ροή ειδήσεων

Επιστολή προς τον κ. Γιώργο Παπαδάκη, απέστειλε η Ελένη Βασιλώττου για το θέμα της καθηγήτριας!


Μια νεαρή συντοπίτισσά μας από τα Μαριτσά, και συγκεκριμένα η Ελένη Βασιλώττου, η οποία φοίτησε στο Γυμνάσιο της Κρεμαστής, νιώθοντας την αδικία, - όπως αναφέρει, - που υπάρχει σε βάρος της καθηγήτριας που κατηγορείται για "βιαιοπραγίες" σε βάρος

μαθητών, ένιωσε την ανάγκη να στείλει μήνυμα στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, και συγκεκριμένα, του κ. Γιώργου Παπαδάκη, εκφράζοντας την δική της άποψη γύρω από την συγκεκριμένη κυρία. (Σημειωτέον, ο κ. Παπαδάκης, μέσα στην εκπομπή του "Ελλάδα Καλημέρα", έκανε αναφορά σ΄αυτό το κείμενο).

Όπως, λοιπόν, επισημαίνει, η Ελένη Βασιλώττου, θα έπρεπε να γίνει πιο ενδελεχής έρευνα στα σχολεία προκειμένου να έρθουν στην επιφάνεια πραγματικά προβλήματα, και να ξηλωθούν καθηγητές από τη θέση τους! Και να τι ακριβώς αναφέρει η αποστολέας για την υπόθεση αυτή:

Διαβάζω εδώ και δυο μέρες αυτά τα κακεντρεχή σχόλια για τη καθηγήτρια από τη Ρόδο. Πληροφορήθηκα λοιπόν σήμερα και το όνομα της Κυρίας και θέλω να επισημάνω πως οι περισσότεροι έχουμε περάσει σαν μαθητές από τα χέρια της. Γνωρίζουμε πολύ καλά πως έχει ένα δικό της τρόπο, ενώ το χιούμορ της είναι καυστικό.
Σε καμιά περίπτωση λοιπόν δε πιστεύω αυτά που διαδίδονται. Είναι ντροπή για να καλύψουμε άλλων έργα να επωμίζονται άλλοι τα βάρη. Οι μαθητές καθώς και οι γονείς του σχολείου ξέρουν πολύ καλά τι ακριβώς έχει συμβεί.
Άλλοι θα έπρεπε να ξηλωθούν από τις θέσεις τους και όχι αυτή. Καλώ λοιπόν το Ροδιακό Λαό να ψάξει πολύ καλά την υπόθεση και να μην αφήνει αυτά τα μη ουσιώδες και κακόφημα σχόλια να κάνουν κακό στο νησί μας. Δυσφήμηση είναι για εμάς. Ψάξτε λίγο καλύτερα τι έχει συμβεί.



Κύριε Παπαδάκη, σας έχω σε πολύ μεγάλη υπόληψη. Επίσης γνωρίζω πως είστε χρόνια στην ελληνική τηλεόραση. Θα ηθελα να διαψεύσω αυτό το γεγονός και θα σας παρακαλούσα να προσπαθήσετε να διασταυρώσετε αυτά τα οποία λέγονται. Ειναι απαράδεκτο να σπιλώνουμε την τιμή ενός ανθρώπου και πόσο μάλλον κάποιου που ασκεί λειτούργημα. Ορισμένες μητέρες ξέρουν ακριβώς τι έχει συμβεί.
Να σας επισημάνω πως ήδη έχει αρχίσει μια μητέρα από ένα χωριό της Ρόδου και μαζεύει υπογραφές για τη ΜΗ απομάκρυνση της καθηγήτριας από το σχολείο.
Έχουν μαζευτεί 500 υπογραφές και ο αγώνας θα συνεχιστεί.
Την στελνω με σεβασμο προς το προσωπο σας αλλα και προς το προσωπο την αγαπημενης μου Καθηγήτριας γιατι εγώ όπως και άλλα παιδιά σ΄ αυτήν οφείλουμε αυτό που είμαστε τώρα.
Με εκτίμηση
Βασιλώττου Ελένη
Ρόδος - Μαριτσά

Σχόλια

  1. Ανώνυμος6/4/17 17:32

    Να δουμε τι αλλο θα κανετε για την δημοσιοτητα...ελεος δηλαδη...ωραιο χιουμορ να βγάζει φρυδια ωραιο χιουμορ να ξεφτελιζει...πολυ ωραια τα λες κοπελια...μηπως γιατι η κσθηγητρια μενει στο ιδιο χωριο με το δικο σου εχεις βαλθει να την στηριξεις?? Μηπως κεω εγω μηπως? Ωραιο πραγμα σου διδαξε λοιπον η καθηγητρια σου...να χλευαζεις και να γελας για τους συμμαθητές σου...τι ηθος τι σεβασμος...κριμα επρεπε να παω και εγω σε αυτο το σχολειο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/4/17 01:25

      Μήπως άλλα λέει η θειά μου άλλα ακούν τα αυτιά μου?.. Επειδή μένει στο ίδιο χωριό δηλαδή την υποστηρίζει ? Αν δεν ήσασταν παρών/ούσα στο γεγονός μην κρίνετε τη δουλειά και την προσωπικότητα κάποιου, είναι κρίμα..και άδικο!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος7/4/17 10:00

    Ας ασχολιόταν λίγο η "μαμάκα" του γιόκα να ελέγξει τις ορμόνες του παιδιού της αν αυξάνονται φυσιολογικά για την ηλικία του.....μην ψάχνει δικαιολογίες γιατί ο γιος της βγάζει φρύδια και εμφανίζεται με το βρακί δημοσίως για να κρύψει τη δική της ανεπάρκεια................

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *