ροή ειδήσεων

Το πρώτο επίσημο μήνυμα των τζιχαντιστών για τον Τραμπ: Ένας ηλίθιος κυβερνά τις ΗΠΑ


Ο εκπρόσωπος τύπου Άμπι αλ Χασάν αλ Μουχάτζερ δήλωσε:«Αμερική, πνίγηκες και δεν υπάρχει σωτήρας, και έχεις γίνει θήραμα για τους στρατιώτες του χαλιφάτου 

Το Ισλαμικό Κράτος δεν είχε ποτέ έως τώρα προβεί σε επίσημο σχόλιο για τον αμερικανό πρόεδρο μετά την ορκωμοσία του, αλλά σήμερα, σύμφωνα με το τηλεγράφημα του Reuters, η τρομοκρατική οργάνωση έσπασε τη σιωπή της. Αν και πολλοί θα περίμεναν ένα απειλητικό ή επιθετικό μήνυμα, το πρώτο σχόλιο είναι αναπάντεχα χλευαστικό. Η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος υποστήριξε σήμερα ότι οι ΗΠΑ «κυβερνώνται από έναν ηλίθιο». 

Ο εκπρόσωπος τύπου Άμπι αλ Χασάν αλ Μουχάτζερ δήλωσε: «Εσείς (οι ΗΠΑ) έχετε χρεοκοπήσει και οι αποδείξεις της πτώσης σας είναι ορατές διά γυμνού οφθαλμού». «...Δεν υπάρχουν περισσότερες αποδείξεις ότι (σας) κυβερνά ένας ηλίθιος που δεν γνωρίζει τι είναι η Συρία, το Ιράκ ή το Ισλάμ» τονίζει ο εκπρόσωπος των τζιχαντιστών σε ένα ηχογραφημένο μήνυμα που αναρτήθηκε σήμερα στο δίκτυο ανταλλαγής μηνυμάτων Telegram. «Αμερική, πνίγηκες και δεν υπάρχει σωτήρας, και έχεις γίνει θήραμα για τους στρατιώτες του χαλιφάτου σε κάθε άκρη της γης. Είσαι χρεοκοπημένη και η πτώση σου είναι προφανής σε όλα τα μάτια», συνεχίζει το μήνυμα. «Πέθανε από την κακία σου, Αμερική, πέθανε από την κακία σου, ένα έθνος όπου τόσο οι νέοι όσο και οι γέροι αγωνίζονται για να πεθάνουν στο όνομα του Θεού δεν θα ηττηθεί», συνέχισε ο αλ Μουχάτζερ. Μέχρι τώρα, η δήλωση δεν έχει σχολιαστεί από τον Λευκό Οίκο ή κάποιον αμερικανό αξιωματούχο. Ωστόσο ενδιαφέρον θα έχει η περίπτωση που ο (συνήθως λαλίστατος) Τραμπ, αποφασίσει να σχολιάσει τη δήλωση της οργάνωσης. 

Πηγή: www.lifo.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *