επικαιρότητα

Ο Ν. Ηλιάδης ανέλαβε καθήκοντα Executive Director στον όμιλο ΧατζηλαζάρουΟ Νικόλαος Ηλιάδης με τριακονταετή και πλέον εμπειρία σε πολυτελή ξενοδοχεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ανέλαβε τα καθήκοντα του Executive Director στα ξενοδοχεία του Ομίλου H Hotels Collection.

Με εξειδίκευση στη λειτουργία των ξενοδοχείων, τα ξενοδοχειακά προϊόντα και την εταιρική Διεύθυνση, αποτελεί ένα σημαντικό στέλεχος στην ηγετική ομάδα του Ομίλου των ξενοδοχείων Χατζηλαζάρου.

O όμιλος H Ηotels Collection, αποτελεί μια από τις δυναμικότερες τουριστικές ελληνικές επιχειρήσεις και απασχολεί περισσότερα από 1000 άτομα προσωπικό. Ξεκίνησε το 1993 ως οικογενειακή επιχείρηση που αναπτύχθηκε στη νότια Ρόδο. Διαθέτει πέντε (και σύντομα έξι) πολυτελή ξενοδοχεία με συνολική δυναμικότητα άνω των 2000 δωματίων. Με εμπειρία πάνω από 25 χρόνια στο χώρο του τουρισμού και σφυρηλατώντας σχέσεις κατανόησης και υψηλού επιπέδου δέσμευσης με τους εργαζόμενους, τους φιλοξενούμενους και τις τοπικές κοινότητες, ο Όμιλος Χατζηλαζάρου αγωνίζεται διαρκώς για να προσφέρει στους επισκέπτες την αυθεντική ροδίτικη φιλοξενία. Στόχος του Ομίλου είναι να αναπτύξει και να εξελίξει την έννοια της φιλοξενίας στα επίπεδα, που θα καλύπτει και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.

ΠΗΓΗ WWW.MONEY-TOURISM.GR

Σχόλια

S M S

Πρόγνωση έως το ΣαβΚυρ
κατά τόπους πολλά κλικ με πιθανότητα διαφημίσεων
αποκλείονται προβολές από google
θα σημειωθούν εισπράξεις από τοπικό συνεργάτη
φορολόγηση ούτε για αστείο
για περισσότερο σαννό φέρτε και φίλους
Ρασπούτιν ο τρομερός

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης