφέδες, δημητριακά, μαρμελάδες κ.λπ. Τα τρόφιμα θα συγκεντρωθούν στο Βενετόκλειο και θα παραδοθούν επί τόπου στους υπεύθυνους του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Θα είμαστε όλοι εκεί να δώσουμε ανακούφιση σε αδύναμους συμπολίτες μας».

Σχόλια

Δείτε επίσης

παράπονα Ρόδου

εικονογράφημα

εικονογράφημα