επικαιρότητα

ΝΑ ΑΝΑΚΗΡΥΧΘΕΙ ΑΓΙΑ Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΛΙΑΝΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ !1988: επί "σοσιαλιστικής" κυβερνήσεως ΠΑΣΟΚ, η πρώην αεροσυνοδός και ασκούσα πλέον ατύπως χρέη... πρωθυπουργού Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου, παρακινημένη από τους πνευματικούς της (διάφορες χαρτομάντισσες και τον αρχιμανδρίτη Τιμόθεο Ηλιάκη), καθώς και τον ταξιδιωτικό πράκτορα με "ειδικότητα τον θρησκευτικό τουρισμό Ιάκωβο Οικονομίδη," επιβάλλουν στην τότε Ολυμπιακή Αεροπορία να μεταφέρει αυθημερόν αεροπορικώς με Boeing το "Άγιο Φως" από την Ιερουσαλήμ. Μέχρι τότε, το "Άγιο Φως" άναβε από το τοπικό καντήλι με χρήση σπίρτων ή αναπτήρα, το δε "αυθεντικό" της Ιερουσαλήμ έφθανε κατόπιν εορτής, μία εβδομάδα μετά, με καράβι.
1990: ο απερχόμενος πρόεδρος της Δημοκρατίας Χρήστος Σαρτζετάκης επιβάλλει στα Υπουργεία Εξωτερικών και Αμύνης να οργανώνουν, να πληρώνουν όλα τα έξοδα και να υποδέχονται "πλαισιωμένο από σχηματισμό μαχητικών υπό την ευθύνη του Τομέα Ειδικών Επιχειρήσεων" το "Άγιο Φως" με τιμές αρχηγού κράτους, στο δε Υπουργείο Αμύνης να το διανέμει εν συνεχεία στις ανά την επικράτεια Μητροπόλεις με περαιτέρω κρατική οικονομική επιβάρυνση.
2001: ο αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος παρουσιάζει την μόλις 13ετή αεροπορική μεταφορά, και την μόλις 11ετή υποδοχή με τιμές αρχηγού κράτους, ως δήθεν... απαράβατη "ελληνοχριστιανική παράδοση", και
2017: αριστεροί βουλευτές που είχαν ήδη υποδεχθεί με τιμές αρχηγού κράτους την... "Αγία Ζώνη", εγείρουν ξαφνικά ενστάσεις λόγω της υποτιθέμενης... "παγανιστικής" φύσης της αεροπορικής μεταφοράς. Θρησκόληπτοι δεξιοί και ακροδεξιοί ουρλιάζουν τον ουγκανισμό τους και η Ένωση Αστυνομικών Υπάλληλων Ελλάδος δηλώνει έτοιμη να αναλάβει αυτή τα έξοδα της μεταφοράς.
Τι δεν καταλαβαίνεις ως προς τον κύριο λόγο για την κατάντια αυτής της χώρας;;;;
Θα δούμε εικόνα της Λιάνη σε εκκλησίες κάποια μέρα; αφού αυτή κατάφερε να κάνει πράξη την αεροπορικώς μεταφορά του "αγίου φωτός" απο το Ισραήλ;;

Σχόλια

  1. Ανώνυμος16/4/17, 11:39 μ.μ.

    η πορνικού που καταστεψε την υστεροφημία του Ανδρέα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
Τα σχόλια υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και greeklish αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.
Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Δείτε επίσης

παράπονα Ρόδου

εικονογράφημα

εικονογράφημα